سلام. این آموزش کار آفرینی چی هست ؟ و کلا مدرکش به چه دردی میخوره ؟ برای چی داشتنش الزامیه ؟ اصلا الزامیه ؟
مرسی
یکی به من جواب بدههه !!!
سلام
اگر بخوام این مسئله رو حل کنم از طریق اورتوگونال درجه آزادی رو 4 بگیرم یا 3؟ یعنی شاهد رو جزو تیمار ها حساب کنم؟ چون 3تا مقایسه خواسته پس یا درجه آزادی باید 3 باشه یا این که مقایسه ی آخر رو 2 قسمت کنم
تو کتاب فقط تجزیه واریانس رو نوشته اونم درجه آزادی رو 4 گرفته و درجه آزادی آخری رو 2 ولی استادمون گفته همه رو 1 بگیرید
ببین تجزیه واریانس رو کامل کامل بر اساس طرحی که بهت گفته انجام بده......
بعدش فقط در مورد قسمت های دوم به بعد... فقط چیزی که ازت خواسته را انجام بده....نه شاهد نیاز نیست.. چون شما داری 2 تا چیز دیگه رو با هم انجام میدی..... و نتیجه هرکدومشو میخوای بدونی چی هست....
پس برای اولی... درجه آزادیش 1 دونه بیشتره... شما 5 تا تیمار داری.. که میشه 4 تا درجه آزادی.....
کلا اگه با نرم افزار انجامش بدی خیلی کارت راحت تر میشه... الان میفهمم چقدر SPSS کارش توپه!!! فقط قلق داره
کلا این مسئله ها خیلی خیلی چرند هستند..... چون فقط وقتتو میگیرن..... استادتون برای راحتی گفتن همه رو یک بگیرین....
سعی کنین ازش بخواین همه اینار و با نرم افزار بهتون یاد بده... که فردا دعاشم میکنین.... دقیقا عین همین مسئله رو من حل کردم... جالبه 2 باره اینجا دیدمش!!! حتما استاد ... استادامون مشترک بودن
...................
ببین نکته ای همست که باید بگم..... نرم افزار همینی که من میگم رو اجرا کرد..... ! حالا نمیدونم... ممنون میشم بگی من درست گفتم بهت یا نه