سلام بر همگی
یکی ازم سوال کرد که میخوان تو کارخونشون زیتون پرورده تولید کنن
از رب انار هم به عنوان فاز مایع استفاده میکنن
میخوان رب انار رو رقیق کنن
ولی چندتا مشکل هست
اول اینکه اگه اب به رب اضافه کنن و بعد حرارت بدن ..رب انار آب میندازه
من پیشنهاد دادم که بهش نشاسته هم اضافه بشه که اب رو جذب کنه..ولی بعدا به این نتیجه رسیدیم که نشاسته محصول رو یکم سفید میکنه ...و فاز مایع رو یکم کشسان
پیشنهاد بعدی من این بود که از پودر عصاره ی انار استفاده کنیم
که هنوز در این مورد کاری صورت نگرفته
یکی از کارخونه ها برای رفع این مشکل از ارد نخود استفاده میکنه ...ولی مشکل این کار اینه که ماندگاری محصول کمتر میشه
شما چه نظری دارید؟
لطفا راهنمایی کنید
یه سوال دیگه برای ترشی مخلوط از چه نگهدارنده هایی استفاده میشه و دور مصرفشون چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته برای اشل صنعتی