سلام مدیر بانوی عزیز..... مرسی از توضیحای کامل و مفیدت ....خواهش می کنم...
تغییر رشته اونقدرا هم سخت نیس، می تونی درسارو یاد بگیری و تستاشم به راحتی بزنی اگه این ادا اصولای سازمان سنجش بذاره که هر چی بازیه داره سر رشته مدیریت میاره
ولی خب نگران نباش اگه خوب بخونی و درسارو بفهمی می تونی از پسش بر بیای
من خودم آزمونی شرکت نکردم، فقط هم برای یه درس 5 جلسه کلاس رفتم که اونم پژوهش بود که گرایش مالی این درس رو نداره، همه درسارو خودم یاد گرفتم واگه جایی هم مشکلی داشتم از دوستانم کمک گرفتم
به نظرم از تابستون یا حتی بعد عید شروع کن به درس خوندن و اول بشین درسارو یه دور بخون و ببین می تونی خودت تنهایی بخونیشون و یاد بگیری، بعد برای کلاس رفتن تصمیم بگیر، اینجوری اگه بخوای کلاس بری هم با یه آمادگی قبلی میری و مطالب برات جدید نیس و چیزی رو که استادت بهت درس میده رو بهتر می فهمی
ضمن این که باید بگم دور اول ممکنه خیلی چیزارو نفهمی و کلی این مسئله درگیرت کنه اما نگران نباش، هر دفعه که بخونیشون یادگیریت بهتر میشه و بیشتر می فهمی
مدیریت مالی یکی از گرایشای سخت رشته مدیریت هست و قبول شدن توش سخت تر از بازرگانیه و ظرفیتش هم کمتره برای دانشگاه، امسال هم که دو درس بهش اضافه شده و سخت ترش کرده، راستی ریاضیت چطوریه؟ خوبه؟
برای پیدا کردن منابع هم سایت مدیر (modir.ir) می تونه خیلی کمکت کنه، ضمن اینکه باید بگم بهترین راهنما برای منابع رتبه های برتر سال های قبل هستند پس مصاحبه هاشون تو سایت مدیر یا سایت های دیگر رو حتما بخون
لازم هم نیس همه منابع رو بخونی، خوندن یه منبع مفید و کامل بهتر از خوندن چند تا منبع هستش
راستش رو بخوای ریاضیم زیاد جالب نیس
حتما سایتایی که گفتیو مطالعه میکنم ....
بازم خیلی ممنون
موفق باشی بانوی مدیر