mehraban2011
عضو جدید
اسم گیاه دومی مرجان.از خانواده ی فرفیون.
بعضی جاها بهش چشم گربه ای هم میگن
بعضی جاها بهش چشم گربه ای هم میگن
من بیشتر از یک هفته است که هفت تا دانه ی نارنج را توی هفت تا ظرف کاشته ام هر روز هم آب دادم ولی اصلا جوانه نزد.
دانه ی خیار هم توی ظرف کاشته ام ولی آن هم جوانه نزد .
خاکش هم خاک برگ بود با مقدار کمی ورمی کمپوست .
باید چه کار کنم با این دانه های بی جوانه؟
Click here to view the original image of 2000x1500px.
بنت قنسول من چرا اینجوری شده؟
2 هفتست خریدمش اول پرپشت تر هم بود، گفتم ریختن برگاش شاید بخاطر اینه که جاش عوض شده کم کم درست میشه ولی دیگه چرا داره میپوسه!!!!!!!! اونم از سر شاخه!!!
من چیکارش کنم گلمو؟ متاسفانه اطلاعات خوبی در زمینه آفات و بیماری ها ندارم
خوب اين سوسك چوبخوار گيلاسه علت اصلي حمله اين افت كم ابي و عدم رعايت اصول ابياري در دوره تابستان هست برا مقابله بايد هم اب رو در دوره هاي سه چهار روزه به درخت بديد و هم اينكه شاخه هاي بيمار رو هرس كنيد و اتش بزنيد مقداري كات كبود و اهك رو هم باهم مخلوط كنيد و به تنه درخت بماليد اما توصيه اصلي همون ابياري متناوب و درست هست
ما حداکثر فاصله ی بین دو آبیاری مان در تابستان چهارروز بود .
یعنی در تابستان هردفعه باید چند دقیقه آب پایش باشد؟
الان باید هرس کنیم؟
الان هم آب می خواهند ؟ یا کود؟
باتشکر از دوستانی که در مورد گیاه دوم نظر دادند لطفا در مورد اولی هم نظرتون رو بگید
دومی شیر سگ یا افوربیاست.باتشکر از دوستانی که در مورد گیاه دوم نظر دادند لطفا در مورد دومی هم نظرتون رو بگید
ما هم داریم فک کنم یجور زنبق باشه. گلهاش شبیه آماریلیس هس ولی به رنگ صورتی یاسی[/QUO]
منظورت خورشیدیه؟calivia
يوكا عزيزم.
ولي يه كم گياهت بي حاله ريحان جون...احتياج به كمي تقويت داره...يه كمي هم مكانش رو به نور خورشيد نزديكتر كن.
برگهاش رو هميشه تميز نگهدار...ضمنا موقع تميز كردن برگها مراقب لبه برگها باش خيلي تيز و برنده است ...چندباري دست من با برگهاش بريده.
ممنون
ماله یکی از دوستامه تو اینترنت عکسشو گذاشته بود مامانش بهش می گه خرچنگ. همون چون بی حاله نفهمیدم چیه چون تا حالا یوکا خیلی دیدم ولی این شکلی نبوده.
بازم ممنون
خواهش عزيزم.
خب پس ديگه ماشالا خودت واردي توصيه هاي ايمني رو به دوستت بكن گلم...
چه اسم جالبي مامانش روش گذاشته...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |