سلام به همه دوستان
مهدي هستم كارشناس ارشد ماشينهاي كشاورزي از دانشگاه صنعتي اصفهان. از آشنايي با اين سايت بسيار خوشحالم. زمينه فعاليت من در دوره كارشناسي ارشد و بعد از آن، فرآوري محصولات كشاورزي مخصوصاً خشك كردن (drying) هست. در اين زمينه چند تا پروژه تحقيقاتي هم انجام داده ام. خوشحال ميشم به كساني كه به اين زمينه علاقه مند اند كمم كنم. در ضمن از نظرات و پيشنهادات شما هم استقبال مي كنم. به اميد شكوفايي صنعت كشاورزي در ايران.[/QUOT
سلام مهدی ، کدوم روش ها رو کار کردین ؟
سلام
کلید مشکل شما دست منه
من برای پروژه طراحی یک - با سالید یه کاری انجام دادم که تو وبلاگم (مون) برای دانلود به صورت رایگان قرار دادم
2تا پروژه
1- کولتیواتور
2- چهار شاخ گاردان
اولی مال خودمه با تحلیل استاتیک که البته فایل تحلیل و ارائه شو آپلود نکردم ولی اگه خواستی ایمیل بده بفرستم
دومی هم مربوط به دوستم که تحلیل دینامیک داره
هر دو پروژه به صورت اسمبل هست
پیشنهاد می کنم هر دوتا شو دانلود کنی
هر سوالی داشتی در قسمت نظرات بپرس حتما کمکت میکنم
برای دانلود برو به
www.mecatra.blogfa.com
نظر هم یادت نره
سلام به مهندسین کشاورزی من مهندس مکانیک ام ولی به مکانیک کشاوزی خیلی علاقه دارممیگن ماشینی ساخته شده که سیبزمینی روجمع میکنه و توگونی تحویل میده کسی میدونه چجور کار میکنه؟اگه مقاله ای دارین ممنون میشم واسم بفرسه
چرا درتراکتور چرخهای عقب بزرگتر ازچرخهای جلواست؟
همینطور که معلومه نظرتون رو در مورد موضوع مورد نظر می خوام؟
درسته واسه ارشد بخونم بهتره اما اگه توی موقعیت قرار بگیری و پسرم باشی فک کنم یه خوردهمعلومه که واسه ارشد بخونی بهتره.
فک کنم سوی بین(soy bean) باشه که به معنی دانه های روغنی سویا هستسلام دانشجوی ماشین الات هستم میخواستم بدونم دستگاه سویل بین چیه؟