مسابقه 01- بیست سوالی

yas_67

عضو جدید
والا من یه جای دیگه شنیدم که بهش میگم نان میکادو(البته تو شیرینی پزی بیشتر کاربرد داره)
نخندین بهما:D
افسون جوني حالا خوبه تو يه چيزي شنيدي من كه رشتم صنايع غذاييه كه نميدونم ونشنيدمم:gol:
 
آخرین ویرایش:

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
HTST به چه معناست

High Temprature Short Time
دمای بالا و زمان کم
یکی از روشهای پاستوریزه کردن شیر هستش که در اون شیر رو تا دمای 71.1 درجه سانتیگراد ( در عمل 72 تا 75 درجه ) به مدت 15 ثانیه حرارت میدن .
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب صحیح است

جواب صحیح است

High Temprature Short Time
دمای بالا و زمان کم
یکی از روشهای پاستوریزه کردن شیر هستش که در اون شیر رو تا دمای 71.1 درجه سانتیگراد ( در عمل 72 تا 75 درجه ) به مدت 15 ثانیه حرارت میدن .

با تشکر از شرکت شما
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب صحیح است

جواب صحیح است

ترشيدگي مسطح يا flat sour
يعني ترشيدگي يا فساد بدون تورم و توليد گاز و هراه با توليد اسيد لاكتيك توسط باسيلوس كواگولانس در مواد غذايي اسيدي:whistle:



با تشکر از شرکت شما
 

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب صحیح نیست

جواب صحیح نیست

این یکی دیگه خیلی کلی شد . خوب من اول شروع میکنم . درب بندی ؟
نمیدونم چرا از بین این همه مراحل درب بندی به ذهنم اومد ! :w20:


با تشکر از شرکت شما
 
Similar threads
بالا