سلام دوستان من فضاهای مورد نیاز شهرک صنعتی میخوام و یا اینکه برای مطالعات اولیه چیکارا باید بکنم؟
سلام هومن جان من هم به عنوان ناظر مقیم و هم الان به عنوان مجری و پیمانکار حدود 6 سال که در سه شهرک صنعتی شرق تهران مشغول هستم.
نمی دونم دقیقا چی میخوای ولی میتونم کمکت کنم . مخصوصا اگه بچه تهران باشی میتونم نقشه ، اسلاید و عکسهای زیادی در اختیارت بگذارم.
اما به طور خلاصه برات بگم مه پس لز مطالعات اولیه در مورد سایت مورد نظر اولین اکیپی که وارد سایت میشه نقشه برداریه که برداشت نقاط میکنه و نقشه توپو گرافی منطقه رو ارائه میده از اینجاست که کار طراحی شهرک آغاز میشه
اولین مطلب چگونگی دسترسی به شهرکه و چون یه شهرک صنعتی همیشه بت عبور و مرور فراوان خودروها و مخصوصا انواع کامیون وتریلر برای جابجایی و تامین مواد اولیه کارخانجات و نیز خروج و توزیع کالاهای تولید شده است لذا خیلی اهمیت داره که یک مسیر دسترسی مناسب هم برای ماشینهایی که از لاین موافق و هم دور برگردون یا زیر گذر برای ماشینهای لاین مخالف ( به عنوان مثال شهرک صنعتی عباس آباد دارای دور برگردون و شهرک صنعتی خاوران داری زیر گذر است) در ترددند پیش بینی شود.
دومین مطلب اتاق نگهبانی یا کنترل عبور و مرور افراد ، مواد اولیه،کالاها و..... است که در یک محیط که انواع و اقسام آدمها تردد میکنند بسیار واجب است.
نکته بعدی جا نمایی شهرک است که اگه اجازه بدی دفعه بعد به طور کامل برات میگم فعلا باید برم.