سلام دوست عزیز
من دانشجو انرژی شریف ام. رشته خیلی جالب و گسترده ایی هست و جا برای پیشرفت زیاد داره به شرطی که علاقه داشته باشی. برای اپلای کردن هم هیچ مشکلی نداره و خیلی هم خوب هستش با توجه به اینکه در تمام دنیا انرژی به عنوان یک بحران مطرح میشه. دانشکده انرژی شریف هم جز بهترین دانشکده های این دانشگاه هستش و جو خوبی داره. برای دانشجو هایی هم که از مهندسی شیمی وارد این رشته میشتن به طور تجربی میشه گفت موفق ترند و درک بهتری دارند. برای اطلاعات بیشتر توصیه می کنم سایت دانشکده انرژی شریف را نگاه کنی.
تقریبا همینطوره.دوستان در مورد پدیده های انتقال اطلاعاتی ذارید بفرمایید....شنیدم چون بیشتر تئوری هست باید و بهتر است تا دکترا ادامه داد زیاد زمینه کاری نداره بیشتر برای تدریس مناسب
خواهش می کنم سعید جاندوستان، منو راهنمایی کنید با 278 کدوم گرایش ها و دانشگاه ها احتمال قبولی دارم،
از آقا سعید هم بابت راهنمایی هاش ممنون
هر کس سوالی داره در خدمتم
سلام.دوستان به نظرتون با 1557 میشه دانشگاه فومن یا چوکا قبول شد رشته جداسازی؟روزانه میشه آورد یا شبانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
با تشکر از پاسخ گویی سریعتون
بستگی داره فقط میخوای مدرک بگیری یا به فکر اپلای و ادامه تحصیل هستیاصفهانی نیستم ولی به نظر شما امکانات و سطح تحصیلی دانشگاه صنعتی با بقیه دانشگاهها فرقی نداره؟
سلامسلام اقا رضا میشه منو راهنمایی کنید
میخواستم بدونم با رتبه 1700 شبانه هیچ کجای ایران نمیتونم قبول شم؟
کدوم دانشگاه وشهرها به نظرتون احتمالش هست؟
خیلی ممنونم متشکرم
صد البته شریفیعنی چی؟؟؟
یعنی کدوم بهتره؟؟؟؟
بعضی از گرایشای علم وصنعتدوستان، منو راهنمایی کنید با 278 کدوم گرایش ها و دانشگاه ها احتمال قبولی دارم،
از آقا سعید هم بابت راهنمایی هاش ممنون
دروس پیشرفته سیالات و جرم و حرارت حتما جز چارتش هسترتبه ام 480 شده
سلام.درمورد گرایش پدیده ها اطلاعات میخاستم
بستگی داره فقط میخوای مدرک بگیری یا به فکر اپلای و ادامه تحصیل هستی
سلام
مگه ایه اومده که حتما امسال برید ارشد
کلی هزینه کنید اونم یه جای پرت فک نکنم ارزششو داشته باشه
دانشگاه سهند یکی از قطب های مهندسی شیمی هست.خیلی ممنونم یه دنیا
فقط دوستان میگن شبانه سهند شاید قبولی بده،دانشگاه سهند چجوریه؟ضعیفه؟
اگه نمیشه که یه سال میشینم میخونم
بنظرم سهند نزنید بهترهدانشگاه سهند یکی از قطب های مهندسی شیمی هست.
بنظرم سهند نزنید بهتره
خیلی دانشگاه الکی سختگیر و مسخره ایه
من که با خیلی از دانشجوهاش حرف زدم همشون شاکی بودن
غیر ترکها رو اذیت میکنن
2+2 یاد میدن انتگرال سه گانه امتحان میگیرن
تو نمره دادن بشدت سختگیرن و معدلا پایینه
و خیلی چیزایه دیگه
دروس پیشرفته سیالات و جرم و حرارت حتما جز چارتش هست
پایان نامه ها هم بیشتر توی همین زمینه تعریف میشه
راستش استا ما اقبال احمدی(نویسنده کتابای راهیان) که هم تو تهران بودن هم شریف میگفتن دانشگاه تهران یچیز دیگه است.بعد انگار تهران گرایشا فرق ندارهبه نظرتون طراحی فرایند تهران بهتره یا کاتالیست شریف؟ برای اولویت انتخاب با رتبه 55 میخوام. گرایشهایی مثل نانو و یا هسته ای چطور هستن آیا کسی اطلاعاتی داره؟
و با توجه به اینکه من بچه کوچیک دارم ایا استاداش با آدم کنار میان یا سختگیرن؟آیا تهران از امیرکبیر بالاتره؟
ببخشین سوالام زیاد شد ممنون میشم اگه جواب بدین.
به نظرتون طراحی فرایند تهران بهتره یا کاتالیست شریف؟ برای اولویت انتخاب با رتبه 55 میخوام. گرایشهایی مثل نانو و یا هسته ای چطور هستن آیا کسی اطلاعاتی داره؟
و با توجه به اینکه من بچه کوچیک دارم ایا استاداش با آدم کنار میان یا سختگیرن؟آیا تهران از امیرکبیر بالاتره؟
ببخشین سوالام زیاد شد ممنون میشم اگه جواب بدین.
سلام دوستان از دانشجوهای صنعتی اصفهان یا صنعتی شیراز و خود شیراز کسی اینجا هست که اطلاعاتی بده؟
امکان داره من با 870 این دانشگاه ها رو بیارم؟ دانشگاه اصفهان رو چی؟
راستش استا ما اقبال احمدی(نویسنده کتابای راهیان) که هم تو تهران بودن هم شریف میگفتن دانشگاه تهران یچیز دیگه است.بعد انگار تهران گرایشا فرق نداره