با سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه عضو شدم و خیلی هم خوشحال شدم از پیدا کردن این باشگاه .
در ضمن میخواستم از جناب ارانوس تشکر کنم بابت زحماتش ولی کلید تشکر رو پیدا نکردم
خواهش میکنم دوست من امیدوارم باز دوباره اینجا رو بتونم رونقش بدم
آره حتما!برا رونق دادنش از دست من کاری بر میاد؟
آره حتما!
فقط باید یه سری عکس از مراحل اجرای ساختمان داشته باشیم و درمورد اجرای درست و یا غلطش اینجا بحث کنیم یا اگه نکته ای از اون فهمیدیم بیان کنیم تا همه با هم یه چیزی یاد بگیریم همین!!!!
آها
حالا اگه من عکس نداشتم بعنوان تماشاچی تشویقتون میکنم :دی
سلام
اگه میشه در مورد شالوده های مرکب توضیح دهید
آقا س÷هر ولی این تاپیک که مدتهاست راکد مونده اگه بشه میشه خیلی بهتر از این کار کرد البته بعد امتحاناسلام، سرعت این تاپیک بسیار بیشتر از سرعت تاپیکی است که از قبل بوده و این به نفع کاربران است تا بتوانند به صورت slideshow و سریع مطالب را دریابند.
اما در کنار این تاپیک از شما دعوت می کنم به این تاپیک هم سری بزنید:
ساخت 1 ساختمون فرضی بصورت مصور
از کاربران عذر می خوام که اسپم می کنم اما شاید ضروری ه این چند نکته رو یادآوری کنم:آقا س÷هر ولی این تاپیک که مدتهاست راکد مونده اگه بشه میشه خیلی بهتر از این کار کرد البته بعد امتحانا
من تصمیم گرفتم برگردم به تالار عمران بعد از یه کم دوری
کاملا موافقم منم همیشه از بقیه دعوت به همکاری میکنم امیدورام تالار عمران رونق بگیرهاز کاربران عذر می خوام که اسپم می کنم اما شاید ضروری ه این چند نکته رو یادآوری کنم:
هیچ تاپیکی به هیچ شخص خاصی اختصاص نداره، پس اگر تاپیکی توسط استارتر راکد موند، بقیه اگه تونستن با احترام به هدف مدیران تالار و استارتر، با حفظ شان تاپیک، مطالب رو ادامه بدن تا به نتیجه برسه، مثل ساخت یک ساختمون فرضی که با والکانو سبز، شروع شد اما همه ی اعضا یاری کردند و تاپیک رو به نهایت رسوندن.
خوشحالم که دوباره دوستان قدیمی و جدید قول همکاری دادند و امیدوارم میسر شه.
نکته آخر هم اینکه با مکاتباتی که با رسول عزیز شد، قراره بی نظمی به زودی حذف شه و برای رسیدن به این هدف، ابتدا باید با آموزش صحیح به کاربران قدیم و جدید چگونگی برقراری نظم رو گوشزد کنیم و با در درجه بعد، با خوشرویی و بالا بردن سطح علمی تالار، کاربران قوی جدیدی در هر سطح و گرایشی جذب کنیم تا اون ها تولید کننده باشند و بتوانیم جواب تقاضا (مصرف کننده) رو نیز بدیم.
تشکر، باز هم ببخشید که این طور حرف زدم.
از کاربران عذر می خوام که اسپم می کنم اما شاید ضروری ه این چند نکته رو یادآوری کنم:
هیچ تاپیکی به هیچ شخص خاصی اختصاص نداره، پس اگر تاپیکی توسط استارتر راکد موند، بقیه اگه تونستن با احترام به هدف مدیران تالار و استارتر، با حفظ شان تاپیک، مطالب رو ادامه بدن تا به نتیجه برسه، مثل ساخت یک ساختمون فرضی که با والکانو سبز، شروع شد اما همه ی اعضا یاری کردند و تاپیک رو به نهایت رسوندن.
خوشحالم که دوباره دوستان قدیمی و جدید قول همکاری دادند و امیدوارم میسر شه.
نکته آخر هم اینکه با مکاتباتی که با رسول عزیز شد، قراره بی نظمی به زودی حذف شه و برای رسیدن به این هدف، ابتدا باید با آموزش صحیح به کاربران قدیم و جدید چگونگی برقراری نظم رو گوشزد کنیم و با در درجه بعد، با خوشرویی و بالا بردن سطح علمی تالار، کاربران قوی جدیدی در هر سطح و گرایشی جذب کنیم تا اون ها تولید کننده باشند و بتوانیم جواب تقاضا (مصرف کننده) رو نیز بدیم.
تشکر، باز هم ببخشید که این طور حرف زدم.
خیلی به زبون ساده اور لب همون روی هم آمدگی میلگردو میگن که مثلا یه جاههایی هست که تو به میلگرد با طول زیاد نیاز داری ولی میلگردای بازار 12 متر هست خوب برا طول اضافی باید از یه میلگرد دیگه هم استفاده کرد که این میلگرد دققا از انتهای میلگرد قبلی شروع نمیشه بلکه یه طولی رو که بر اساس آیین نامه تعیین میشه (معمولا 50برابر قطر میلگرد برا »یلگردA3 و 40 برابر قطر میلگرد برا میلگرد نوع A2 ) از میلگرد قبلی پوشش میدهسلام
مهندس میخواستم در مورد واژه اور لب برام توضیح بدید وبگید کارش چیه؟
ممنون
با سلام در تكميل فرمايشات اورانوس عزيزخیلی به زبون ساده اور لب همون روی هم آمدگی میلگردو میگن که مثلا یه جاههایی هست که تو به میلگرد با طول زیاد نیاز داری ولی میلگردای بازار 12 متر هست خوب برا طول اضافی باید از یه میلگرد دیگه هم استفاده کرد که این میلگرد دققا از انتهای میلگرد قبلی شروع نمیشه بلکه یه طولی رو که بر اساس آیین نامه تعیین میشه (معمولا 50برابر قطر میلگرد برا »یلگردA3 و 40 برابر قطر میلگرد برا میلگرد نوع A2 ) از میلگرد قبلی پوشش میده
قسمت داخل کادر سفید رنگ اورلب هستش
دوست عزيز
خب تو 4تا عکس اول که میلگردگذاری و گذاشتن بیس پلیتا رو نشون میده عکس آخری هم که اجرای تیرچه سقفای تیرچه بلوکه
یه نکته به نظرتون همتراز کردن این بیس پلیتارو فقط با نخ انجام دادن آیا علمی و اصولی آیا
دوست عزيزمرسی آقا ،عکسی که از اجرای اورلب ستون گذاشتین بد آموزی داره،اخه اشتباه اجرا شده،یکم باید سر میلگردا رو به تو خم باشه