zohre7
عضو جدید
مال من یک هفتس که اینجوریه......تلاش بکنم یا نه؟؟؟
همیشه تلاش کن
الان که مشکلی نیست
مال من یک هفتس که اینجوریه......تلاش بکنم یا نه؟؟؟
سلام.سلام
نمیتونم عکس پیست کنم،ارور میده ک کاراکتر های شما بیشتر از حد مجازه!!قبلا میتونستم!
شما با آدرس آی پی 192.168.1.1 یا 192.168.2.1 میتونید وارد تنظیمات مودم شید.من به تازگي از يك Isp اشتراك وايرلس گرفتم و مودم TP-Link TL-WA5210G را هم خودشون تنظيماتش را انجام دادند و بهم دادند.حالا تو manual مودم نوشته بود كه اگر به آدرس 192.168.1.254 بريد ميتونيد به تنظيمات مودم دسترسي پيدا كنيد ولي من هرچي ميزنم ارور Internet Explorer cannot display the webpage را ميده.چطور میتونم به تنظیمات 5210 وارد شم...البته اینو بگم هروقت دستگاه و تنظیمات رو ریست میکنم با زدن ای پی وارد تنظیمات میشه..اما مشکل اینه که بعد از انتخاب سرور وایرلس، هر وقت بخوام وارد شم امکانش نیس..راهی هست که بتونم وارد تنظیمات دستگاه بشم...؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین..
سلام.سلام
بعضی وقتها من موقعی که میخوام فایلی دانلودی رو باز کنم ارور ادوب ریدر میده و با اینکه کلش دانلود شده اما هیچی نشون نمیده! یعنی اون سایت دانلود اشکال داره یا نرم افزار من؟ پس چرا فقط بعضی مواقع اینطوری میشه...باید تنظیماتم رو تغییر بدم آیا؟
سلام.
اگه اسم فایلتون فارسی هست نامش. به صورت انگلیسی عوض کنید.
بهتر بود میگفتید چه اروری میده.
فایلی ضمیمه نشده.ممنون از توجهتون
فایلهای لاتین رو هم باز نمیکنه
حتی فایل مقاله ای رو که قبلا رو لینکش رفتم و دانلود کردم فردااش امتحان کردم این بار نمیشه و همون فایلو باز نمیکنه!
پیغامی هم که میده اینه:there was an error processing a page.a file I/O has acurred
سلام هروقت عضو سایتی میشیم وقتی ایمیلمونو با پسورد وارد میکنیم مدیر سایت پسوردو میتونه ببینه.یا کلا وقتی آدرس ایمیلی رو کسی دید راهی وجود داره که اونو بازش کنه.ممنون
علیک سلامسلام نمیدونم چراهرچی سعی میکنم ایمیل جدید در یاهو ایجاد کنم نمیشود؟
با تشکر
من میخواستم ایمیل جدیدی چند حرف بجای اسم وفامیلم درست کنم ا خطا نمیگیره تائید میزنم از صفحه مشخصات خارج میشهعلیک سلام
چرا نمیتونید ؟
خطایی میده ؟
دقیق اگر توضیح بدید بهتر میشه راهنمائی کرد
علامت چرخ دنده بالا سمت راست رو که بزنی ادونس سرچ رو میبینیسلام.
من قبلا وقی می خواستم تو گوگل جستجو کنم از گزینه advanced setting اگر درست گفته باشم، استفاده می کردم ولی جدیدا این گزینه رو نمی بینم مشکل کجاست؟
البته وقتی از IE استفاده می کنم مشکلی نیست فقط با موزیلا فایر فاکس این مشکل رو دارم
ممنون از راهنمایی.علامت چرخ دنده بالا سمت راست رو که بزنی ادونس سرچ رو میبینی
ممنون میشم اگه راهنمایی کنیممنون از راهنمایی.
می گم چرا از وقتی ورژن جدید رو نصب کردم دیگه دیده نمیشه.
سلام من نمیخواستم با محبوب کردن صفحه مورد علاقم در گوگل نامم همراه با ادرس اینترنتی وارد اینترنت بشود-چگونه میتوان پاک کرد؟
وقتی ساین اوت میکنید پیامی نمیاد که شما جای دیگر ساین این کردید؟؟؟؟؟
شما در اطلاعات پایه تغییر ایجاد کن درست شه شاید....
میشه بگید دقیقاً چه تغییراتی؟
دیگه عقلم به جایی نمیرسه!