مهندس داودی
عضو جدید
دوستان برای بدست آوردن اطلاعات جامعی درباره آزمون نظام مهندسی مکانيک به صفحه اول همين تاپيک هم مراجعه فرمايند. در صفحه اول چند پست مختصر و مفيد درج شده که حاوی اطلاعات کاربردی برای عزيزان است.
با سلام
آیا برا نظام مهندسی سابقه کار هم لازمه؟
سلامف دوستان سوال من اینه که اینکه ما عضو نظام مهندسی کدام استان باشیم تو امتیازاتی که پروانه نظام مهندسی داره فرقی می کنه؟ تفاوت اینکه عضو نظام مهندسی استان البرز باشی یا اذربایجان شرقی چی هستش ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
لطفا بفرمایید برای بند "طرح و اجراي تأسيسات مكانيكي" چه مباحثی رو باید مطالعه کنیم. من لیسانس حرارت سیالات بودم و اصلا اسم همچین موضوعی رو نشنیدم. درباره اسم کتابها (برای خرید یا دانلود) اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم.
با تشکر
با سلام
کسی می دونه چه آموزشگاه هایی در زمینه آزمون نظام مهندسی فعالیت می کنند؟
اگر من رو راهنمایی کنید ممنون میشم چون فکر نکنم بدون کلاس هیچ شانسی داشته باشم.
با سلام
لطفا بفرمایید برای بند "طرح و اجراي تأسيسات مكانيكي" چه مباحثی رو باید مطالعه کنیم. من لیسانس حرارت سیالات بودم و اصلا اسم همچین موضوعی رو نشنیدم. درباره اسم کتابها (برای خرید یا دانلود) اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم.
با تشکر
سلام مهندسبا سلام
دانشجویان و مهندسان محترم می توانند در این بخش سوالات خود را درباره آزمون نظام مهندسی در رشته تاسیسات مکانیکی ساختمان پرسیده و در مدت زمان کوتاهی پاسخ دریافت نمایند.
با سلام
بنده لیسانس سیالات دارم و ارشد ساخت و تولید!
می تونم با لیسانسم در آزمون شرکت کنم؟
با سلام
اگه لطف بکنین و بگین که از چه منابعی امتحان گرفته میشه و اینکه از کجا میشه جزوات رو بدست آورد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | مشاوره آزمون نظام کاردانی تاسیسات مکانیکی ساختمان | آزمون نظام مهندسی | 5 | |
U | آزمون نظام مهندسی بهمن 94 | آزمون نظام مهندسی | 64 | |
آزمون نظام مهندسی مرداد 94 | آزمون نظام مهندسی | 1206 | ||
T | آزمون نظام مهندسی آبان 93 (سوالاتی که میبایستی درصورت اعتراض حذف شود) | آزمون نظام مهندسی | 16 | |
M | آزمون نظام مهندسی آبان 93 | آزمون نظام مهندسی | 348 |