اول از همه به همه دوستانی که اسمشون واسه شهریور در اومده تبریک میگم. و امیدوارم سایر دوستان هم طبق برنامه دعوت بشن.
نمی دونم از کجا شروع کنم. از کلاس زبان شروع می کنم.
1. قبلا گفتم کلاس زبان فرمالیته است، الان هم میگم ولی خب اینجور که شنیدم از بچه ها بعضی اساتید به نسبت بقیه بهتر تدریس می کنن. و صد البته به تلاش خود فرد هم بستگی داره. ولی بعضی اساتید واقعا توانایی کار گرفتن از زبان اموزان رو دارن و کلاسشون اکتیو هست.
2. آقا یک نصیحت بشنو از من که اندر آن نبود غرض!! دور این "آقای ربگر(نماینده pogc)" رو خط بکشین، ایشون بسیار خوش صحبت هستن و وقتی میرین پیشش آدم با خودش فکر میکنه که همه چیزش رو به پای کارآموزان گذاشته که کاملا خلاف واقع هست(دور از انصاف نباشه به هر حال یه کارایی می کنه ولی نه اینجوری که خودش میگه). حرف خوب میزنه ولی عمل نمی کنه. احتمالا ما تو شرکت نفت با این تیپ آدما زیاد برخورد کنیم.
3. یه آقای خیلی لارجی هست به نام "بن رشید"
ایشون مقررات اداری رو درس میده(حقوق، مرخصی، ادامه تحصیل، سابقه کار و...) اخلاق خاصی داره(سر کلاس که بیاد متوجه میشین
). اطلاعات کاملی از قوانین و مقررات داره ولی در مورد اقماری و عسلویه کمیتش لنگ میزنه. چون ماهشهر بوده،ولی به هر حال تا جایی که بتونه کمک می کنه. با 37 سال سابقه بازنشست شده. هرچی سوال دارین رو آماده کنین که ازش بپرسین.
4. آقای "شکرالهی" ایشون هم اتوماسیون اداری تدریس می کنن. قبلا گفته باشم هر حرکتی سر کلاس انجام داد اصلا تعجب نکنین!!! بر خلاف قیافه و هیکل حرکات جالبی سر کلاس انجام میده!!
دیگه نکته قابل ذکری نیست. ما هم کم کم داریم جمع و جور می کنیم که 4 شنبه بریم
یعنی داریم روزشماری می کنیم. واسه برگشت یه خورده کمکاری می کنن. مثلا بچه های شیراز رو با اتوبوس میفرستن در صورتی مه پرواز وجود داره. بچه های بوشهر هم همینطور. فقط هم واسه شهر محل سکونت که تو پرونده ثبت شده بلیط میگیرن. مثلا من که بوشهری هستم نمی تونم درخواست بدم که برم تهران.
حتما اطلاع دارین که افزایش حقوق نفت هم همون 15 درصد شد + 5% شایستگی که معلوم نیست به کی برسه(با توجه به رتبه بندی A B C D E). به ما تازه استخدام ها که نمی رسه. تو سایت ها دیدم اکثرا ناراضی بودن. گفته بودن قبلا اینجوری بوده که مثلا 10 درصد بیس بعلاوه یه مبلغ ثابت. الان با وجود 15 درصد هر کی بیسش بالاتر باشه بیشتر میره رو حقوقش و مثلا می بینی یکی با اعمال ضرایب 700 تومن رفته رو حقوقش و دیگری 200 تومن.
نتیجه گیری کلی از دوره رو هم میزارم واسه هفته بعدی. اینکه آیا این دوره مفید بود یا فقط وقت تلف کنی و الافی بود و...