پروانه سفید
عضو جدید
آب پرتقال بعد از انجام هواگیری و خروج اکسیژن احتمالی برای تغلیظ و تولید کنسانتره وارد اواپراتور می شود که به صورت برج عمودی به ارتفاع ۲۷ متر است
سیستم برج اواپراتور F.M.C بدین صورت است که تغلیظ و پاستوریزاسیون همزمان با هم انجام می گیرد، اما در بعضی از سیستم ها این دو عمل از هم مجزا می
باشد.
این برج دارای چهار مرحله است که آب پرتقال در هر مرحله دمای متفاوتی را تحمل می کند. آب پرتقال در دمای ۹۰ درجه سانتی گراد در برج تغلیظ می شود و چون
آب موجود در آب پرتقال در دمای بالاتری بخار می شود. بنابراین با ایجاد شرایط خلاء دمای تبخیر آب کاهش داده تا ترکیبات و ویتامین ث موجود در آب پرتقال دچار
تغییر نگردد. آب پرتقال تحت شرایط خلاء ۱- و دمای ۹۰ درجه و فشار ۸ بار تغلیظ می گردد.
بعد از اتمام این مراحل کنسانتره آماده و از بریکس اولیه ۱۰ به بریکس ۶۵ می رسد و از برج خارج و برای کاهش دمای آن به قسمت های دیگر می رود.
موفق باشین
سلام دوست عزیز.ممنون از راهنماییتون. استاد گفته تهیه نمونه های آب پرتقال در خانه صورت بگیره و فقط آزمایشات در آزمایشگاه دانشگاه انجام شود. نمونه های اب پرتقال به روش بن ماری (آب پرتقالها داخل ظروف دربسته داخل قابلمه پر شده از اب قرار میگیرد ) ژاستوریزه می شود دما و مدت زمان دقیق پاستوریزاسیوا اب پرتقال چقدر است؟ایا مقاله ای در این مورد دارین که به دما و مدت زمانش اشاره شده باشد؟
ممنون