takmilzarfiat
اخراجی موقت
من خود علی بیگی هستم متاسفانهذهمتون بر علیه من جبهه گرفتید وبه تخریب من پرداختید تا اونجایی که چند بار منو بلک لیست کردید .
1.آرش جان از تو بعید بود!!!!!!بابا این همون بلکبریِ خودمونه دیگه با سیمایی جدید وارد شده...یعنی از آیدیش نفهمیدی؟؟؟ hysteric مهندسی شیمی...تکمیل ظرفیت...دامن پاک...امضاش که دیگه از همه تابلوتره : "مهم نيست كه شما سرنگون شويد، مهم آن است كه دوباره به پاخيزيد.((ونسان لومباردي)) " نکته جالب اینه که دیگه از قالب "محسن علی بیگی" که رتبش 54 بود دراومده ...الان میگه رتبش 3 هستش
نفت وگازپارس:خبری نشد؟
خیلی مسخره است یکساله تو انتظارمون گذاشتن.
یه کسی تهران باشه زحمت بکشه بره بپرسه.
مناطق نفت خیز همشو برده آموزش ،استخدامیش دوبرابربوده.
منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس هم دورشون شروع شده ولی
نفت وگازپارس هیچ خبری نیست
فقط 250 نفربرده.
هرچی زنگ می زنیم گوشی برنمی دارن.smsمی زنم هیچ.نمی دونم چکارکنم.
شما تنها نیستین ما بچه های پخش وپالایش نصف بیشتر هنوز منتظریم که هیچ خبری نیستامروز انگار بچه ها همه خوابن
البته بچه های گل فلات که باید فردا معرفی کنن محمود آباد حتما یا تو راهن و یا دارن آماده میشن.
اون 250 تا بچه های پارسم همینطور.
بچه های مناطقم که فکر میکنم امروز فردا حقوق اولو میگیرن
فقط ما موندیم
خبری نشد بچه ها؟ زنگ،sms،ایمیل،...؟
میشه خواهش کنم از بچه های تهران که حضوری برن یه پرس و جویی بکنن ببینن چه خبره شرکت؟
امروز انگار بچه ها همه خوابن
البته بچه های گل فلات که باید فردا معرفی کنن محمود آباد حتما یا تو راهن و یا دارن آماده میشن.
اون 250 تا بچه های پارسم همینطور.
بچه های مناطقم که فکر میکنم امروز فردا حقوق اولو میگیرن
فقط ما موندیم
سلام دوستان
به قول کارمندان POGC : اندکی صبر، سحر نزدیک است
واژه اندکی به چه معناست؟؟؟
یا علی
آرش جان از تو بعید بود!!!!!!
بابا این همون بلکبریِ خودمونه دیگه با سیمایی جدید وارد شده...
یعنی از آیدیش نفهمیدی؟؟؟ hysteric مهندسی شیمی...تکمیل ظرفیت...دامن پاک...
امضاش که دیگه از همه تابلوتره : "مهم نيست كه شما سرنگون شويد، مهم آن است كه دوباره به پاخيزيد.((ونسان لومباردي)) "
نکته جالب اینه که دیگه از قالب "محسن علی بیگی" که رتبش 54 بود دراومده ...الان میگه رتبش 3 هستش
چرا رفیق ؟؟ یکیش خوده من... به خیالم قراره با کلاس ترین شغل کشور رو داشته باشم و توی رفاه باشم ... دیروز منو بردن تویه بیابون انگار جرمی مرتکب شده باشم و تبعیدم کرده باشن ... رشته ی عمران رو چه به لوله ...5 سال تو برق آفتاب ده ساعت باید وایستم توی اون بیابون بالا سره چند تا کارگر که دارن لوله میسازن ... این همه درس خوندم رتبه برتر دانشگاهم شدم نمیفهمم اصلا آزمون روانشناختی و مصاحبه و اینها چه کمکی به این تقسیم بندی ها کرد درست بر خلاف روحیاتم و توانایی هام و رشته ی کاری و تحصیلی م برام حکم زدن... به هر مسئولی هم میگم اولش تعجب میکنه که منو با این سوابق فرستادن اونجا ولی بعد میگن که کاری از دستشون بر نمیاد...یعنی بدون پارتی کاری از دستشون بر نمیاد...حالا ما که با هزار زحمت اومدیم تا اینجا و تلاش کردیم پارتی از کجا بیاریم...مطمئن باش که خیلی خیلی کم پیش میاد کسی انصراف بده اکثرا همه میرن صدر صد مطمئن باش ...
سلام به بچه های گل
من شنبه و یکشنبه طبم تموم شد و بعدشم برگشتم!!!!
فکر کنم بازم می گید این دیگه کیه؟همه الان دارن میرن آموزشی!!! و .....
اما یه نکته جالب که بود مقطع لیسانس بودم واسم زده بودن کارشناس ارشد ......
نکته جالبتر که رشتم هم انسانی بود انداخته بودنم رو سکو!!!!
خیلی ممنونتبریک میگم
کدوم سکو افتادی دوست عزیز؟
بهرگان که سکو نیست! منطقه است.....سکوی بهرگانسر داریم ولی بهرگان نداریم!
البته تا اونجا که من میدونم
پرسش : با سلام و تشکر از پاسخگوییتان در آزمون سال قبل در شرکت نقت و گاز پارس پذیرش شدم و تمامی مراحل را در اسفند سال ۹۰ با موفقیت پست سر گذاشتم. از شرکت هم به صورت حضوری پرسیدم و گفتن که پرونده شما تکمیل شده و باید منتظر بمانید. خواهش میکنم از شما این موضوع را پیگیری نمایید تا تاریخ اعزام به آموزشیمان را بدانیم. ممنون از شما بزرگواران
پاسخ : با سلام
سوال شما به سايت نفت و گاز ارسال شده است در صورت پاسخگويي جواب ارسال مي شود .
با تشكر
منبع:سایت وزارت نفت
http://www.mop.ir/portal/Home/ShowP...8279a&ID=105486e0-d1fe-4d1e-af21-06d1fed74834
داداش بچه خوزستان همشهری دمت گرم باید کار کرد چاره ای نیست هر جا که باشه تو هرشرایطی که باشه اولش سخته عادت میکنی کم کم سال به سال اوضاع بهتر میشه تو این مملکت بدست آوردن کار خیلی سخته اگر کسی به جزء این کار به تونه وپارتی داشته باشه (که کم هست) یه کار خوب رسمی گیر بیاره آره میشه گفت انصراف میده.چرا رفیق ؟؟ یکیش خوده من... به خیالم قراره با کلاس ترین شغل کشور رو داشته باشم و توی رفاه باشم ... دیروز منو بردن تویه بیابون انگار جرمی مرتکب شده باشم و تبعیدم کرده باشن ... رشته ی عمران رو چه به لوله ...5 سال تو برق آفتاب ده ساعت باید وایستم توی اون بیابون بالا سره چند تا کارگر که دارن لوله میسازن ... این همه درس خوندم رتبه برتر دانشگاهم شدم نمیفهمم اصلا آزمون روانشناختی و مصاحبه و اینها چه کمکی به این تقسیم بندی ها کرد درست بر خلاف روحیاتم و توانایی هام و رشته ی کاری و تحصیلی م برام حکم زدن... به هر مسئولی هم میگم اولش تعجب میکنه که منو با این سوابق فرستادن اونجا ولی بعد میگن که کاری از دستشون بر نمیاد...یعنی بدون پارتی کاری از دستشون بر نمیاد...حالا ما که با هزار زحمت اومدیم تا اینجا و تلاش کردیم پارتی از کجا بیاریم...
الان توش موندم و دارم منصرف میشم ... در عرض این 5 سال دقیقا پدره خودم و خانواده م در میاد ...
دوست عزيز شما كه اهوازي هستي ازت بعيدهچرا رفیق ؟؟ یکیش خوده من... به خیالم قراره با کلاس ترین شغل کشور رو داشته باشم و توی رفاه باشم ... دیروز منو بردن تویه بیابون انگار جرمی مرتکب شده باشم و تبعیدم کرده باشن ... رشته ی عمران رو چه به لوله ...5 سال تو برق آفتاب ده ساعت باید وایستم توی اون بیابون بالا سره چند تا کارگر که دارن لوله میسازن ... این همه درس خوندم رتبه برتر دانشگاهم شدم نمیفهمم اصلا آزمون روانشناختی و مصاحبه و اینها چه کمکی به این تقسیم بندی ها کرد درست بر خلاف روحیاتم و توانایی هام و رشته ی کاری و تحصیلی م برام حکم زدن... به هر مسئولی هم میگم اولش تعجب میکنه که منو با این سوابق فرستادن اونجا ولی بعد میگن که کاری از دستشون بر نمیاد...یعنی بدون پارتی کاری از دستشون بر نمیاد...حالا ما که با هزار زحمت اومدیم تا اینجا و تلاش کردیم پارتی از کجا بیاریم...
الان توش موندم و دارم منصرف میشم ... در عرض این 5 سال دقیقا پدره خودم و خانواده م در میاد ...
سلام دوستان
به قول کارمندان POGC : اندکی صبر، سحر نزدیک است
واژه اندکی به چه معناست؟؟؟
یا علی
پرسش : با سلام و تشکر از پاسخگوییتان در آزمون سال قبل در شرکت نقت و گاز پارس پذیرش شدم و تمامی مراحل را در اسفند سال ۹۰ با موفقیت پست سر گذاشتم. از شرکت هم به صورت حضوری پرسیدم و گفتن که پرونده شما تکمیل شده و باید منتظر بمانید. خواهش میکنم از شما این موضوع را پیگیری نمایید تا تاریخ اعزام به آموزشیمان را بدانیم. ممنون از شما بزرگواران
پاسخ : با سلام
سوال شما به سايت نفت و گاز ارسال شده است در صورت پاسخگويي جواب ارسال مي شود .
با تشكر
منبع:سایت وزارت نفت
http://www.mop.ir/portal/Home/ShowP...8279a&ID=105486e0-d1fe-4d1e-af21-06d1fed74834
دوست عزيز شما كه اهوازي هستي ازت بعيده
خب الان همه مي دونن كه شرايط نفت همينه ديگه
متاسفانه الان ديگه مدرك مثل گذشته ارزش نداره مثلا اگه شما با مدرك الانت سال 76 برا نفت استخدام مي شدي شرايطت عالي بود.
بنظر من يه كار معمولي با شرايط زندگي مناسب و در كنار خانواده بودن از همه چيز مهم تره.اين حرف تمام كسايي هست كه تجربه نفت رو دارن.
اون هايي هم كه با اين نظر مخالفن يه روزي بهش مي رسن
چیزی که باعث حسرت من میشه اینه که من فک میکنم همین میزان درآمد رو توی شهر خودم داشتم در میآوردم بدون شکنجه جسمی و روحی ...فک کردم حالا این نفت قراره زیر و رومون کنه ... فک میکردم صبح میرم اداره طراحی ساختمان عصر هم مثل آدمهای عادی میام خونه... آخه این جور کارها در تخصص ما نیست اصلا تجربه ای نداریم من از این زورم میاد که کاری رو باید بکنم که هیچ چی ازش نمیدونم و کاری که چند سال واسش درس خوندم رو باید بذارم یه گوشه بهش به شکل خاطره نگاه کنم ...اگه رشته و تخصص خودم بود شرایط سختش رو هم میپذیرفتم چون بچه ی همین خطه هستم و خیلی گرما و ... اهمیتی نداره برام...ولی واقعا دلزده شدم...