zahra a
عضو جدید
تبریک..رتبت چند بود؟
نمیدونم
اینجا نزده
حتی درصدهام هم نیست
کجا باید ببینم
تبریک..رتبت چند بود؟
دوستان من غیرانتفاعی خیام مشهد قبول شدم
همونی که میخواستم
خدایا شکرت
تبریک.به نظرمن بروغیر انتفاعی انتخاب 13 و آخرین شهرک مهاجران اراک
كارشناسي ناپيوسته علمي -كاربردي معماري موسسه غيرانتفاعي علم گسترمهاجران -اراك /شهرك مهاجران / غيرانتفاعي
رتبه و ... هم نداره
تبریک..شاهبن خان به نظرم برو
ارزش نداره بمونی
همشون در یه حدن دانشگاهها
چ کار کنم؟ من تهران اون اونجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اراک اشنا داریم ولی دوری از تهران سخته برامممممممممممممممم
نه شادم نه خوش جال نه غمگین
بحت گرفته منو بخداااااااااااااااا
تبریک..قشم هم علمی کاربردیه؟موسسه غيرانتفاعي علامه جعفري -رفسنجان اینجا را برم یا قشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تبریک..قشم هم علمی کاربردیه؟
قشم بهت نزدیکتره..اگه بتونی رفت و امد کنی خیلی خوبهکلا معماری شده علمی کاربردی معماری
قشم بهت نزدیکتره..اگه بتونی رفت و امد کنی خیلی خوبه
رفسنجان یه شهر دیگشت و مشکلات دانشجوییه خاص خودش رو داره و در اخر اینکه دانشگاه ازادها حداقل از لحاظ سخت افزاری از غیر ها بهترن
من نظرم قشمه...با خونواده مشورت کن ببین چی میگن
سطح دانشگاه برام مهمه بیشتر
بالاخره جوابا اوووومد
سوره تهران
رسام کرج
مصاحبه سوره چجوریه
بچه ها قبولی همه تونو تبریک میگم من شریعتی تهران قبول شدم کسی هست که اینجا قبول شه؟؟
از نظر من دانشگاه آزاد خیلی لوکس درس میده.یعنی تو مجبوری برای نمره گرفتن خرج زیادی کنی.استادا فقط چیزای عجیب غریب از آدم میخوان...اما دانشگاه های غیر انتفاعی هم هر کدوم مشکلات و مزیت هایی دارن!
اگه من جای تو بودم حداقل یه بار به دانشگاه رفسنجان سر میزدم.خلاصه از ساختمونش و وضع ریخت و قیافه ی دانشگاه هم خیلی چیزا دستِ آدم میاد.و اینکه با دانشجوهاش صحبت کنی.در کل یه غیرانتفاعی به آزاد ارجحیت داره از نظر سوادی که بچه ها براش زحمت میکشن...البته تفاوتشون کمه اما بازم به نظر من و تجربه هایی که شنیدم غیرانتفاعی بهتره...به شرطی که یک غیر انتفاعی در حدِ خوب باشه
یه چیز دیگه هم میتونه کمکت کنه.تعداد رشته هایی که تو اون دانشگاه تدریس میشن میتونه در حدِ معمولی بهت بفهمونه که جایگاه موسسه در چه حده....
امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشی
واااییی عالیه دختر عالیییی...تبریک میگمبالاخره جوابا اوووومد
سوره تهران
رسام کرج
مصاحبه سوره چجوریه
بچه ها من هم غیرانتفاعی قم قبول شدم .انتخاب دومم بود.
مبارک باشهبچه ها قبولی همه تونو تبریک میگم من شریعتی تهران قبول شدم کسی هست که اینجا قبول شه؟؟
بچه ها قبولی همه تونو تبریک میگم من شریعتی تهران قبول شدم کسی هست که اینجا قبول شه؟؟
واییییییییییییییییییییی قبولشدم اونیکه دوسداشتممممم...خیلی خوشحالممممممممممممممممممممممممممممممممم