برای شرکت در آزمون اجرا خیــر لزومی نداره .. ولی طبق قانون فعلی (مبحث دوم)سلام
برای شرکت در آزمون اجرا (معماری) باید جتما شرکت پیمانکاری داشته باشی؟/ راستش متوجه نشدم که آزمون اجرا دقیقا برای چیه!
نظام مهندسی کارشناسی پیام نور رو می پذیره اما باید نامه ببری که از ازمون سراسری وارد شدیسلام سازمان نظام مهندسی ارشد فراگیر معماری پیام نور رو برای آزمون نظام مهندس قبول دارن یا نه.....اصلا معتبره؟
همین دیگه، من میگم ینی برای سایر رشته ها که ظرفیتشون اینقد بالاست کار هست؟این ازمون ها فقط برای معماری نیست رشته های دیگه ای هم مثل حقوق این ازمون رو دارند. برعکس شما من فکر میکنم هر چقدر پذیرش ها کمتر باشه بهتره چون الان برای همین ها هم که هستند کاری نیست چه برسه به اینکه بخواد تعداد بیشتر بشه.
سلام دوستان لطفا کارشناسی اشتباه نکنن،امسال صدرصد آزمون برگزار میشه،برا من حتی اس ام اس برگزاری کلاسهای آمادگی آزمون بعضی موسسات اومده،دقتم کنید،تو سایت مقررات ملی تو قسمت پرسش و پاسخ ها که شهریور گذاشتن قید کرده ،آزمون سالی دوبار برگزار میشه
واقعا هزار لایک واسه امضات مهندسامیدوارم دوباره برگزار بشه
بابا اون سه سال بعد مدرک خودش یه داستانیه حالا امتحانا هم اینجوری حالا اگه بخوان دوباره برگزار نکنن که دیگه وای بحال...
سلام من کارشناسی ناپیوسته معماری و ارشد معماری دارم ولی کاردانیم تقریبا غیره مرتبطه ، میتونم پروانه نظارت و طراحی بگیرم ؟
به نظام مهندسی مرکز استان مراجعه کنین.نمایندگیا نمیدوننبهترین راه برای رسیدن به جواب: برین از نظام استان خودتون بپرسین تا بهتر راهنمایی تون کنن... من خودم کارشناسی ناپیوسته یعنی علمی کاربردی معماری، کاردانی معماری ناپیوسته (با کنکور ) و کارشناسی ارشد مهندسی معماری ... الان دقیقا هیچ مشکلی ندارم.. باید برین بفرستن مدرکتونو واسه هم ارزی که ریز نمرات شما رو در هر دو مقطع از دانشگاه ها استعلام میکنن بعد چند واحد درسی که فقط اسمش در دو دوره کارشناسی پیوسته و ناپیوسته فرق دارن چک می کنن اگه پاس کرده باشین مشکل حله... ولی اگه نباشه فقط میتونین نظارت داشته باشین... میگم بازم بهترین راه مراجعه به نظام استان هست چون هر روز یه قانونی درمیارن...
موفق باشین
گمانم دو و نیم سالسلام
دوستان برای آزمون نظارت و اجرا هم باید مث طراحی 3 سال از مدرک گذشته باشه یا دو سال؟
سلام
دوستان برای آزمون نظارت و اجرا هم باید مث طراحی 3 سال از مدرک گذشته باشه یا دو سال؟
برای بچه های ارشد دو سال ولی برای کارشناسی سه سال هست.
البته برای کارشناسی ناپیوسته از اتمام کاردانی تا اتمام کارشناسی برای هر پنج سال یک سال حساب میکنند.
همین الاندوستان برای ازمون بعدی نظام از کی باید شروع به خوندن کرد؟
برای طراحی از کی و چه جوری شروع کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همین الان
برای هر کاری که میخواین شروع کنید، همین حالا بهترین فرصته،برای طراحی از کی و چه جوری شروع کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
اول تبریک میگم به دوستانی که قبول شدن
و دوم برای زدن اعتراض به نتایج آزمون کی و کجا و چجوری باید اعتراض بزنیم؟؟؟
inbr.irدوستان اطلاعات مربوط به زمان و شرایط آزمون های نظام مهندسی کجا درج میشه؟؟ من رفتم سایت نظام مهندسی تهران چیزی پیدا نکردم
از کی بپرسیم آخه؟؟؟ میشه لطفا اگر فهمیدید به منم بگید؟؟؟من هم همین سوال رو دارم.
اگه طبق روال قبل باشه نه نداریمسلام دوستان
کسی خبر داره آزمون بعدی توی امسال داریم یا نه ؟
کسی از دفتر مقررات ملی پرس و جو نکرده؟!
اگه طبق روال قبل باشه نه نداریم
همچنان که سال 92 یه دوره بوده، 93 دو دوره و احتمالا 94 یک دوره
اگه ازمون بود، باید تا حالا خبرشو میزاشتن
بچه ها میگن یه ماه فرصت ثبت نام هست معمولا و دو ماه فرجه برای مطالعه
البته اینم بگم، از قول بچه ها اگر به پیسی خوردن و پول لارم شدن حتما ازمون میزارن