yas_67
عضو جدید
افسون جوني حالا خوبه تو يه چيزي شنيدي من كه رشتم صنايع غذاييه كه نميدونم ونشنيدمموالا من یه جای دیگه شنیدم که بهش میگم نان میکادو(البته تو شیرینی پزی بیشتر کاربرد داره)
نخندین بهما
آخرین ویرایش:
افسون جوني حالا خوبه تو يه چيزي شنيدي من كه رشتم صنايع غذاييه كه نميدونم ونشنيدمموالا من یه جای دیگه شنیدم که بهش میگم نان میکادو(البته تو شیرینی پزی بیشتر کاربرد داره)
نخندین بهما
نام دیگر نان بستنی ؟
نان بستنی نوعی ویفر است
منبع : مبانی فناوری غلات - دکتر ناصر رجب زاده
نام دیگر نان بستنی ؟
نان بستنی نوعی ویفر است
منبع : مبانی فناوری غلات - دکتر ناصر رجب زاده
HTST به چه معناست
High Temprature Short Time
دمای بالا و زمان کم
یکی از روشهای پاستوریزه کردن شیر هستش که در اون شیر رو تا دمای 71.1 درجه سانتیگراد ( در عمل 72 تا 75 درجه ) به مدت 15 ثانیه حرارت میدن .
با تشکر از شرکت شما
یک روش نگهداری مواد غذایی میباشد ؟
استفاده از حرارت یا دمای بالا
پرتودهی؟؟؟؟!!!!!
بیشتر راهنمایی کنین
انجماد؟؟؟؟؟؟؟؟يا خشك كردن؟؟؟؟؟؟؟
اين سوال ديگه واقعا 20 سواليه ها
با استفاده از ترکیبات شیمیایی
روش تخمیر
ترشيدگي مسطح يا flat sour
يعني ترشيدگي يا فساد بدون تورم و توليد گاز و هراه با توليد اسيد لاكتيك توسط باسيلوس كواگولانس در مواد غذايي اسيدي
یکی از مراحل تولید کنسرو ماهی میباشد ؟
این یکی دیگه خیلی کلی شد . خوب من اول شروع میکنم . درب بندی ؟
نمیدونم چرا از بین این همه مراحل درب بندی به ذهنم اومد !
اتوکلاو گذاری D-:
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
مسابقه 02- یکی من، یکی تو !! ((لغات تخصصی مهندسی صنایع غذایی)) | صنایع غذایی | 35 |