S.HASANZADE
عضو جدید
اخه پارسالم حوندم این شد .رتبم افتضاح شد. حالا سر دو راهیم دو روز دیگه ام ثبت نامه نمیدونم کار درست کدومه
اخه خیلیا میگن بده.هم دانشگاش هم رشتشهمون طور که گفتم بهتره که برید ... هم دانشگاه خوبیه و گرایش خوبی ... و اینطور نیست که فکر کنید اگر برید ضرر می کنید ...
اخه خیلیا میگن بده.هم دانشگاش هم رشتش
جدی میشه؟ شهریه ام داده بود دوستت؟سلام دوست عزیز
یکی از دوستام سال 90 آزاد شاهرود قبول شد
یه سال دیگه واسه سراسری خوند اما جداسازی قبول نشد
91 با همون قبولی پارسالش رفت آزاد ثبت نام کرد
شما هم اگه میتونی یه سال دیگه بخون ضرری نداره
فکر کنم بتونی با قبولی امسالت سال دیگه آزاد ثبت نام کنی
جدی میشه؟ شهریه ام داده بود دوستت؟
جدی؟ شهریه ام داده بود دوستت؟سلام دوست عزیز
یکی از دوستام سال 90 آزاد شاهرود قبول شد
یه سال دیگه واسه سراسری خوند اما جداسازی قبول نشد
91 با همون قبولی پارسالش رفت آزاد ثبت نام کرد
شما هم اگه میتونی یه سال دیگه بخون ضرری نداره
فکر کنم بتونی با قبولی امسالت سال دیگه آزاد ثبت نام کنی
با سلام.سلام من امسال مهندسی شیمی طراحی فرآیندهای نفتی قبول شدم .اصلا از این گرایش چیزی نمیدونم ،نسبت به گرایش های دیگه این بهتره یا بدتره؟
با سلام
من کارشناسی پلیمر هستم.می خواستم برای کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی ادامه بدم.اطلاعاتی درباره این رشته می خواستم.بازار کار این رشته به چه صورت است ؟؟؟؟
فارغ التحصیلان این رشته در کجاها مشغول به کار هستن؟؟؟
بازار کار رشته پلیمر بهتر است یا رشته بیوتکنولوژی؟؟؟؟
لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه.
با تشکر
سلام.من مهندسی پلیمر خوندم و برا ارشد میخوام مهندسی شیمی بدم.میخوام بدونم که ازچه درسایی میاد و با چه درصدی میتونم قبول شم؟انتخابام:علو تحقیقات فارس امیدیه شهرضا و در اخرم چندتا تهران زدم.حالا مشه بگید بهم اخه از الان سترس دارم
یعنی ارشد مهندس شیمی شرکت کنید؟من پلیمر بودم برا همین فقط میتونم حرارت یک سیالات یک ریاضی و جرم رو بزنم.حالا با این اوضاع بنظرتون میتونم قبول شم؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید..
سلام من میخوام تابستون برای ارشد بیو بخونم ولی در مورد رتبه قبولی.منابع بیوشیمی و میکروبیولوژی و
روش خوندن این درس اطلاعی ندارم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه مرسی
باسپاس ار را هنماییتون
اگر مبشه یه توضیح در مورده ریاضیات مهندسی بیو تکنولوزی بدین
این در س شامل چهارتا درس ریاضی 1 2 معادلات ومهندسیه یا فقط خود ریاضی مهندسی به تنهاییه؟
مگر تو پدیده های انتقال عملیات واحد هم وجود داره؟
سلام من میخوام تابستون برای ارشد بیو بخونم ولی در مورد رتبه قبولی.منابع بیوشیمی و میکروبیولوژی و
روش خوندن این درس اطلاعی ندارم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه مرسی
اگر محبت کنید در مورد ریاضیات مهندسی در گرایشه داروسازی توضیح بدین
برای درس های حرارت جرم سیالات(پدیده های انتقال) عملیات واحدم باید بخونیم؟
از همتون تشکر میکنم به خاطر راهنمایی هاتون . چند تا سوال دیگه دارم 1- بیو و میکروب اگه تفکیک کنیم هر کدوم چندتا سوال داره ؟ 2- میکروب ملک زاده چطوره 3- اگه نمونه کارنامه سراغ دارید خواهشا بگید. 4- کتاب راهیان که بیو ومیکروب با هم کافی ؟ 5- برای زبان:زبان عمومی قوی کنم مثلا با کلاس و 504 ویا زبان تخصصی مهمتر؟
از همتون تشکر میکنم به خاطر راهنمایی هاتون . چند تا سوال دیگه دارم 1- بیو و میکروب اگه تفکیک کنیم هر کدوم چندتا سوال داره ؟ 2- میکروب ملک زاده چطوره 3- اگه نمونه کارنامه سراغ دارید خواهشا بگید. 4- کتاب راهیان که بیو ومیکروب با هم کافی ؟ 5- برای زبان:زبان عمومی قوی کنم مثلا با کلاس و 504 ویا زبان تخصصی مهمتر؟
زبان توی کنکوئر ازاد کلا تخصصیه ولی توی سراسری فک کنم چنتا عمومی هم داشته باشه. مطمئن نیستم.
کتاب راهیان بیو و میکروب یعنی چی؟ مگه راهیان کتاب بیوتکنولوژی داره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | بهترین گرایش کارشناسی ارشد مدیریت برای یک مهندس شیمی | گرایش های مهندسی شیمی | 1 | |
سیلابس دروس مقطع کارشناسی ارشد مهندسی شیمی | گرایش های مهندسی شیمی | 16 | ||
B | بهترین گرایش مهندسی شیمی در مقطع ارشد چیست؟ | گرایش های مهندسی شیمی | 245 |