سلامسلام دوستان
اسم این گیاه چیه ؟گل های سفید می کند و در این تصویر دانه گل را فرستادم لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکرمشاهده پیوست 253128
این هم درخت دیگه هست که توی باغ بوده و نمی دونم چه درختی هست. البته سال پیش گل های سپیدرنگی داشت که تبدیل به میوه نشد البته!
2-
مشاهده پیوست 252930
مشاهده پیوست 252929
سلام
ببخشید بازم کمک میخوام
چند روز پیش یه گل خریدم که بهم گفتن اسمش اکالیفا هست
توی نت که سرچ میکنم عکسش میاد ولی درباره ی این نوع توضیحی نداده
ممنون میشم درباره ش بهم اظلاعات بدید
برگاش دارن زرد میشن و یکی از برگاشم افتاد
مشاهده پیوست 253051مشاهده پیوست 253050
سلام
کسی در مورد شوک الکتریکی به گیاه اطلاعات تجربی و یا عملی داره ؟
سلام
شوک الکتریکی به گیاه برای چی؟
داتوره یا تاتوره ست...گیاهی بسیار سمی و در صورت خورده شدن برگ دچار مسمومیت شده و در بسیاری از موارد مرگ..سلام دوستان
اسم این گیاه چیه ؟گل های سفید می کند و در این تصویر دانه گل را فرستادم لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکرمشاهده پیوست 253128
سلام
ببخشید بازم کمک میخوام
چند روز پیش یه گل خریدم که بهم گفتن اسمش اکالیفا هست
توی نت که سرچ میکنم عکسش میاد ولی درباره ی این نوع توضیحی نداده
ممنون میشم درباره ش بهم اظلاعات بدید
برگاش دارن زرد میشن و یکی از برگاشم افتاد
مشاهده پیوست 253051مشاهده پیوست 253050[/QU
با سلام...تغییرات آب و هواییه .... احتمالا تو محیطی که بوده گرم بوده جاش و الان تو خونه شما هوا سرده...یه کیسه فریزر رو چند تا سوراخ کنین و وارونه روی گیاه قرار بدین.. بعد از چند روز خوب میشه.. و سعی کنین جاش یکم گرمتر بشه...نبرین بذارین رو بخاری!!!!!
با درود
دوستان برای کاشت درخت عرعر همون زیر خاک کردن دانه های درخت عرعر در این فصل کافی هست و احتمال رویش این درخت با این روش هم وجود داره با باید از قلمه و ... بهره برده بشه؟
در ضمن گویا این درخت با ریشه های رونده ای که داره تکثیر می کنه خودشو. راه اینکه بتونیم جلوی این موضوع رو بگیریم و تنها از همون یک درختی که کاشتیم بهره ببریم چیه؟ (چون اطرافش درختای دیگه ی دیم مانند سرو و انجیر وجود داره و اگر زیاد بشه منابع آبی اونها رو احتمالا استفاده می کنه)
سلام بچه ها..
منو دوستام میخوایم تو باغچه خونه هامون گیاهای اون فصل رو بکاریم...منظورم مثلا سبزی و صیفی و هر چی بشه...
تو این فصل و برای خودمون...بعدم ما بی تجربه ایم کلا...
برای این شهرها لطفا بگین توی این فصل چه چیزهایی میشه کاشت
تهران
قم
اراک
اصفهان
یزد
شیراز
مرسی
درخت عرعر که خوب نیست زیاد....فوق العاده حساسیت زا هست..مخصوصا گلهای نرش...تو فصل بهار هم اصلا بوی خوبی از گلهاش پخش نمیشه...من که خیلی بدم میاد....
جتما باید عرعر بکارین؟
درست می گین
ولی این درخت یک سری برتری ها داره که واقعا وسوسه برانگیز هست
اینکه به شدت به بی آبی مقاوم هست
اینکه سرعت رشدش خیلی بالا هست
درخت زیبایی هم هست
این سه تا عامل باعث می شه آدم به فکر بیفته عرعر بکاره!!
ولی خب الان که فکرشو می کنم می بینم یک گزینه یدگه هم دارم به نام درخت انجیر که می تونه دیم کاشته بشه و...
عرعر خیلی خوبه برای مناطق سنگلاخی و کوهستانی خاص...ریشه فوق العاده قوی هم داره که حتی مورد داشتیم تعریف میکرد کاشی های اشپزخونشون اومده بوده بالا..........ولی فوق العاده حساسیت زاست.... اقاقیا هم خوبه که ....این شرایط رو تقریبا داره ولی وقتی گلای خوشگلش در میاد یه فکری به حال زنبورا و شته هاش باید کرد : دی
انتخابتون خوبه : )
مشکل اصلی آب هست و در جایگاه دوم مشکل رشد سریع هست
آیا اقاقیا همین ویژگی ها رو داره؟ یعنی نیاز آبی نداره و رشد سریعی داره؟
این زمین که گفتم سنگلاخی هست و توی کوه هست. لطفا درباره ی اینکه چگونه می شه عرعر رو کاشت هم بگین. آیا کاشتن دانه ها و تخم این درخت که روی درخت هست توی زمین کافیه یا اینکه روش دیگه ای داره؟
سلام بچه ها..
منو دوستام میخوایم تو باغچه خونه هامون گیاهای اون فصل رو بکاریم...منظورم مثلا سبزی و صیفی و هر چی بشه...
تهران
قم
اراک
اصفهان
یزد
شیراز
مرسی
اقاقیا و عرعر دو سه سال ابیاری یه موقع رو نیاز دارن..نسبتا هم مقاومن...رشد خوب یدارن مخصوصا عرعر..حنی توی مناطق جنگلی زاگرس منابع طبیعی از این گونه ها کاشت میکنهوالا من تا جایی که شنیدم و دیدم میگن اقاقیا و عرعر برای نواحی کوهستانی و سنگلاخی خوبه...
ظهر نمیدونستم از یکی از دوستام پرسیدم میگفت تو خونشون بذرش که ریخته شده بوده خودش خود به خود در اومده........
به به چندتا خونه دارین ؟ خوب اگه الان گه زمسنونه بهتون توصیه کنم کاهو بکارید سیر و چغندر تربچه جعفری شوید اینا رئ میشه کاشت اما افتابگیر باشهسلام بچه ها..
تهران
قم
اراک
اصفهان
یزد
شیراز
مرسی
به به چندتا خونه دارین ؟ خوب اگه الان گه زمسنونه بهتون توصیه کنم کاهو بکارید سیر و چغندر تربچه جعفری شوید اینا رئ میشه کاشت اما افتابگیر باشه
ببخشید دوتسان گرامی متخصص باغبانی لطفا راهنمایی کنید
من اینو از چندین و چند تن پرسیدم و هر کس به گونه ای پاسخ داده و پاسخ یگانه ای دریافت نکردم. پرسش اینه:
اگر خاک یک زمین دارای سنگ زیادی باشه در نتیجه آب توش ماندگاری زیادی نداره و پایین می ره. در نتیجه در هنگام کاشت نهال گویا باید گودال بزرگی کند و توی گودال رو با کود برگ، کمپوست، تفاله شیرین بیان، کود جانوری و سوپر جاذب ها پر کرد تا در سال های آینده رطوبت و آب زمان بیش تری در اطراف ریشه ی درخت نگه داری بشه و .. (گویا دوره های آبیاری رو می تونه نصف کنه؟!)
حالا اگر کسی این کارو نکرده باشه و نهال ها رو 2 یا 3 سال کاشته باشه و یا حتی بیش تر 6 سال. هیچ راهی وجود نداره که بشه این مواد رو به زیر ریشه رسوند. تنها کاری که می شه کرد همون روش چالکود در چهار سوی درخت هست. یعنی ما 4 تا گودال در چهار سوی درخت به ژرفای حداقل نیم متر بکنیم و توش رو با این مواد و کود و .. پر کنیم و روش رو خاک بریزیم.
می خواستم بدونم این کار اون مفید بودی کار اصولی که در اول گفتم رو داره یا اینکه این سودمندی رو نداره و باید بیخیال شد و مثلا از روش دیگه یعنی آبیاری در نوبت های بیش تر ولی با مقدار کم تر رو انجام داد؟
با سپاس
کسی نیست یه کتاب معرفی کنه ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |