سائل
عضو جدید
اعلام اسامی سومین گروه از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی سال 1390 شرکت ملی نفت ایران | |||||
| |||||
| |||||
|
| |||||
|
اعلام اسامی سومین گروه از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی سال 1390 شرکت ملی نفت ایران | |||||
| |||||
| |||||
|
| |||||
|
و یا بهتر بگم :
بچه ها خودتون رو آماده کنید که احتمال آبان افتادن هم هست.
من که یهو دیدین رفتم جلو شرکت خودمو آتیش زدم اگه بخوان باز آبان منو اعزام کنن
کله برنامه های زندگیم به هم خورده
خداوند به شما صبر عنایت کنه . من که شش ماهه همه مدارکم کامله و هنوز برای شروع به کار دعوت نشدم.
بزک نمیر بهار میاد خربزه با خیار میاد
خداوند به شما صبر عنایت کنه . من که شش ماهه همه مدارکم کامله و هنوز برای شروع به کار دعوت نشدم.
بزک نمیر بهار میاد خربزه با خیار میاد
احسان عزیز و گلدو سری قبل 500 تا معرفی کرده بودن یعنی:
1016-500=516
216 تا هم این سری:
516-216=300
طبق گفته ها قراره 200 تا هم تکمیل ظرفیت بگیرن:
200+300=500
یعنی هنوز دو گروهه 250 نفره دیگه
و یا بهتر بگم :
بچه ها خودتون رو آماده کنید که احتمال آبان افتادن هم هست.
من که یهو دیدین رفتم جلو شرکت خودمو آتیش زدم اگه بخوان باز آبان منو اعزام کنن
کله برنامه های زندگیم به هم خورده
بچه های عزیز سلام
کسی هست شرکت ملی نفت باشه؟
بعد اینکه طب صنعتی رفتید و جواب گزینشتون آمد و همه کارهاتون کامل شد چند وقت بعد دعوت به کار شدید؟
از ممتازین پخش و پالایش خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
عجب گیری کردیم بابا
طبق قوانیین فردی که کارمند رسمی ارگان دیگر باشد می تواند استخدام ارگان دیگر شود؟آموزش و پرورش یا شرکت ملی نفت؟
سلام دوستان اگه لطف کنین مشورت بدین ممنون میشم
من 5 ساله استخدام رسمی آموزش پرورش هستم تو شهر خودم(اصفهان) و الان شرکت ملی نفت به صورت ممتاز پذیرفته شدم واسه کار تو تهران
شما باشی کدام را انتخاب می کنید؟؟؟
|
شما چطور حق شرکت داشتییییییییییین!!!!!!!!!!!!!!!!!!آموزش و پرورش یا شرکت ملی نفت؟
سلام دوستان اگه لطف کنین مشورت بدین ممنون میشم
من 5 ساله استخدام رسمی آموزش پرورش هستم تو شهر خودم(اصفهان) و الان شرکت ملی نفت به صورت ممتاز پذیرفته شدم واسه کار تو تهران
شما باشی کدام را انتخاب می کنید؟؟؟
طبق قوانیین فردی که کارمند رسمی ارگان دیگر باشد می تواند استخدام ارگان دیگر شود؟
چون شما داراری شغل معلمی هستیدکه آن هم به صورت استخدامی رسمی .
معلم ها سه ماه تعطیلی تابستان تعطیل.
پنجشنبه ها تعطیل.
برف میباره مدرسه ها تعطیله.
هوا آلوده میشه تعطیل.
ریزگرد میاد مدرسه ها تعطیل.
بهتره همون معلم بمونی.
سائل جان من فقط از بلا تکلیفی نمی ترسم من استخدام آموزش و پرورش هستم و اگر میخام بیام بیرون باید تا قبل مهر استعفا بدم. حالا موندم اگه قبل دعوت به کار استعفا بدم طوری نیست؟ یعنی صد در صد بعد گزینش ما رو میگیرن دیگه؟
سلام مهندس
یعنی شما شش ماه است که جواب گزینشت آمده ولی هنوز دعوت به کار نشدی؟ چرا؟؟
یعنی ما هم اینقدر طول می کشه؟
احسان عزیز و گل
من هم قبل از گذاشتن کامنتم همین محاسبات رو پیش خودم انجام دادم و چون خروجی نامطلوب بود کل صورت مساله رو عوض نمودم و فرض اعزام تکمیل ضرفیتیا در آینده نزدیک رو حذف کردم و باز نتیجه اومد مهر اعزامیم
فقط این تعداد 216 نفر بدجوری آدم رو قلقلک می کند.
شاید این مهر اعزام شویم شاید...
درود محسن جان
بیش از نود درصد افراد در گزینش تایید می شوند و همینکه شاغل بودی بنده مشکلی از طرف گزینش واست متصور نیستم.
در رابطه با اینکه کدام بهتر است نمیشه بدون داشتن داده های کافی اظهار نظر کرد. با توجه به تسلطی که خودت بر شرایط ،احوالات و علایق خود داری می توانی دست به انتخاب بزنی.
با تفکر بر تفارق میان این دو از نظر شرایط و مزایای کاری انتخاب آسان تر می گردد.
بدرود
از دوستان گروه اول که عسلویه هستند یه سوال داشتم
من از همکاران گروه دوم هستم که الان در ماهشهر ام، من 30 شهریور امتحان نظام مهندسی دارم می خواستم بدونم اگه بخوان تقسیم کنن می تونم یجوری تایم تنطیم کنم که 30 ام شهر خودمون باشم
بچه هاي فلات پس كجان؟بابا ما يه چندروز نبوديما
از فلاتيا كس خبر جديد نداره؟
سائل جان ممنون بابت راهنمایی های خوبت
ولی دلایل من برای جدایی از آموزش و پرورش چند تا نکته است:
1- من نمیتوانم هر کار آزادی مثل بقالی و... داشته باشم ودنبال کار شرکت و ... هم رفتم که موفق نبودم بنابر این وقت های آزاد من به بطالت میگذرد.
2-الان دریافتی من با 5 سال سابقه و مدرک فوق لیسانس 600 تومان است ولی یک نفتی اداری با شرایط من حداقل 1300 میگیره
3- من دوست ندارم 30 سال کارم معلم باشم و هیچ پیشرفتی تو کارم نداشته باشم ولی تو نفت اگه کسی علاقه و پشتکار داشته باشه جا برای پیشرفت زیادتره
4- اگه از تهران خسته شدم خیلی راحت واسه انتقالی با شهرستان(اصفهان) بعد دو 3 سال موافقت می کنن