آره اگر غیرفعال نبود شما اسپم نمیکردیدسلام
ناراحت نشوید عملا تالار صنایع اینجا غیرفعاله
آره اگر غیرفعال نبود شما اسپم نمیکردیدسلام
ناراحت نشوید عملا تالار صنایع اینجا غیرفعاله
دقیقا چه پروژه ای میخواین ؟
سلام مهندسآره اگر غیرفعال نبود شما اسپم نمیکردید
سلام
من دانشجوی مهندسی نفت ارشد امیرکبیرم
موضوع پایان نامه م بهینه سازی یک تابع نفتی به روش طراحی آزمایشات است
تقریبا یک ماهی هست شروع کردم ولی چون پایه این درسم ضعیف هست چون مهندسی نفت خوندم
از دوستان اگه کسی این روش یا درس مسلط هست خواهش میکنم به من کمک کنه
ایمیل : mohammad.miri199@yahoo.com
ممنون از کمک تونواقعیتش من چون با روش تاگوچی یه مقدار آشنا بودم لینکهاشو براتون گذاشتم اما الان یکم دیگه سرچ زدم دیدم روش های طراحی آزمایش دیگه و منعطف تری هم هست ...
نکته اول اینکه قطعا یه مقایسه روشهای طراحی آزمایش وجود داره که شما با پیدا کردنش و خوندن نقاط ضعف و قوت هر روش میتونید با استناد به اون مقاله یا پایانامه یا کتاب روش مورد استفاده در پایانامه تون را ذکر کنید یا حتی ببینید توی زمینه موضوع شما از چه روشی برای طراحی آزمایشات استفاده می شود ...نکته دوم مطالعاله تمامی منابع نزدیک به موضوع پایانامه شماست ....
مثلا اگه بهینه سازی هست توی زمینه موضوعات بهینه سازی نزدیک به موضوع خودتون توابع مختلف را ببینیدو مورد تحلیل قرار بدهید ...
یا روش استفاده طراحی آزمایشتون خوندن مقالات و دستاوردهای گذشته نزذیک به موضوع شما که فاکتورهای مورد بررسی شان چی بود...
بهینه سازی مبحث شیرینه اصلا نگران نباشید با کمی مطالعه مسلط میشید .
موفق باشید
ممنون از کمک تون
ولی مشکل اینجاست که من پایه آماری ندارم و اصلا مفاهیم کتاب ها رو متوجه نمیشم مثلا بحث تحلیل واریانس
سلام
من دانشجوی مهندسی نفت ارشد امیرکبیرم
موضوع پایان نامه م بهینه سازی یک تابع نفتی به روش طراحی آزمایشات است
تقریبا یک ماهی هست شروع کردم ولی چون پایه این درسم ضعیف هست چون مهندسی نفت خوندم
از دوستان اگه کسی این روش یا درس مسلط هست خواهش میکنم به من کمک کنه
ایمیل : mohammad.miri199@yahoo.com
سلام دوستان
دنبال یک موضوع پایا نامه میگردم و بیشتر به مدلسازی ریاضی و الگوریتم های فرا ابتکاری علاقه مندم
خواهشا بنده رو کمک کنید تااز پیشنهادات تون بههمند بشوم
در خصوص مسئله زمانبندی پروژه و تسطیح منابع کسی اطلاعاتی داره ؟
سلام دوستان
دنبال یک موضوع پایا نامه میگردم و بیشتر به مدلسازی ریاضی و الگوریتم های فرا ابتکاری علاقه مندم
خواهشا بنده رو کمک کنید تااز پیشنهادات تون بههمند بشوم
در خصوص مسئله زمانبندی پروژه و تسطیح منابع کسی اطلاعاتی داره ؟
به نظرم بهتره برای انتخاب موضوع به سلیقه س شخصی افراد توجه نکنید. راه هایی که برای انتخاب موضوع به ذهنم میرسه و شاید بتونه کمک تون کنه
1- سرچ و سرچ و سرچ! سرچ بهتره اول برای انتخاب حوزه ای باشه که می خواهید مطالعه کنید و بعد از انتخاب کلیت موضوع، جزیی تر سرچ کنید تا شاخه ای که مناسبه برای تحقیق را انتخاب کنید.موضوعی انتخاب کنید که ترجیحا توی همین سال و سال قبل چند تا مقاله بیس بتونید درموردش پیدا کنید.
2- فکر میکنم بهتره call for paper های سال های اینده را چک کنید ببینید چه موضوع هایی مورد توجه بوده.
هیچ موضوعی نیست که جای تحقیق نداشته باشه، منتها بعضی از موضوع ها هستند که وقت بیشتری لازم دارند.
اگر به الگوریتم ها علاقه دارید به نظرم "ربوست" خوبه. می تونید سراغ الگوریتم های جدید هم برید.
ربوست کار میکنیم منتها قسمت مربوط به ربوست را هم گروهیم انجام میده.سلام ، خوبی؟
تو زمینه robust و stochastic شما جزوه ای دارید؟؟؟