hamedzjg
عضو جدید
از اون لحاظ میگید..بله همه خوبن..نه بابا،همموووون خووووبیم ;-)
از اون لحاظ میگید..بله همه خوبن..نه بابا،همموووون خووووبیم ;-)
مگه جنگه که دفاع و بحث کنید! سواد هر کسی نه به مدرکه نه به تحصیلات و دانشگاه بلکه فقط به پشتکار و علاقه فرد بستگی داره و هر کسی که تلاش و پشتکار داره که این امتحانو قبول بشه حق داره که از پروانه طراحیم استفاده کنهآخه گفتن ناپیوسته ها باسوادترن..خواستم از حقوق پیوسته ها دفاع کرده باشم
اتفاقا اول کاری به ناپیوسته ها گفتن بیسواد ما هم در دفاع از حقوق خودمون گفتیم با سوادتریم،در کل نمیشه همه رو جمع بست و فتوا داد،حرفم بیشتر طنزی بود در مقابل منطق خشک و بی اساس بعضی از دوستان!والا این روزا که متاسفانه سواد کلا مهم نیس...حق امضا هم حتی ملاک نیسآخه گفتن ناپیوسته ها باسوادترن..خواستم از حقوق پیوسته ها دفاع کرده باشم
سلام به همگی...
من در ترسیم رمپ قوسی یا چرخشی مشکل دارم...
لطفا کمکم کنید...ممنون
باید یا شابلونش را بسازی که تو همسن سایت فایلش هست روی پلکسی میدی برش میزنن
یا اینکه رو کاغذ پرینت بگیر و پشتش را سیاه کن با مداد سیاه مثل کاربن میشه که البته کثیف کاری داره
سلام،میشه وسعت جان آدرس اون شابلونی که درسته رو بگی ،میخوام روی پلکسی برش بزنم
ممنون میشم
من برای باقر را دادم برش زدند.....ی تاپیک داره...
البته فاصله هاش کم بود فقط اتود جا میشد
اقا بی زحمت نمونه شابلون یا فایلشو بزارین برامون
این قانون برا ماها که امسال یا دوسال سه پیش شرکت کردیم نیس،برا اونموقعیه که آزموناعمومی تخصصیش جدابود..سلام بچه ها.
یه سوالی داشتم.
این قانون 37.5 درصد و همچنین 25 درصدبرای قبولی طراحی صحت داره؟
و کسی پروانه گرفته.
چون شنیدم از سال 91 به بعد این موضوع باطل شده.
یعنی برای ثبت نام گزینه هایی که نوشته قبولی در یک یا دو آزمون رو بزنیم؟
کسی سری قبل یعنی آزمون آبان ماه و یا خرداد ماه براش این موضوع صدق کرده؟
این قانون برا ماها که امسال یا دوسال سه پیش شرکت کردیم نیس،برا اونموقعیه که آزموناعمومی تخصصیش جدابود..
طراحی نمرش از پنجاه نمرس ک 25 بگیرین قبولین،
نظارتو اجرا از 100نمرس،ک 50بگیرین قبولین،
من دوسه ماه پیش برا پروانم رفته بودم نظام خانمه میگف یه سریا این گزینه ی قبلا قبول شدمو زده بودن نمرشون از 37.5حساب شده و براشون زده قبول،بعد که بهشون گفتیم باید 50 میشدین ناابود شدن و فهمیدن ک رد شدن.
سلام شرمنده برای آزمون طاراحی منظور از مبانی طراحی معماری منبع خاصی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا ج بدین
ممنونممنظور همون اصول و قواعد طراحی که دانشگاه خوندیم. مثل چیدمان فضاها و نحوهقرار گرفتن فضاها واز این جور چیزها....
مگه جنگه که دفاع و بحث کنید! سواد هر کسی نه به مدرکه نه به تحصیلات و دانشگاه بلکه فقط به پشتکار و علاقه فرد بستگی داره و هر کسی که تلاش و پشتکار داره که این امتحانو قبول بشه حق داره که از پروانه طراحیم استفاده کنه
کتاب نمی خوام چون دارم فقط همون سال رو می خوامشما دارید راجب آزمون نظارت واجرا حرف میزنید؟
که میگید هر سوال از کدوم بخشه؟
این کتابش هست
فکر کنم کس دیگه ای گذاشته، و در ضمن اینترنتی باید هزینه پستو خودتون بدید،
این چند تا کتاب اجرا
http://azmoonline.com/main/post/105
رفقا مراد از نور شمال و جنوب چیهعقل سلیم اینو میگه دیگه مهندس نور جنوب قویتره و نور مستقیمه ولی نور شمال فقط روشناییه نور نداره / والا یه جایی نکته برداریش کردم اگه پیدا کردم بچشم منبعشم ذکر میکنم
سلاممم.رفقا مراد از نور شمال و جنوب چیه
الان تو این عکس کجاش میشه نور شمال کجاش جنوب؟
بعد اگه ساختمان چند جبهه باشه چی؟
مشاهده پیوست 244987
سلامسلاممم.
الان پایین نور جنوبه.بالا نور شمال که حاصل بازتاب نور جنوبه .
یعنی چی چند جبهه باشه؟یعنی نورش باید چگونه باشه؟
سلام
نه ببین جبهه شمال از داخل و خارج ساختمان فرق میکنه
یه نما شمالی از سمت حیاط داریم یکی از خارجه بنا
الان اون بخش زرد رنگ ک میشه شمال بنا نور جنوب میگیره
سمت جنوب ک سبز هست نور شمال
اصلا میخوام بدونم تو ازمون نظام اجازه طراحی خانه های چند کله داریم؟
سلام
نه ببین جبهه شمال از داخل و خارج ساختمان فرق میکنه
یه نما شمالی از سمت حیاط داریم یکی از خارجه بنا
الان اون بخش زرد رنگ ک میشه شمال بنا نور جنوب میگیره
سمت جنوب ک سبز هست نور شمال
اصلا میخوام بدونم تو ازمون نظام اجازه طراحی خانه های چند کله داریم؟
سلاممم.
فكر كنم داريد اشتباه ميكنيدا.
اون بخش زرد رنگ دقيقا نور شمال يا همون بازتاب نور جنوب رو ميگيره.
و قسمت سبز رنگ نور مستقيم جنوب رو.
اون بستگي به گذر شما داره ديگه.معمولا محل استقرار بنا تو زمين رو ميدن.اگه قرار باشه مثلا ساختمون طوري باشه كه وسط زمين قرار بگيره و امكان نورگيري از شمال و جنوب فراهم باشه ،اينو خودشون تعيين ميكنن.همونطور كه قبلا نمونش بوده.
مثلا 2 متر سمت شمال زمين رو خالي ميزاشتن تا شما بتوني در شمال ملك نورگيري داشته باشي.البته ضوابطش هم بايد رعايت كني ديگه.
نه دیگه نکته همین جاستسلاممم.
فكر كنم داريد اشتباه ميكنيدا.
اون بخش زرد رنگ دقيقا نور شمال يا همون بازتاب نور جنوب رو ميگيره.
و قسمت سبز رنگ نور مستقيم جنوب رو.
اون بستگي به گذر شما داره ديگه.معمولا محل استقرار بنا تو زمين رو ميدن.اگه قرار باشه مثلا ساختمون طوري باشه كه وسط زمين قرار بگيره و امكان نورگيري از شمال و جنوب فراهم باشه ،اينو خودشون تعيين ميكنن.همونطور كه قبلا نمونش بوده.
مثلا 2 متر سمت شمال زمين رو خالي ميزاشتن تا شما بتوني در شمال ملك نورگيري داشته باشي.البته ضوابطش هم بايد رعايت كني ديگه.
سواله دیگه مهندس.پیش میاداین ها رو رها کن وسط کوچه بایست رو به شمال ساختمانی که مقابلت هست ساختمان شمالی و پشت سرت جنوبی فکر کنم منظورت این بوده
چه سالی ساختمان وسط سایت بوده؟