مروري بر ويژگي هاي غذا در صنايع تبديلي ارگانيك

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار

عنوان:
مروري بر ويژگي هاي غذا در صنايع تبديلي ارگانيك


نويسنده(گان):
مريم ميرلوحي، زهرا اسفندياري،

چکيده:
صنايع غذايي ارگانيك بخش كوچك ولي پرسرعت در صنايع تبديلي كشورهاي پيشرفته است. محصولات صنايع تبديلي بر حسب نسبت مواد اوليه ارگانيك به كار رفته در فرمولاسيون، تقسيم بندي مي شوند. استفاده از نگهدارنده ها، رنگ ها و طعم هاي مصنوعي ممنوع است و مواد غير ارگانيك مورد استفاده بايد در استاندارد ارگانيك مجاز شناخته شده باشند. در سال هاي اخير احتمال بالاتر بودن تركيبات زيست فعال مانند ويتامين هاي آنتي اكسيدان و تركيبات فنوليك در محصولات ارگانيك قوت بيشتري گرفته است. در شرايط يكسان، محصولات ارگانيك حاوي نيترات و باقي مانده هاي شيميايي كمتري هستند، ولي محدوديت استفاده از قارچ كش ها احتمال وجود سموم قارچي را در آن ها افزايش مي دهد. مقاله حاضر مروري بر ويژگي هاي غذاهاي ارگانيك در پنج بخش قوانين، بازار، توليد، ويژگي هاي تغذيه اي و ايمني غذايي است.

کليدواژگان:
غذاي ارگانيك، ايمني غذايي، ارزش غذايي، تركيبات زيست فعال
لینک :
http://www.mediafire.com/?pgqm39j7xg59ydx
 
بالا