سلام عزیزم نمره کلم شده 3302.به نظرت اردبیل قبول میشم؟سلام فرزانه جون شما نمره كل تون جند شده؟؟؟
سلام عزیزم نمره کلم شده 3302.به نظرت اردبیل قبول میشم؟سلام فرزانه جون شما نمره كل تون جند شده؟؟؟
سلام عزیزم نمره کلم شده 3302.به نظرت اردبیل قبول میشم؟
روزانشو نمي دونم فك كنم نمي دونم ولس شبانه جون بومي هستي ٩٠٪ قبولي. اول شريعتي مي زني يا اردبيل؟
سلام آیا من با رتبه 1804 کارشناسی ناپیوسته غیرانتفاعی قزوین قبول میشم؟
ممنون اگه منو راهنمایی کنید.
این آمارو از کجا آوردین؟من با دوستام که همگی زیر 70 هستن می شیم 15 نفر.یعنی تو کل ایران 14 پسر بجز ما زیر هفتاد آوردن؟؟؟؟؟؟؟؟من که باورم نمیشه.آخه اردبیل برعکس بود.فقط دو نفر از خانوما زیر 70 شدن!!!sam عزيز توجه داشته باشيد كه از 70 رتبه اول امسال 29 تارا اقايون اوردن وخانومهاي عزيز41نفر در شريعتي رقابت دارن
شما بومی اردبیل نیستی.بومی فقط برای خود استانه.شما با اردبیل تو یه منطقه هستین که اون تقسیمات منطقه ای مال کنکور سراسری بود نه این کنکور.مگه من بومی اردبیل هستم؟هنوز دقیقا نمیدونم چیکار بکنم.شاید اول شریعتی بزنو چون نیمه اوله
منم نمیدونم چیرو اول بزنم
خیلی ممنونم راستی امید وارم ازم ناراحت نشده باشی به خاطر اون جوابی که تو پست قبلی راجع به ایوانکی بهت دادم.باز به خودتون این قضیه رفتن و یا موندن مربوطه ولی اینکه 1 سال عمرتونو بیخود از بین ببرید فکر نکنم عاقلانه باشه
حتی اگه 1% خدایی نکرده نشد مهر قبول شین تکمیل ظرفیت حتما انتخاب کنید البته این نظر من بود باز خودتون میدونید
خیلی ممنونم راستی امید وارم ازم ناراحت نشده باشی به خاطر اون جوابی که تو پست قبلی راجع به ایوانکی بهت دادم.
مثل اینکه هنوز فعالش نکردند !بچه ها چطور باید انتخاب رشتمونو ویرایش کنیم؟
تو 100% قبولی نگران نباش انگار داریم همکلاسی میشیم ها
نه بابا این چه حرفیه ناراحتی وجود نداره امیدوارم موفق باشی
مثل اینکه هنوز فعالش نکردند !
راستی بچه ها در انتخاب دانشگاه سوره واقعا دقت کنید من خیلیا رو می شناسم که مصاحبه سوره قبول نشدن وبا رتبه ی 3 رقمی رفتن برا سال بعد یا رفتن دانشگاه ازاد اگه خدایی نکرده حد نصاب مصاحبه اش رو نیاورید ممکنه که دیگه بره سال بعد چون دانشگاه سراسری انتخابارو یکی یکی میبینه میاد پایین وهر جا قبول شی وبه رتبه ات بیاد سیستم خودش خودکار قبولی رو صادر می کنه وکاری نداره که بعد از این انتخاب کجاهارو زدی .!!!
بله پسرمanius شما پسری ؟؟ رتبت چند شده ؟ کجاهارو زدی؟ ؟؟
اهل فاز منفی دادن نیستم ولی فکر نمیکنم قبول شی این 2 جاروبچه هایی که گرمسار و ایوانکی رو زدید میدونید اخرین رتبه ای که میگیره چنده؟
من1800 شدم یعنی قبول میشم؟http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/cry.gif
حراست گیری داره نه؟به ظاهر و این چیزا کلید زیاد میکنه؟مشاهده پیوست 63875مشاهده پیوست 63876
اینم چند تا عکس از دانشکده معماری سوره که به مناسبت هفته معمار یک هفته برنامه و مسابقه برگذار شد
حراست گیری داره نه؟به ظاهر و این چیزا کلید زیاد میکنه؟
اگه رتبت زیر 200و بومی اردبیلی شبانه اردبیل بهتره از شریعتی.هرچی باشه این دانشگاهه.اما اگه بومی نیستی احتمالش خیلی کمه اردبیل قبول شی آخه فقط 7 نفر برمیداره که اونم تا رتبه 200 از بچه های خود اردبیل 7 نفر بیشترن.من میخوام اینجوری بزنم نظرتون چیه؟؟
1- روزانه تبریز
2-شبانه تبریز
3-روزانه اردبیل
4-شبانه اردبیل
5-روزانه شریعتی
6-روزانه گرگان
7-شبانه گرگان
به نظرتون خوبه؟ فقط نمیدونم شبانه ی اردبلیو اول بزنم یا روزانه ی شریعتی رو ( بین 4و5 شک دارم)
اگه رتبت زیر 200و بومی اردبیلی شبانه اردبیل بهتره از شریعتی.هرچی باشه این دانشگاهه.اما اگه بومی نیستی احتمالش خیلی کمه اردبیل قبول شی آخه فقط 7 نفر برمیداره که اونم تا رتبه 200 از بچه های خود اردبیل 7 نفر بیشترن.
بچه ها چطور باید انتخاب رشتمونو ویرایش کنیم؟
مثل اینکه هنوز فعالش نکردند !
هه نگران موهااااتیااااااااااااااحراست گیری داره نه؟به ظاهر و این چیزا کلید زیاد میکنه؟
تابلو بود؟هه نگران موهااااتیاااااااااااااا
منم دانشجوهاشو دیدم! اصلا اونطور که تو فکر کنی نیستن خیلی نرمال و متعادلند
آره میدونمتابلو بود؟پس بذار ماست مالیش کنم
نگران خودم نبودم نگران دوستم بودم
بله پسرم
من رتبم841 شد دوست عزیز
1.سوره
2.ایوانکی
3.گرمسار
4.دهخدا
5.میرعماد و باقیشم همینجوری زدم
امیدوارم اونجایی که میخوای قبول شی