آره شبیهه ولی اون عکس محور گل آذین خیلی بلنده شبیه سوروف و علف باغ ولی پوآی یکساله محور گل آذینش کوتاهتره و ارتفاع خود گیاه هم معمولا کوتاهه. بگذریم اگه ممکنه معصومه خانم سوال بعد را بزارید، ممنون...اي بابا حوصله داريداااااا...سوال رو دريابيد...![]()
باشه عزيزجان عدد جان [ شرمنده اسم شريفتون رو نميدونم ] هرچي شما بگيد...قياق نيست كه نيست...سرت سلامت جانم..![]()
من ميگم ممكنه چمن مرتعي يا همون چمن يكساله باشه...چطوره؟![]()
آقاي اسماعيلي به نظرتون شبيه اين عكس نيست؟
![]()
چشم حتما با سر قبول ميكنم
ميخوام يه عكسي بزارم كه براي شما سخت نيست البته هيچي براي شما سخت نيست بزنم به تخته
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=99642&stc=1مشاهده پیوست 99642
آره اسم علمی گیاه روی تصویر بود، حالا می خواید یه عکس دیگه بزارید یا فائزه خانم را که جواب صحیح (خیارک) را دادند برنده اعلام کنید...سلام اسم علف هرز رو عكس هست
فائزه خانم لطفا سوال بعد را بفرمائید...سلام نياز به پرسيدن نيست فايزه خانم جواب دادن .
ممنون.خب بفرمایید.....فائزه خانم لطفا سوال بعد را بفرمائید...
گلهاش که شبیه گلهای تیره پروانه آساست..ممنون.خب بفرمایید.....
![]()
![]()
در مورد سوال قبل اسم علمی گیاه روی تصویر بود و عملا سوال پاسخ داده شده بود...مگه قرار نبود طراح سوال برنده رو اعلام کنه؟!
من بگم من بگم..... منتهي چون نيستم و قانون مسابقه بر اينه كه برنده سوال بايد طرح كنه و من نيستم... منتظر ميشم دوستان حدس بزنن...ممنون.خب بفرمایید.....![]()
![]()
ممنون.خب بفرمایید.....
![]()
![]()
به همین سادگی به همین خوشمزگی!!!!! نام علمی ویکم توضیحات و سوال بعدی با شما سحرجون....شیرین بیان؟
جنسGlycyrrhizaتیره یFabaceae.برگها پایا،تک شانه ای فرد.نیام چرمی.گل اذین کپه ای وخوشه ای.sorin zعزیز من موفق نشدم اپلود کنم عکسم رو .عکسای خوبی از علف هرز داشتم شما بجای من سوال طرح کن ممنونبه همین سادگی به همین خوشمزگی!!!!! نام علمی ویکم توضیحات و سوال بعدی با شما سحرجون....![]()
دقيقا شيرين بيان اصلا علف هرز نيست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!زیادی راحته !!!! نمی دونستم علف هرز به حساب میاد![]()
دقيقا شيرين بيان اصلا علف هرز نيست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شيرين بيان جزئ گياهان اصلي و دارويي به حساب مياد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه عزيزم جسارت چيه راحت باش...درسته شیرین بیان علف هرز نیست ولی تعریف علف هرز هر گیاهیه که نابجا رشد کرده باشه.... قصد جسارت نداشتم معصومه جوونی!!!!![]()
شیرین بیان جزو علفهای هرز مزارع و باغات دیم مناطق خشک و نیمه خشک به حساب می آید. خیلی از گیاهان دارای خواص دارویی هستند ولی جزو علفهای هرز نیز به حساب می آیند.درسته شیرین بیان علف هرز نیست ولی تعریف علف هرز هر گیاهیه که نابجا رشد کرده باشه.... قصد جسارت نداشتم معصومه جوونی!!!!![]()
شیرین بیان جزو علفهای هرز مزارع و باغات دیم مناطق خشک و نیمه خشک به حساب می آید. خیلی از از گیاهان دارای خواص دارویی هستند ولی جزو علفهای هرز نیز به حساب می آیند، بنابراین این تصور که شیرین بیان جزو علفهای هرز نیست و صرفا یک گیاه دارویی به حساب می آید غلطه!!!