دوستان به نظر شما سیلورلایت آینده خوبی داره؟می تونه جای فلش رو بگیره؟
اگه بتونید توی سیلورلایت مهارت پیدا کنید فوق العاده است !
فلش ؟!! قابل قیاس نیستند به عقیده من ! سیلورلایت تخصص برنامه نویسی زیادی میخواد ، در حالی که کار با فلش خیلی عام تر هست
دوستان به نظر شما سیلورلایت آینده خوبی داره؟می تونه جای فلش رو بگیره؟
الگوریتم فلوچارت !؟ به نظر من وقتتون رو خیلی صرف این موضوع نکنید.سلام دوستان .من تصمیم گرفتم برنامه نویسی یاد بگیرم،البته من فقط توی دانشگاه یه درس 3واحدی برنامه نویسی داشتم اونم c++بود بدون هیچ پیشنیازی از زبانهای برنامه نویسی.قبلش اصلا برنامه نویسی نخوندم،حتی با الگوریتم و فلوچارتم آشنا نیستم.برنامه نویسی رو هم بعد از پاس کردن درس گذاشتم کنار،حدود2سال پیش.رفرنس دانشگاه من برنامه نویسی پیشرفتهc++داریوش نیک مهر بود،که اونم شی گراییشو خودمون حذف کردیم.اما تو کلاس که میرفتم کتاب جعفر نژاد قمی رو پیشنهاد دادند.باتوجه به مطالب بالا که گفتم، من تصمیم گرفتم اول با الگوریتم فلوچارت شروع کنم،به نظرتون درسته؟برای الگوریتم و فلوچارتم میشه منبع معرفی کنید؟ البته زبانم خوب نیست.من هنوز زمینه کاریمو انتخاب نکردم به طور دقیق چون هنوز از تمام زمینه های کار اطلاع ندارم ولی به زمینه امنیت تا حدودی علاقه دارم،میخوام اول با مبانی و اصول کار آشنا بشم بعد ببینم تو چه زمینه ای کار کنم.به نظرتون بعد از الگوریتم و فلوچارت چه زبانی میتونه منو با دنیای برنامه نویسی آشنا کنه؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید چه طوری شروع کنم؟چه زبانهایی رو استفاده کنم؟ راستی من یه جا خوندم برای برنامه نویسی باید سیستم عامل رو خوب بلد باشی،درسته؟برای اینم راه حل بدید لطفا.
ممنون از شما.
خیلی ممنون از پاسختون دوست گرامی. در مورد انتخاب پلتفرم،چون من زیاد سر در نمیارم میپرسم،نمیشه زبانی یاد گرفت که به پلتفرم خاصی وایسته نباشه؟تا بعد ها برای تغییر کار مشکلی پیش نیاد؟ با تشکر از شما.الگوریتم فلوچارت !؟ به نظر من وقتتون رو خیلی صرف این موضوع نکنید. شما هدفتون رو واسه برنامه نویسی مشخص کنید تا بتونم بهتون زبانی رو معرفی کنم. منظور از هدف اینه که می خواهید روی چه پلتفرمی برنامه بنویسید ؟! ویندوز ؟! وب ؟! موبایل !؟ لینوکس !؟ و .... ؟! سیستم عامل ارتباط چندانی با کاری که شما می خواهید انجام بدید نداره ! زبان انگلیسیتون رو تقویت کنید.
جاوا و خانواده سیخیلی ممنون از پاسختون دوست گرامی. در مورد انتخاب پلتفرم،چون من زیاد سر در نمیارم میپرسم،نمیشه زبانی یاد گرفت که به پلتفرم خاصی وایسته نباشه؟تا بعد ها برای تغییر کار مشکلی پیش نیاد؟ با تشکر از شما.
دوووستان من از دست خووودم روانی شدم خواهش میکنم کمی کمک کنید ک برای برنامه نویسی از کجا باید شروع کنم
VB->C++->C#->sql->javascript,html,css,xml-> perl->php->lisp->java->assemblyدوستان سلام به من بگوييد كه چه طور ميتونم تبديل به يك برنامه نويس حرفه اي بشم.متشكرم
پیشنهاد میکنم اول از VB شروع کنی تا علاقه مند بشی البته میتونی از C# هم شروع کنی ولی VB بهترهدوووستان من از دست خووودم روانی شدم خواهش میکنم کمی کمک کنید ک برای برنامه نویسی از کجا باید شروع کنم
سلام دوستان.من میخوام یک مقاله رو که در زمینه الگوریتم کلاسترینگ برای شبکه های اجتماعی بحث کرده رو پیاده سازی کنم.خودش به صورت کلی الگوریتم رو گفته و فقط میمونه دیتا ست که به نویسندش ایمیل زدم تا ازش بگیرم.به نظرتون با c# میشه؟ در ضمن من تسلط زیادی به زبان های برنامه نویسی ندارم
شما یه سر به سایت هایی مثل CodePlex بزنید. تا با نحوه ی کدنویسی برنامه های بزرگ هم آشنا بشید.مرسی اما این جواب خیلی کلی هست، شروع کردنش کاری نداره اما همونطور که گفتم یک برنامه جدید خارج از کتاب یا هرچیزی که باهاش برخورد بشه یک مبتدی اصلا نمیدونه چی کار باید کنه!
مگه اینکه حفظی وار دستوراتو حفظ کرده باشه و فقط همونا تو ذهنش بیاد،البته بین vb.netو c# تردید دارم.و ضمنا اگه بنا به شروع کردنه c+ , c رو شروع کردیم اما هممون همین مشکلو داریم که شاید دستوراتو فهمیده و بلد باشیم اما نمی تونیم پیاده سازیش کنیم یا کد بزنیم!واسه همین دیگه ترجیح میدیم به جای این همه شاخه به شاخه پریدن راهی برای به ثبات رسیدن تو یکی از اون دو زبانی که گفتم برسیم تا به دلزدگی مثل زبانای قبلی نرسیدیم!
این جور موارد تحقیقاتی رو با MATLAB معمولا" انجام میدن.کاش یه نفر هم منو راهنمایی میکرد
دوست عزیز هر زبانی برای کاربرد خاصی می تونه بهترین باشه. بستگی داره شما چه برنامه ای را بخواهید بنویسید.سلام دوستان ...
می خواستم بپرسم که کسی اطلاعتی راجع به این زبان JAL داره ؟
من مبتدی هستم با این زبان شروع کنم یا نه ؟
البته ظاهرا شبیه بیسیک است در ضمن سطح بالاترین زبان چیه ؟
هر کاری بخای توی کامپیوتر باشی باید توی کارت حرفه ای (جزو 10 درصد بالای اون تخصص) باشی چه شبکه چه برنامه نویسی چه سخت افزار چه .....سلام بر مهندسین عزیز
میخاستم بدونم پردرآمد ترین و پرکارترین زبان برنامه نویسی یا کاری که میشه باکامپوتر کرد چیه؟ بعد کارش رو چطور گیر بیاریم؟ اگه بخایم نیمه وقت باشه. باید شرکت بزنیم یا آگهی بدیم تو روزنامه پروژه بگیریم؟
مرسی که کمک میکنید
من خودم قبلا ASPکار بودم ولی پس از مدتی تحقیق متوجه شدم PHP خیلی بهتر از ASP هستش.کسی میتونه بگه بهترین زبان برنامه نویسی تحت وب چیه.asp.net یا php؟؟؟
و اینکه پرتال ها و سیستم های مدیریت محتوا با چه زبانی نوشته می شن؟
و اگر کسی بخواد از صفر صفر شروع کنه باید چیکار کنه؟
هر کس می تونه لطفا راهنمایی کنه.
سلام همونطورکه دوستان گفتند...
ببینید مهم نیست که با چه چیزی شروع بشه..مهم اینه که شما هدفتون رومشخص کنید و یک زبان روبرای زبان پایه درنظربگیرید....و روش اونقدری کار کنید که همه چیزش دستتون بیاد..بقیه زبان ها میشن یه چیزی برگرفته ازاون...چون مبنای همه کدها یکسانه و منطقی که به کارمیره باهم تفاوت زیادی ندارند ....
اما برای شرو ع ..میتونید از برنامه هایی که میشه ظاهری جالبترساخت مثل سی شارپ شروع کرد که اولا درایران پرطرفداره و دوما باعث نمیشه برای شروع خسته بشید چون خروجی شکیل تری رو معمولا داره
اگه هم از ابتدا میخواید شروع کنید وظاهرزیاد مهم نیست سی پلاس میتونه مفید باشه.امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
پاینده باشید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | مشاوره برای انتخاب موضوع پروژه و پایان نامه | برنامه نویسی | 26 |