پس احتمالا این چراغ ها رو من ندیدم و شاید به تازگی وارد بازار شده..دوست عزيز ضمن تشكر چراغهايي كه بنده ديدم فاقد ترانس بود احتمالا 220 ولت و فروشنده عنوان مي كرد كه برقكش بايد قبل از گچكاري حلقه محافظ چراغ را بايد با گچ به سقف متصل كند
سلام پلان و نما و حجم موزه های هنرهای معاصر را کامل میتونید از سایت دریافت کنیدسلام :
اینجانب به پلان+نما+مقطع+پرسپکتیو یک مکان معروف در ایران نیاز دارم اگه محل اون مکان در پایتخت باشه چه بهتر.
ممنون میشم اگه دارید سریعا" در اختیارم بگذارید.
با تشکر
راستي اين نقل قول چند گانه يعني چي ؟ چراغش روشن بشه يعني چي مي شه ؟
سلام بچه ها
خوبين؟خواهش مي كنم هر كس
مطلبي درمورد خط-نقطه-صفحه-فضا در
معماري داره
واسم بذاره....plz
سلام پلان و نما و حجم موزه های هنرهای معاصر را کامل میتونید از سایت دریافت کنید
دوست عزيز برا اين جمله تاپيك جديد زديد؟؟؟؟؟درمورد این نئوپلاسیستم گفتم کسی هیچ اطلاعاتی درموردش نداره به ما بده.
سلام رفيق به سايت زير يه سري بزن وتو قسمت سرچش بنويس "hotel+plan"وروي گزينه سرچ كليك كن.سلام در مورد طراحي هتل و انواع پلان هتل اطلاعات و عكس ميخوام . فوري با تشكر
تا حدودی با نظر شما موافقم سردرگمی را بیشتر قبول دارم چون هنوز نمی دانیم که معماری داخلی چیست؟به نظر من یک جور سردرگمی بین اکثر دکوراتورها هست که ناشی از اشفتگی روحی و معالعه کم و اعتماد به نفس کاذب میباشد
سلام.درمورد این نئوپلاسیستم گفتم کسی هیچ اطلاعاتی درموردش نداره به ما بده.
سلام :
اینجانب به پلان+نما+مقطع+پرسپکتیو یک مکان معروف در ایران نیاز دارم اگه محل اون مکان در پایتخت باشه چه بهتر.
ممنون میشم اگه دارید سریعا" در اختیارم بگذارید.
با تشکر
http://mihrab.blogfa.com/
کسی نبود؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |