محرم و نامحرم

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
معلومه که وجود داره...به قول بچه ها چه پسر خاله چه پسر همسایه.......... خب فک میکنم همه بدونن که حریمی هست ولی بسته به طرزفکر یا محیط خانواده گاهی اوقات دچار تزلزل می شه یا اصلا دیگه خبری از حریم نیست..البته:نمی دونم منظور از محرم و نامحرم مقوله حجاب هست یا که غیر اینم شامل میشه؟؟؟
خواهرو برادر هم کشکه!! به این که جلو هر کس و ناکسی راحت باشی بعد بگیم خواهرمه برادرمه نمیشه...اگه اینجوری فکر می کنیم رفتارمون خواهرانه و برادرانه باشه ..چه ربطی به پوشش داره..این مسئله ای هست که رعایت کردنش به نفع همه هست..:redface:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تاپیک شد اسپم بارون .وگرنه میتونست تاپیک خوبی باشه.

تا اونجایی که من میبینم همه معتقد به نامحرم و محرم هستن .فقط احتمالا خیلی از دوستان موی دختر رو جز حریم ها نمیدونن که تو کوچه و خیابون و ...
به هر کسی نشون میدن.اونم ارایش کرده.
طرف حسابم دوستان واقعا معتقد نیست

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
معلومه که وجود داره...به قول بچه ها چه پسر خاله چه پسر همسایه.......... خب فک میکنم همه بدونن که حریمی هست ولی بسته به طرزفکر یا محیط خانواده گاهی اوقات دچار تزلزل می شه یا اصلا دیگه خبری از حریم نیست..البته:نمی دونم منظور از محرم و نامحرم مقوله حجاب هست یا که غیر اینم شامل میشه؟؟؟
خواهرو برادر هم کشکه!! به این که جلو هر کس و ناکسی راحت باشی بعد بگیم خواهرمه برادرمه نمیشه...اگه اینجوری فکر می کنیم رفتارمون خواهرانه و برادرانه باشه ..چه ربطی به پوشش داره..این مسئله ای هست که رعایت کردنش به نفع همه هست..:redface:

کاملا درست میگید ...ولی من یه سوال دارم ....شماها دیدید که بعضی ها خیلی راحت بدون هیچ هیچ هیچ حجابی بعضی موقعا مشاهده میشه ...البته بیشتر وقتی هست که تو شهر خودشون نیستن ...میشه گفت در مسافرت

چه طور میشه اونا بدون هیچ حجابی هستن و ازدواج مردن ...ایا ازدواج کردن از نظر اینان اینه؟؟؟؟

behzadk2019

کاربر ممتاز
این تاپیک شد اسپم بارون .وگرنه میتونست تاپیک خوبی باشه.

تا اونجایی که من میبینم همه معتقد به نامحرم و محرم هستن .فقط احتمالا خیلی از دوستان موی دختر رو جز حریم ها نمیدونن که تو کوچه و خیابون و ...
به هر کسی نشون میدن.اونم ارایش کرده.
طرف حسابم دوستان واقعا معتقد نیست

شما بحث رو شروع کن ...کم کم این اسپم ها کم رنگ میشن .....

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته قابل احترامه ...ولی چرا ؟؟؟
دلیلتون چیه؟؟
شما دومین نفری هستید که اینو میگید ..ولی دلیل دارید؟؟؟
یضرب المثل برقی هست میگه: تسمه موتورو نه اونقد سفت ببند ک پاره شه نه انقد شلش کن ک در بره .
آدم باید تو زندگیش متعادل باشه
محرمو نامحرمو بستگی داره از چه بعدی ببینی
من از یه بعد دیگه میبینم
مثلا دست دادن ، رقصیدن ، صحبت کردن و اینا اصلا بنظرمن اشکال نداره
اما بعضیا میگن نگاه کردن ب چشم نامحرمم مشکل داره من با این آدما مخالفم
چرا چونکه خود امام علی میفرماید فرزندان خود را ب روز تربیت کنید
ما الان در قرن 21 ایم
پس تو قرن 21 این چیزا مضحکه

behzadk2019

کاربر ممتاز
یضرب المثل برقی هست میگه: تسمه موتورو نه اونقد سفت ببند ک پاره شه نه انقد شلش کن ک در بره .
آدم باید تو زندگیش متعادل باشه
محرمو نامحرمو بستگی داره از چه بعدی ببینی
من از یه بعد دیگه میبینم
مثلا دست دادن ، رقصیدن ، صحبت کردن و اینا اصلا بنظرمن اشکال نداره
اما بعضیا میگن نگاه کردن ب چشم نامحرمم مشکل داره من با این آدما مخالفم
چرا چونکه خود امام علی میفرماید فرزندان خود را ب روز تربیت کنید
ما الان در قرن 21 ایم
پس تو قرن 21 این چیزا مضحکه

منم با افراط در این موضوع مخالفم ....ولی یه سوال :
ازدواج چیست ؟؟؟
ایا با دست دادن این ازدواج بی معنی نمیشه؟؟؟؟؟

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج چیست ؟؟؟

نمی دونم که چه جوری بگم..آیا هیچ کس با خودش فک نمی کنه که من به این بدبخت تعهد دارم...عذاب وجدان نمیگیره؟؟؟یه مردی که می بینه زنش هر جور عشقشه می گرده اصلا واسش مهم نیست؟؟؟؟؟ چون ما تو قرن 21 ایم؟؟؟؟؟بعضی چیزا دیروزو امروزو فردا نداره...
به نظر من اگر بحث پایبندی مطرح باشه حالا به هر چیزی و هر کسی ...از همه مهم تر خدا.دیگه این مسائل پیش نمیاد.

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج چیست ؟؟؟
ببین محرم ونامحرم و نباید با ناموس مقایسه کنی
اول شما بگو منظورت از رابطه محرم ونامحرم چیه؟

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
نمی دونم که چه جوری بگم..آیا هیچ کس با خودش فک نمی کنه که من به این بدبخت تعهد دارم...عذاب وجدان نمیگیره؟؟؟یه مردی که می بینه زنش هر جور عشقشه می گرده اصلا واسش مهم نیست؟؟؟؟؟ چون ما تو قرن 21 ایم؟؟؟؟؟بعضی چیزا دیروزو امروزو فردا نداره...
به نظر من اگر بحث پایبندی مطرح باشه حالا به هر چیزی و هر کسی ...از همه مهم تر خدا.دیگه این مسائل پیش نمیاد.
ایول دوست عزیز بعضی چیزا دیروز امروز فردا نداره تعهد تعهده.

behzadk2019

کاربر ممتاز
ببین محرم ونامحرم و نباید با ناموس مقایسه کنی
اول شما بگو منظورت از رابطه محرم ونامحرم چیه؟

من یه مثال میزنم ...شما گفتید که دست دادن جایز هست ...ایا این ناموس کسی دیگه نیست ؟؟؟؟
پس ناموس و غیر ناموس نداریم ...

محرم و نامحرم یک موضوع است ...

behzadk2019

کاربر ممتاز

دقیقا همینه ....ولی چرا بعضی مواقع کم رنگ میشه ؟؟؟؟

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه مثال میزنم ...شما گفتید که دست دادن جایز هست ...ایا این ناموس کسی دیگه نیست ؟؟؟؟

بله محرم یعنی ناموس /اگه خارج از این حیطه شد میشه ناموس بقیه چون محرم ما نیست......نمیشه تفکیک کرد

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز

چه ربطی داره من ک ب اونیکه دست میدم ک نظر ندارم
زمانی اشتباههه و گناه داره ک نظر داشته باشی
ببین خدا تو سوره نور گفته نگاه کردن حتی به چشمه نامحرمم گناه داره
یعنی چی یعنی اینکه شما باید بشی مثه این بچه طلبه ها میری اداره ای جایی زن نامحرم باشه باید سرتو بگیری پایین صحبت کنی
در صورتیکه معنیش این نیست . معنیش اینه که اگه بقصد بد باشه گناه داره
شما خیلی سفت میگیره اگه بخوای اینجوری فک کنی
1. نباید دوس دختر داشته باشی چون به زن آیدت خیانت میکنی
2. نباید ماهواره ببینی چون................................................
3. نباید ب صورته نامحرم نگاه کنی .....................................
4. همین الانم ک تو نتی داری به زن آیندت خیانت میکنی
زیاد سفت نگیر

behzadk2019

کاربر ممتاز
چه ربطی داره من ک ب اونیکه دست میدم ک نظر ندارم
زمانی اشتباههه و گناه داره ک نظر داشته باشی
ببین خدا تو سوره نور گفته نگاه کردن حتی به چشمه نامحرمم گناه داره
یعنی چی یعنی اینکه شما باید بشی مثه این بچه طلبه ها میری اداره ای جایی زن نامحرم باشه باید سرتو بگیری پایین صحبت کنی
در صورتیکه معنیش این نیست . معنیش اینه که اگه بقصد بد باشه گناه داره
شما خیلی سفت میگیره اگه بخوای اینجوری فک کنی
1. نباید دوس دختر داشته باشی چون به زن آیدت خیانت میکنی
2. نباید ماهواره ببینی چون................................................
3. نباید ب صورته نامحرم نگاه کنی .....................................
4. همین الانم ک تو نتی داری به زن آیندت خیانت میکنی
زیاد سفت نگیر

ببین گفته های شما درسته که گفتید قرآن ...همون طوره که شما گفتید ...
خیانت کردن هم اینگونه نیست که شما میگید ..البته با مورد اول همون دوست دختر موافقم
من یه سوال داشتم ..میشه اینو جواب بدین :
ازدواج در این وسط چیه؟؟؟؟
برای چی ازدواج میکنی؟؟؟؟؟

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا همینه ....ولی چرا بعضی مواقع کم رنگ میشه ؟؟؟؟

چون ارزش هامون فرق کرده..چون خیلی چیزا دیگه به نظرمون عادی میاد..همه چی رله شده.انقد چیزای رنگی پوچ زیاد شد که یه ذره حواسمون نباشه دل و دینمونو دادیم یه پارچ آبم روش بدون هیچ نفعی..نمی دونم شاید سست ایمان شدیم.قبول ندارن که وقتی این زنته یا این مردته وظیفته که بهش متعهد و پایبند باشی و این خودش یعنی یک دنیا حرف...

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین گفته های شما درسته که گفتید قرآن ...همون طوره که شما گفتید ...
خیانت کردن هم اینگونه نیست که شما میگید ..البته با مورد اول همون دوست دختر موافقم
من یه سوال داشتم ..میشه اینو جواب بدین :
ازدواج در این وسط چیه؟؟؟؟
برای چی ازدواج میکنی؟؟؟؟؟
ازدواج میکنی ک تنها نباشی
اما نمیکنی که همش سرت پایین باشه و ...
خیانت با رابطه محرم و نامحرم یچیز دیگس

behzadk2019

کاربر ممتاز
ازدواج میکنی ک تنها نباشی
اما نمیکنی که همش سرت پایین باشه و ...
خیانت با رابطه محرم و نامحرم یچیز دیگس

ازدواج میکنی که یه نفر برای خودت بشه ...فقط برای خودت ...دوست داری هر چی زیبایی داره برای خودت ...
ایا این خیانت نیست که شما جلوی زن ایندتون با دختری دیگه دست بدید

شما اشتباه نکنید اصلن بحث این نیست که سرتو بندازی پایین.....اصلن من این چنین حرفی نزدم

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج میکنی که یه نفر برای خودت بشه ...فقط برای خودت ...دوست داری هر چی زیبایی داره برای خودت ...
ایا این خیانت نیست که شما جلوی زن ایندتون با دختری دیگه دست بدید

شما اشتباه نکنید اصلن بحث این نیست که سرتو بندازی پایین.....اصلن من این چنین حرفی نزدم
خب منم میگم رابطه محرم و نامحرم منظورم همینه دیگه نه اون رابطه ها ک

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا ما میتونیم تشخیص بدیم الان به فلانی نظر دارم یا نه؟؟ بعد فک کنم اگه نظر داشتم بهش, خب دست بهش نمی دم..!!!!!!!
بابا از همین چیزای کوچیک شروع میشه/شاید زمینه باشه..نمی دونم توجه کردین یکی که همیشه رعایت می کنه (تو ارتباطش با نامحرم) چقدر محترمه! این یه دنیا ارزش داره...
بعدشم اگه شما به یه نامحرم دست بدین مطمئنین که همسرتون یه لحظه هم از ذهنش رد نمی شه که چرا این کارو کردین؟؟
یکی از فامیلامون بود هر وقت با شوهرش بود به نامحرم دست نمی داد اگه همسرش نبود میداد:biggrin: مقوله ی عجیبیه......

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميشه دلايلت رو بگي؟

چرا؟؟؟؟؟
دلیل خاصی داری؟؟؟

دلیل چی؟؟؟ خب گفتید کی به محرم نامحرم اعتقاد داره منم مثل دوستمون گفتم اعتقاد ندارم و دس دادن بین هر دختر پسرو ازاد و حجاب رو بی پایه و .... میدونم سایر مصادیقم خواستید بحرفیم