SATTAR 017 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Sep 5, 2012 #1,112 ali jelvani گفت: وای کی نتایجو میگن؟ مردددم .... کلیک کنید تا باز شود... ............نتایج اوایل مهر ماه میاد..............
ali jelvani گفت: وای کی نتایجو میگن؟ مردددم .... کلیک کنید تا باز شود... ............نتایج اوایل مهر ماه میاد..............
ali jelvani عضو جدید Sep 6, 2012 #1,113 ایلات گفت: ............نتایج اوایل مهر ماه میاد.............. کلیک کنید تا باز شود... من میگم قبل مهر میاد اگه مهر بیا کی بریم دانشگاه درس بخونیم....
ایلات گفت: ............نتایج اوایل مهر ماه میاد.............. کلیک کنید تا باز شود... من میگم قبل مهر میاد اگه مهر بیا کی بریم دانشگاه درس بخونیم....
SATTAR 017 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Sep 6, 2012 #1,114 ali jelvani گفت: من میگم قبل مهر میاد اگه مهر بیا کی بریم دانشگاه درس بخونیم.... کلیک کنید تا باز شود... راستش سایت کارشناسی اینجوری نوشته جدول زمان بندی کنکورهای سراسری، آزاد و علمی کاربردی
ali jelvani گفت: من میگم قبل مهر میاد اگه مهر بیا کی بریم دانشگاه درس بخونیم.... کلیک کنید تا باز شود... راستش سایت کارشناسی اینجوری نوشته جدول زمان بندی کنکورهای سراسری، آزاد و علمی کاربردی