زمان اعلام تکمیل ظرفیت همچنان در... داوطلبان آزمون نفت از نگرانیهای خود میگویند:
۱۳۹۱/۱/۲۶
زمان اعلام تکمیل ظرفیت همچنان در هالهای از ابهام 10:06
با وجود گذشت حدود 9 ماه از برگزاری آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران و طرح موضوع تکمیل ظرفیت برخی رشتههای آزمون استخدامی همزمان با اعلام نتایج قبول شدگان در روزهای پایانی دی سال گذشته، هنوز توضیحاتی راجع به روند تکمیل ظرفیت، زمان اعلام اسامی و رشتههای مورد نظر بیان نشده است.
به گزارش خبرنگار پانا نیوز، باوجود سوالات مکرر داوطلبان در خصوص اعلام زمان جرئیات تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی نفت و گذشت حدود سه ماه از اعلام نتایج قبول شدگان نهایی، زمان احتمالی اعلام تکمیل ظرفیتها و چگونگی اجرای آن در هالهای از ابهام است.
در این رابطه برخی کاربران پانا نیوز، در یادداشتهای مختلفی بر پیگیریهای مکرر خود درخصوص اعلام زمان تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی شرکت ملی نفت که بینتیجه مانده است، تاکید کردهاند.
این داوطلبان با اشاره به اهمیت این موضوع توضیح دادهاند که: "اطلاع از زمان و قانونهای تکمیل ظرفیت به داوطلبانی که در مرحله نخست نمره کامل را کسب نکردهاند ولی باتوجه به کارنامه آزمون، به پذیرفته شدن در مرحله تکمیل ظرفیت امیدوارند، کمک خواهد کرد تا با اطلاعات و واقعبینی بیشتر به موضوع آزمون استخدامی نفت بپردازند.
به طور مثال بسیاری از داوطلبان شرکت کرده در آزمون استخدامی نفت و پالایش و پخش فرآوردههای نفتی که همزمان در تیر سال گذشته برگزار شد، به طور موازی برای اشتغال در شرکتهای دیگر هم تلاش کردهاند که اولویت خود را استخدام در صنعت نفت میدانند، در نتیجه طولانیشدن اعلام نتایج نهایی آزمون پس از برگزاری مصاحبه تخصصی و آزمون روانشناختی از یکسو و بیخبری در خصوص زمان اعلام تکمیل ظرفیتها از طرف دیگر موجب شده گزینههای دیگر یکی پس از دیگری از دست بروند.
همچنین با توجه به اهمیت نتیجه این آزمون بر سرنوشت شغلی داوطلبان موجب شده بسیاری از تصمیمگیریهای مهم در زندگی داوطلبان منوط به نتیجه آزمون معطل بماند که از همه بدتر انتظار در شرایط مبهم از نظر اطلاعرسانی است.
اگرچه مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران به تازگی با اعلام زمانی برای تکمیل ظرفیت و ارائه اطلاعاتی هرچند مختصر داوطلبان این شرکت را از نگرانی و سردرگمی خارج کرده است ولی باید تاکید کنیم که از حدود پنج هزار نفری که در این مرحله قرار است جذب شوند، 587 نفر مربوط به پالایش و پخش بوده، پس انتظار اینست که مدیران توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفت نیز با احترام به داوطلبان این آزمون حداقل اطلاعات اولیه را در اختیار داوطلبان بگذارند."
به گزارش پانا نیوز، مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی پالایش و پخش در خصوص تکمیل ظرفیت مجوز استخدامی گفته بود که چنانچه بهدلیل عدم نظر مثبت طب صنعتی و هسته گزینش و همچنین انصراف، افرادی از چرخه استخدام خارج شوند، بر اساس اولویت و تقدم امتیازات از نفرات ذخیره جهت تکمیل ظرفیت استفاده خواهد شد که در خرداد ماه سال جاری در صورت نیاز موضوع از طریق سایت ثبت نام اعلام خواهد شد.
بازگشت به
اخبار چاپ
نظر مخاطبان:
علی کنکوری
۱۳۹۱/۱/۲۸
اینجانب علی کنکوری معروف به بدبخت از سال 87 تا اکنون در آزمونهای استخدامی گاز و نفت شرکت کرده هر بار بدلیل عدم اتصال به حبل المتین ناکام بوده ام شما الکی منتظر نتایج تکمیل ظرفیت هستید.
سامی
۱۳۹۱/۱/۲۸
ما تا آخر ایستادیم،چون تنها نیستیم، پانا نیوز با ماست.
سامی
۱۳۹۱/۱/۲۸
دوستان پانا نیوز، ممنون،دلگرممون کردید از اینکه صدای مارو شنیدید.
سامان
۱۳۹۱/۱/۲۸
اینها دکتر م رو لحظات آخر عوض کردند و لحظات آخر قبل از اعلام نتایج دکتر س رو آوردند و همه چیزو عوض کردند. ظرفیت هارو به خاطر تحریم نفت کم کردند و صداشم در نیوردن .خدا شاهد من یکی اگر از زندگیم بزنیم تا آخر قضیه رو دنبال می کنم.
سامان
۱۳۹۱/۱/۲۸
دوستانی که منتظر تکمیل ظرفیت هستید،ما باید از حقمون دفاع کنیم. اینها قرار بود 4907 نفر پذیرش کنند که این کار رو نکردند و خیلی کمتر گرفتند و یک سال مارو از این شهر به آن شهر کشوندند.الان هم دارن باز هم از نخبه ها مصاحبه می گیرن. ما باید با پیگیری خودمون مجبورشون بکنیم که به تعهدشون عمل کنند و در تکمیل ظرفیت ما بقی ظرفیت رو پذیرش کنند
سامان
۱۳۹۱/۱/۲۸
پانا نیوز خدا قوت. پیگیری شما به ما قوت قلب می دهد.
ماهان
۱۳۹۱/۱/۲۸
تمنا می کنم نگذارید حق ما ضایع شود.تکمیل ظرفیت رو پیگیری کنید.نگذارید مشمول مرور زمان بشه.
از بوشهر
۱۳۹۱/۱/۲۸
اون از وضعیت اعلام نتایج اولیشون که چنبار تاریخشو عوض کردن_اون وضعیت ردی ها و قبول شده ها_اینم از وضعیت اعلام تکمیل ظرفیت که فکنم دیگه اینو فراموش کردن بیخیال شدن_واقعا جای تحسین داره..
چشم انتظار
۱۳۹۱/۱/۲۸
شما رو بخدا بهشون بگید نتایج اونایی رو که قبول شدن وتمام مراحل گزینش وطب صنعتی رو انجام دادن بدن ,بخدا مردیم از چشم انتظاری.ای خدا گناه ما چه بوده
جواد
۱۳۹۱/۱/۲۸
لطفا تکمیل ظرفیت ازمون شرکت نفت را اطلاع رسانی کنید چون من هم شرکت کردم ازمون خوب دادم اما قبول نشدم خیلی امید دارم در تکمیل ظرفیت اسمم باشد زمان انرا دقیقا اعلام کنید
مهدی
۱۳۹۱/۱/۲۸
با سلام خدمت شما فقط میتونم بگم خدا خیر دنیا و آخرت نصیب شما کنه از اینکه پیگیر کار ما شهرستانی ها هستید
...
۱۳۹۱/۱/۲۸
کارمون شده هرروز سر زدن به niocهیچ خبری هم نیست ..یکی نیست بگه فکر ما هم هستین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الاف شرکت نفت
۱۳۹۱/۱/۲۸
با سلام چه دل خجسته ای دارید که منتظر تکمیل ظرفیتید هنوز تکلیف ما که قبول شده نهایی و گزینش و طب صنعتی رو رفتیم معلوم نیست ببا خودمون میگیم سر کاریم شما توچه فکرین . هیچ کسی هم نیست شکواییه مارو پیگیری کنه که بابا 150000نفر ضرب 5000تومان پول ثبت نام تیر ماه 90 به عبارتی کلی پول که سودش و بردیم و...
ارمان
۱۳۹۱/۱/۲۸
ما تا کی باید منتظر باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی دیگه میخوان نتایجو بزنن
احسان
۱۳۹۱/۱/۲۸
سلام و عرض خسته نباشید دارم خدمتتون و تشکر ویژه از پیگیری کار ما.ولی واقعا تا کی باید صبر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی دیگه میخوان تکلیف مارو روشن کنن........
آرش
۱۳۹۱/۱/۲۸
آقا جان ما که فسیل شدیم کسی نمی خواد نتایج را اعلام کند
مدیر
۱۳۹۱/۱/۲۷
اعتمادمردم به شرکت نفت بااین وضعیت استخدام دچارآسیب های جدی شد
منتظر
۱۳۹۱/۱/۲۷
با سلام و عرض ادب به شما پانانیوزیهای،خیلی خوشحال شدم از اینکه می بینم پیگیر کار ما تکمیل ظرفیتی ها هستید،واقعا به پیگیری شما نیازمندیم،از بس از شهرستان برای گرفتن جوابی به تهران آمدیم و دست از پا درازتر برگشتیم خسته شدیم.
امیر
۱۳۹۱/۱/۲۷
لطفا با جدیت پیگیری کنید،نگذارید حق ما ضایع شود.با تشکر
امیر
۱۳۹۱/۱/۲۷
سلام خدمت دوستان عزیز در پانا نیوز،با تشکر از اینکه به پیام های ما توجه می کنید .به امید پاسخ گویی منطقی مسئولین شرکت ملی نفت
یونس
۱۳۹۱/۱/۲۷
سلام .مسئولان شرکت نفت یک همتی به خرج بدن و شرایط تکمیل ظرفیت رو اعلام کنند
mohsen
۱۳۹۱/۱/۲۷
با سلام و خسته نباشید .لطفا از مسئولین بپرسید زمان دقیق اعلام تکمیل ظرفیت شرکت ملی نفت کی میباشد و به چه صورت اطلاع رسانی میشود
آرش
۱۳۹۱/۱/۲۶
والا به خدا دیگه خسته شدیم! پس کی قراره نتیجه تکمیل ظرفیت نفت رو اعلام کنن!!! ما اول امیدمون به خداست و بعد به شما که پیگیر این قضیه باشن. با تشکر
محسن
۱۳۹۱/۱/۲۶
با سلام و خسته نباشید از بهمن ماه منتظر اعلام نتایج تکمیل ظرفیت هستیم ولی خبری نیست تا به کی باید صبر کنیم مگر ما عمر حضرت نوح داریم
علی
۱۳۹۱/۱/۲۶
با سلام. می خواستم بدونم من فارغ التحصیل ارشد نفت از دانشگاه آزاد شیراز هستم. از دانشجویان ممتاز و دارای کارت پایان خدمت می باشم.و 28 سال سن دارم. می خواستم بدونم که امکان استخدام در شرکت نفت را دارم؟ در صورت امکان بیشتر راهنمایی فرمایید. ضمنا زمان اعلام تکمیل ظرفیت کی است؟ با تشکر علی
امیدوار
۱۳۹۱/۱/۲۶
باسلام از پانا نیوز به خاطر پیگیری های مجدانه قدردانی می نماییم.من از نیروهای ارکان ثالث هستم با بیش از 8 سال سابقه واقا مفید برای سیستم .در آزمون مصاحبه اولین رزرو هستم واقعا باید امید داشته باشم یانه به خانواده ام چه جوابی بدهم ؟
ایمان
۱۳۹۱/۱/۲۶
با تشکر از پانانیوز لطفا پیگیر این مسئله باشید
چشم انتظار
۱۳۹۱/۱/۲۶
ای هوار ما که بقولی تمام مراحل رو طی کرده و مشکلی نداشتیم هنوز چیزی دستگیرمون نشده وای بحال تکمیل ظرفیت ها .خواهشمنیم کاری بکن ,اطلاعی بگیر لطفا.چون همیشه پیگیری های شما جواب میده.تورا بخدا ما رو از انتظار در بیارین.