بفرمایین واژه ی convex-conoid
عزیزم مربوط به قارچ هاست نه ؟؟
جدا !! چه به اسمش هم میاد ! آقا بفرما سوال بعد مسابقه داغ باقی بمونه ! به قول ما esf هیفس ...یه نوع دم در نماتد هاست به شکل محدب مخروطی شکل
مشاهده پیوست 68977
بفرماید:جدا !! چه به اسمش هم میاد ! آقا بفرما سوال بعد مسابقه داغ باقی بمونه ! به قول ما esf هیفس ...
درسته ولي قبل از اينكه معني كلمه بعد رو بگين من يه توضيح كوچولو بدمیه نوع دم در نماتد هاست به شکل محدب مخروطی شکل
مشاهده پیوست 68977
تخم ريز؟بفرماید:
oviduct
اره دیگه !! تقریبا !! به مجرای عبور تخم میگن !! مگه نه ؟تخم ريز؟
بله درسته!!اما معنی شما رستترهاره دیگه !! تقریبا !! به مجرای عبور تخم میگن !! مگه نه ؟
چرا مسابقه خوابیده؟؟؟
سوال بعد:
Stephanocyst
به ساختار منحصر به فرد در بازیدیومایکوتا میگن
تا اینجاش درسته! اما شما 10% توضیحاتم ندادی هنوز!
به ساختار منحصر به فرد در بازیدیومایکوتا میگن
می دونم که در مورد نماتدهاست.
آفرین! چه عکس توپی پیدا کردی! جالبه به نکته قشنگی رسیدی که خودتم نفهمیدی!!! نتونستی ارتباط این دو تا رو پیدا کنی فقط!می دونم که در مورد نماتدهاست. و چون هیچی در موردشون نخوندم پس اطلاعاتی هم ندارم
فقط یه عکس دارم.
مشاهده پیوست 69668
آفرین! چه عکس توپی پیدا کردی! جالبه به نکته قشنگی رسیدی که خودتم نفهمیدی!!! نتونستی ارتباط این دو تا رو پیدا کنی فقط!
تعجب داره؟ درست داره میگه بچه. فقط خودش نفهمیده الان چی به چیه! نماتود چه ربطی به بازیدیومیکوتا داره!
هر چی فک میکنم به جایی نمی رسم
دوستان متخصص نماتد بیای ادامه بدن !! من که هیچ اطلاعاتی ندارم
به هر حال عکسی که گذاشتی واسه سوال واژه رو ذخیره میکنم واسه خودم! محشره...با آدم حرف میزنه!
یکی از جنس های بازیدیومیکوتا راسته تلفوراسه ؛ هیفودرما است که بعضی از هیفودرما ها دارای زائده ایی هستند که معمولا از دوسلول تشکیل شده روی هیفشان به نام همینstephanocystse!!!
این نماتد هم فک کنم پاازیت این قارچ باشه !!!
ترجمم داره خوب میشه !! خودم که هیچی حالیم نیست !!! حالا اخرش کدومه !! این که نماتد پارازیت ؟؟ اینو از خودم گفتم !!!آی آی آی! داشتم شاخ در میاوردم! ترکوندی! فقط آخرشو گند زدی به داستان!
کلا از خودت چیزی نگو...به مترجمی ادامه بده پیشرفتت بیشتره!ترجمم داره خوب میشه !! خودم که هیچی حالیم نیست !!! حالا اخرش کدومه !! این که نماتد پارازیت ؟؟ اینو از خودم گفتم !!!
پس این نماتد چکار است ؟؟ دوستشه ؟؟؟کلا از خودت چیزی نگو...به مترجمی ادامه بده پیشرفتت بیشتره!
پس این نماتد چکار است ؟؟ دوستشه ؟؟؟
من برندم سوال بعد و بگم یا بازم برم ترجمه کنم !!نقش نماتد این وسط بگم ؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
مسابقه ••• کی میتونه بهترین راه مبارزه بگه ؟!؟ | گیاه پزشکی | 146 | ||
مسابقه ••• هرکی تصویر بهتری از آفات یا بیماری گذاشت! | گیاه پزشکی | 295 | ||
مسابقه ••• 20 سوال تا 900000 گونه حشره | گیاه پزشکی | 1168 | ||
مسابقه ••• تشخیص عکسهای میکروسکوپی! | گیاه پزشکی | 2105 | ||
مسابقه ••• هر کی گفت مشکل چیه؟ | گیاه پزشکی | 3876 |