man tamas gereftam ,goftan vazir bayad toji beshe ta mojaveze elam natayejo sader kone ,ehtemale laghve koli ham vojod dare ,be harjai ke midonid ,tamas begirid ,email bedid ,fax befrestid ,haghemon zaye nashe ,feshar biarid ,akharesh migan laghv shodeee
az koja mishe fahmid ke ghabolll shodim ya na ??????این 2700 نفر اگه ماهی 3 میلیون هم بگیرین که نمیگیرن! میشه پول یک هزار فروش نفت ماهیانه که اصلا چیزی نیس
بعدشم این اعلام نیاز نیرو بر اساس از سر دلخوشی نبوده بر حسب نیاز بوده
لغو و مغوی در کار نیس، هرکی گفته اشتباه گفته
اعتراض پخش وپراکنده هم بدرد نمیخوره، من که قبول شدم
اما باز تو سایت نبینم باور نمیکنم!
هرکی دوست داره اعتراض کنه
بهترین گزینه لینک زیره
پانانیوز
خلایق هرچه لایق
خوبتون میشهman tamas gereftam ,goftan vazir bayad toji beshe ta mojaveze elam natayejo sader kone ,ehtemale laghve koli ham vojod dare ,be harjai ke midonid ,tamas begirid ,email bedid ,fax befrestid ,haghemon zaye nashe ,feshar biarid ,akharesh migan laghv shodeee
من حضوری رفتم ، شماره ملیو پرسید، گفت به کسی نگی اما قبول شدی! بادادن شماره ی ملی، همه اطلاعاتمو داد، گروه شغلی، حوزه انتخابی...d
az koja mishe fahmid ke ghabolll shodim ya na ??????
bego ma ham az hamon tarigh beporsim khob ,
ma hame mesle hamim ,bayad sharayete hamdigaro dark konim
هیچ از نمرم نگفت، فقط گفت قبولی، من مهندسی حفاری بودم، سهمیه آزاد،آقا اگه میشه رتبتون و نمره کتبیتون بگید.منم نفت خوندم و خیلی استرس دارم.خواهشا بگووووووو. و اینکه بومی هستید یا آزاد
نمره ازمونم 860 بود ، رتبه ی اولبابا بگید.بخدا چیزی ازتون کم نمیشه.فقط می خوام بدونم امیدوار باشم یا نباشم.رتبتون.نمرتون. و آیا بومی هستید یا آزاد
اون که کاری از دستمون بر نمیاد واقعا. خواهشا بگید.چرا اذیت می کنید.می خوام پیش خودم حساب کتاب کنم فقط. وقتی می تونید کمک کنید چرا دریغ می کنید؟
دوستان من دیروز تماس گرفتم گفتن تا آخر هفته اعلام می کنیم ولی خدایی این چه وضع مملکته؟؟
به جای احترام به کسی که تازه میخواد وارد سیستم بشه و اینکه بش انگیزه بدن فقط خشم و استرس به ما تزریق کردن.
1سال وضعیتمون رو هواست بعد میگن چرا همه نخبه ها میرن؟
بمونن که اینجوری اذیت بشن؟
من الان به دو شماره اس ام اس زدم. پیشنهاد میکنم شما هم اینکارو کنید ضرر ندارهبه این شماره ها پیامک بزنید که پیگیری کنن :
۳۰۰۰۲۰۳۰
۳۰۰۰۶۳۰۲
“با سلام.خواهشمندیم روند اعلام نتایج استخدامی شرکت نفت در سال۹۲را بررسی و پیگیری کنید
دوستان همه انجام بدین
خیلی ها انجام دادن
مرجع
دوستان من دیروز تماس گرفتم گفتن تا آخر هفته اعلام می کنیم ولی خدایی این چه وضع مملکته؟؟
به جای احترام به کسی که تازه میخواد وارد سیستم بشه و اینکه بش انگیزه بدن فقط خشم و استرس به ما تزریق کردن.
1سال وضعیتمون رو هواست بعد میگن چرا همه نخبه ها میرن؟
بمونن که اینجوری اذیت بشن؟
اینم واسه آخر هفته!!!!!!!!!!!!
بعد میگن چرا همه نخبه ها میرن؟
با سلام به همی دوستان گرامی
ایا کسی شماره تلفنی داره که بشه از اون طریق قبولی یا عدم قبولی رو پرسید؟
من زنگ زدم بهم نگفتن66468095 رضی راضی کردنش با خودت