قابل توجه استقلا لی ها من عاشق![]()
با شما هستم
نگو این حرفهارو من میترسم1.شما از راديو گوش ميدادي تو سايتم كل كل مي كردي در حاليكه تيمت يه برصفر عقب بود!!!مي دوني شايد مشكل منه اينكه وقتي تيمم بازي داره در اتاقم رو مي بندم و بازي رو نگاه مي كنم اگرم جايي باشم و مجبور باشم از راديو گوش بدم با كسي حرف نمي زنم حالا اگه اين وسط تيمم عقبم باشه كسي جرات نزديك شدن به من رو نداره
2.شما حرفي نزدي كه من كم بيارم راجع به پارسال حرف زدين كه 6 امتياز ازتون كم شد جاش 7 دقيقه وقت اضافه واستون گرفته شد اصلا چه لزومي داره از ما امتياز كم مي كردن مگه ما هم پول مردم رو خورده بوديم نه بابا از اين خبرا نيست فيفا حق رو به حق دار ميده بارها گفتم پول مردم رو خوردين كم كردن ازتون چيه فكر كردين همه جا فدراسيون ايرانه؟؟؟
دور اول ليگ هم قهرماني رو دو دستي داديم به شما دقيقا يادمه تو انزلي به همين تيمي باختيم كه هفته پيش شما رو تو آزادي دو تا زد
3.آره خيلي مونده موافقم!!!
اولا از کی تا حالا پیازم قاطی میوه ها شده...شما ها که از کل کردن میترسین چرا میاین توی این تاپیک؟
![]()
شما ها که از کل کردن میترسین چرا میاین توی این تاپیک؟
![]()
[/url]
اینم تقدیم به قرمزا
دیگه باید واسه برد دست به این کارا بزنن دیگه
معلومه این خیلی حالیش هستيعطيك ألـف عافية ..
لانخشى إلا الإستقلال فقط بحكم أنه "ايراني" !!
این یه چیزی گفتهيا اخوان لاتستهينون بباقي الفرق
وهذا شي بيكون سلبي علينا
الاستقلال فريق معروف وقوي جدا
فکر کنم این هم گفته باشه من از استقلال می ترسمالاستقلال فريق قوي ولا يستهان به
والجزيرة الاماراتي فريق قوي وعنده محترفين على مستوى عالي
بس ياخوفي من الاستقلال الايراني بس النمور ما ينخاف عليهم
معـ تحياتيـ،،،
متاسفم برای شما که نذری امام حسین(ع) را با یک سری چیزهای دیگه اشتباه گرفتید.![]()
[/url]
اینم تقدیم به قرمزا
دیگه باید واسه برد دست به این کارا بزنن دیگه
ممنون که منو شناختی آفرین م ....واي كه تو چه باحالي آخه چرا اينقدر دعوا رو دوست داري لااقل پرسپوليسي بودن خودت رو اينجا نشون نده عزيز من
اینارو گفتی که اگه تیمتون حذف شد بهونه داشته باشیديدين قرعه كشي رو افتاديم تو گروه مرگ البته تيماي گروه صبا خيلي سختن ولي گروه ما شد گروه مرگ يكي از دلايلش هم حضور استقلال هستش كه امروز خبر گفت چون قهرمان جام حذفي ايران بوده صدر نشين حال حاضر هستش 6 دوره بوده و هر 6 دوره جزو چهار تيم بوده دو قهرماني رو هم داره و الاتحاد هم كه دو بار قهرمان بوده واسه همين اين گروه شد گروه مرگ چون دو تيم پرافتخار آسيا تو اين گروه هستن ولي قهرمانيم
تیم ما مگه لنگ تهرانهاینارو گفتی که اگه تیمتون حذف شد بهونه داشته باشی![]()
اینارو گفتی که اگه تیمتون حذف شد بهونه داشته باشی![]()
اون عربای ملخ خور عددی نیستن که بخوان حتی در مقابل نام پرسپولیس که نماد اقتدار گذشته ماست قد راست کنندتیم ما مگه لنگ تهرانه
تیم ما هرموقع اسیا بوده تا اون بالا بالا ها اومده.
شما به فکر تیمت باش که این دفعه از عربها چهارتا نخوره
اینکه پرسپولیس فقط افتخار میده تا در مقابل تیمهای مطرح آسیایی بدرخشه و خودی نشون بده دیگه احتیاج به گفتن نداره!
پرسپولیس همیشه قهرمانه
اون عربای ملخ خور عددی نیستن که بخوان حتی در مقابل نام پرسپولیس که نماد اقتدار گذشته ماست قد راست کنند
اون عربای ملخ خور عددی نیستن که بخوان حتی در مقابل نام پرسپولیس که نماد اقتدار گذشته ماست قد راست کنند
اینکه پرسپولیس فقط افتخار میده تا در مقابل تیمهای مطرح آسیایی بدرخشه و خودی نشون بده دیگه احتیاج به گفتن نداره!
پرسپولیس همیشه قهرمانه
خوبه عددي نيستن هر موقع ميرين آسيا آبروي مارو جلو عربا مي برين يادتون نرفته كه الهلال 4 تا بهتون زد بابا چرا نمي خواين باور كنين تيم شما هر وقت رفته آسيا بين همين عربا و غرب آسيايي ها حذف شده و اصلا به شرق نرسيده
الشباب و الغرافه و برنده ي پلي آف يه هندي و نمي دونم چي كدومشون تو آسيا مطرح هستن؟؟؟مطرحشون رو دوستمون گفتن محمدان و الهلال كه افتخار خوبي بهشون دادين با گلايي كه خوردين
خوبه عددي نيستن هر موقع ميرين آسيا آبروي مارو جلو عربا مي برين يادتون نرفته كه الهلال 4 تا بهتون زد بابا چرا نمي خواين باور كنين تيم شما هر وقت رفته آسيا بين همين عربا و غرب آسيايي ها حذف شده و اصلا به شرق نرسيده
شما مثل اینکه گذشته خودتونو فراموش کردین حالا یک بار برای ما یه اتفاق بد افتاد شما که کلکسیون اتفاقات نادر هستید. 6 تاییهابله پرسپولیس شما که هرچی افتخار تو اسیا هست دررو کرده!
چهارتا خوردن از الهلال و شکست جلوی محمدان بنگلادش از افتخارات پرسپولیس در اسیا هست.
قد راست کردن پیشکش!!!
لطفا چهارتا ازشون نخورید همین برای ملت کافیست!