من با 196 امید قبولی دارم؟آقا بگید سوالاتونو اگه یادم مونده باشه...
من با 196 امید قبولی دارم؟آقا بگید سوالاتونو اگه یادم مونده باشه...
آها از اون نظر... زیاد تشکر کردی یکم صبر کم میادنباید داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از هیچ پستی نمیتونم تشکر کنم
معماری نیستی؟ممکن هس یا نه رشتمم متالورژیه
کجاعزیزم؟من با 196 امید قبولی دارم؟
دفترچه ها نیومدنکجاعزیزم؟
اول یکی دفترچه رو بده بهم...من 2 سال پیش دادم که دولتی هارو ورداشتن..
دفترچه ها نیومدن
بچه ها درسته که یه تعدادی از آموزشکده ها که قبلا فقط کاردانی بودن الن کارشناسی هم میگیرن؟اگه اینجورری باشه خیلی عالی میشه
سلام به همکلاسی جدید.منم 50 شدم.من 61 شدم
گرج پذیرش نداره دوستم.غیر انتفاعی های قزوین میتونی بریسلام بچه ها رتبم 2491 شده.
میخوام یه شهری نزدیک تهران قبول شم . کرج میشه؟؟؟
لطفا کمکم کنین
عزیزم اصفهان روزانه ناپیوسته نداره.تهران میراث قبول می شی ایشالافرزانه جان ممکنه قبول شم اصفهان یا یزد
اشرفی مزخرف ترین دانشگاه اصفهانه.الان دانش پژوهان خوبه .سپهرم بد نیستببین زمان ما بوعلی آس بود بعدش شهید رجایی بود و ...
تو غیر انتفاعی ها هم خب اول سوره اس....بعدشم که خیام مشهد..شمال آمل..اشرفی اصفهانی و محدث نوری
سلام دوست عزیز غیر انتفاعی های قزوین اگه ظرفیت بالا نره خیلی بعیده که بتونید قبول شید.اما غیر انتفاعی آبیک که 80 کیلومتری تهران هست هم امکان داره که قبول بشی.البته گزینه بهتر از نظر من غیر انتفاعی گرمسار هست که می گن خیلی هم اساتید خوبی داره و 90 کیلومتری تهران هست.ایشالا هرجا قبول می شی موفق باشی.سلام بچه ها رتبم 2491 شده.
میخوام یه شهری نزدیک تهران قبول شم . کرج میشه؟؟؟
لطفا کمکم کنین
من 179 شدم ... با این رتبه به روزانه - شبانه ی دانشگاهای تبریز، اردبیل ، زنجان امیدی هست؟!
سلام دوستانی که می خوان انتخاب رشته کنن و غیر انتفاعی های قزوین رو مد نظر دارن باید بگم که همیشه دهخدا رتبه های بهتری رو میگیره یعنی رتبه های تا 1000 و میرعماد و کوثر تا 2200 هم شنیدم که می گیرن و نکته جالب اینه که استادای میر عماد از دهخدا خیلی بهتر هستن پس اگه کسی بار علمی براش اهمیت داره بهتره که میرعماد رو انتخاب کنه.دهخدا به این علت که سابقه ش بیشتره رتبه های بهتری رو میگیره ولی استاداش واقعا مهندسای درجه 3 و 4 قزوین هستن در حالی در میرعماد اساتیدی رو می شناسم که چندین مسابقه خارجی رتبه های عالی آوردن و خیلی آپدیت هستن.کوثر هم اصلا پیشنهاد نمی کنم برید یکی از همکارای من که همین پارسال فارغ التحصیل شده بود و سواد معماریش و معدلش افتضاح بود اونجا طرح 2 بهش دادن!!امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.
منم 968 شدم امکان دهخدا قبول شدنم کم نیست..اما با این حرف شما ، اگه میرعماد رو انتخاب کنم شاید بتونم با دوستام که 1700شده یه جا بریم!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | مشاوره انتخاب شهر کنکور کاردانی به کارشناسی 89 | کاردانی به کارشناسی | 102 | |
مشاوره انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی | کاردانی به کارشناسی | 4 | ||
راهنمایی و مشاوره در رابطه با ورود به دانشگاه از هنرستان | کاردانی به کارشناسی | 0 | ||
مشاوره آزمون کاردانی به کارشناسی | کاردانی به کارشناسی | 2042 | ||
A | سوال : انتخاب رشته کاردانی معماری | کاردانی به کارشناسی | 0 |