hosini2042
عضو جدید
کامپیوتر
کامپیوتر
یک نفر نیست جواب من روبده من5روزدیگه کنفرانس دارم
کامپیوتر
یک نفر نیست جواب من روبده من5روزدیگه کنفرانس دارم
با سلاموقتی میخوام ویندوز رو عوض کنم صفحه آبی میشه و خطای زیر رو میده
IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL
بعد دوباره سعی میکنم و خطای زیر رو میده
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
خب من هم حافظه و هم کارت گرافیک رو دوباره جا زدم ولی
چَکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته توی اینترنت سرچ کردم و به این لینک هم رسیدم
اما از اونجایی که خیلی زبانم خوبه !!!
http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc957609.aspx
دیگه همین
نمی دونم درست متوجه سوال تون شدم یا نهسلام دوستان
من یه سوالی داشتم.
من یه کیبورد (usb)و موس(ps/2) خریدم.
هر وقت که موسمو از کیس جدا می کنم و دوباره وصل می کنم سیستم موسو شناسایی نمی کنه حتی وقتی که سیستمم خاموش باشه و مجبورم موس قدیمیمو وصل کنم و ریست کنم.تا موس جدیدم بالا بیاد .البته جدیدا هم بالا نمی یاد فقط چراغ موس روشن میشه.
و همچنین کیبوردم به محض روشن شدن سیستم روشن میشه ولی تو قسمت انتخاب ویندوزها غیر فعال می شه و من باید منتظر بمونم تا به صورت پیشفرض ویندوز انتخاب بشه. ولی بعدش دوباره روشن میشه.در ضمن قبلا این مشکل پیش اومده بود کیبورد قدیمیمو همزمان وصل کردم درست شد.
الان باید چیکار کنم درست بشه.:
با سلامسلام دوستان
من یه سوالی داشتم.
من یه کیبورد (usb)و موس(ps/2) خریدم.
هر وقت که موسمو از کیس جدا می کنم و دوباره وصل می کنم سیستم موسو شناسایی نمی کنه حتی وقتی که سیستمم خاموش باشه و مجبورم موس قدیمیمو وصل کنم و ریست کنم.تا موس جدیدم بالا بیاد .البته جدیدا هم بالا نمی یاد فقط چراغ موس روشن میشه.
و همچنین کیبوردم به محض روشن شدن سیستم روشن میشه ولی تو قسمت انتخاب ویندوزها غیر فعال می شه و من باید منتظر بمونم تا به صورت پیشفرض ویندوز انتخاب بشه. ولی بعدش دوباره روشن میشه.در ضمن قبلا این مشکل پیش اومده بود کیبورد قدیمیمو همزمان وصل کردم درست شد.
الان باید چیکار کنم درست بشه.:
نمی دونم درست متوجه سوال تون شدم یا نه
این مشکل پرتهای ps/2 هست. بعد از هر بار جدا شدن نیاز به ریستارت دارند
اگه موس شما usp بود این مشکل ایجاد نمیشد
با سلام
دوست عزیز برای رفع مشکل کیبرد شما راه حل دارم ولی مشکل موس را دقیقا نفهمیدم .
اما کیبرد ..
وقتی سیستم Restart شد با زدن کلید Del وارد Setup بایوس شوید و در قسمت تنظیمات سخت افزاری گزینه مربوط به Support USB Keyboard را Enable کنید . (بسته به نوع مادربرد بازدن کلید + - و یا با زدن Enter و انتخاب گزینه Enable )
بعد با زدن کلید F10 و یا با انتخاب گزینه Save and Exit خارج و سیستم را مجددا راه اندازی کنید .
با تشکر - سیستم 32
فن سیستم شما یا به خاطر کارکرد زیاد خراب شده یا خاک گرفتهبا سلام
یه مدته کیسم خفن صدا میده، فک کنم از فنه CPU باشه مخصوصا وقتیکه full performance کار میکنه وحشتناک کیشه صداش... ایا با تعویض فن مشکلم حل میشه چه فنی خوبه (میخوام صداش دیگه در نیاد در حد کولر خنک کنه) مادر بردم ASUS P5PL2 هستش فک کنم نوع فنه به مادر برد ربط داشته باشه، بنظرتون اممکنه با خمیر سیلیکون مشکلم حل شه،شاید نیاز به فن جدید نباشه
اگر کیستون کاور CD ROM داره اونو در بیارید ببینید حل میشه؟وای چقد جواب
منوشرمنده می کنید
میشه بیشتر توضیح بدیناگر کیستون کاور CD ROM داره اونو در بیارید ببینید حل میشه؟
بهترین کار این که به سایت شرکت سازنده plc مراجعه کنید تا بفهمید که چه نرم افزار هایی از این plc پشتیبانی می کنند. با این وجود فکر می کنم نرم افزار scada و wincc هم برا این plc جواب بده.سلام
در مورد کار با HMI برای PLC اشنایدر راهنمایی میخواستم .
با سلامسلام
من ویندوز 7 رو تازه رو سیستمم نصب کردم. کارت گرافیکی من gforce fx 5500 می باشه. هرچی دنبال درایورش گشتم پیدا نکردم.لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه.
با سلامErase کردن یعنی چی ؟
ممنونم
با سلامباسلام وخسته نباشید
من روی دو سیستم مختلف ویندوز xpsp2 رو با یه مانیتورال سی دی سامسونگ رانصب کردم سیستم اولی بدلیل نداشتن درایورمادربرد کارت گرافیگ و کارت صدای نصب نشد وبعد رفتم سراغ دومی برای دومی همه چی نصب کردم ( گرافیک و صدا ) الان که سیستم اول رو که به مانیتوروصل میکنم سیستم روشن میشه ولی مانیتور صفحش سیاه میشه ...
لطفا" راهنمایی فرمایید.
ممنون
با سلام
دوست عزیز منظورتون از اینکه صفحه سیاه می شه چیه ؟
اگه منظورتون اینه که وقتی لوگوی ویندوز میاد بعد از اون به جای شروع کار با ویندوز صفحه سیاه می شه سیستم عامل شما مورد داره . و اصلا به وجود آمدن چنین مشکلی حتی بعد از گذشت مدت طولانی هم ربطی به مانیتور شما نداره .
ولی اگر منظورتون اینه که اصلا از وقتی که سیستم رو روشن می کنید هیچ تصویری ندارید مشکل می تونه از CPU-RAM- کارت گرافیک و یا مانیتور باشه . و همچنین شاید مشکل از خود مادربرد باشه .
ضمنا برای اینکه کمک بیشتری به شما بکنم یه کم بیشتر و واضح تر توضیح بده .
با تشکر - سیستم 32
با سلام
دوست عزیز
Erase کردن در کجای سیستم رو می خواهید بدانید .
اگر منظورتون هارد دیسک است یعنی پاک کردن اطلاعات هارد دیسک بدون قابلیت بازیابی مجدد ( Recovery )
یعنی در صورتی که هارد خود را Erase کنید دیگر هیچ اطلاعاتی از آن بازیابی نخواهد شد .
به درد کسانی می خورد که در هارد خود اطلاعات شخصی دارند و همچنین قصد فروش هارد دیسک خود را دارند.
در این صورت وقتی که هارد خود را فرمت هم کنند اطلاعات قابل بازیابی هست ولی اگر هارد خود را مثلا با نرم افزاری مثل MHDD و یا مثل آن Erase کنند دیگر قابل بازیابی نیست و با خیال آسوده می تواند هارد خود را بفروشد .
با تشکر - سیستم 32
با سلامسلام
بله منظورم درمورد هارددیسک بود .
حالا چهجوری انجام میشه ؟/
ممنونم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | مشکلات رایج پرینترها و نحوه رفع آنها | سخت افزار | 0 | |
سوالات فنی و حرفه ای برای تعمیرات لپ تاپ | سخت افزار | 0 | ||
A | تفاوت الکترونیک با سخت افزار | سخت افزار | 0 | |
A | درخواست راهنمایی برای معرفی آموزشگاه تعمیرات سخت افزار | سخت افزار | 2 | |
آموزش عیب یابی سخت افزار | سخت افزار | 0 |