Mohsen406
عضو جدید
بچه های پالایش و پخش بیاین حداقل یه احوال پرسی کنیم
سلام
اینجا از بچه های خود شرکت ملی نفت کسی نیست که منتظر دعوت به کار باشه و طب صنعتی رفته باشه؟
سلام دوست عزیزسلام ehsan 6472
ما پخش و پالایشی ها از اولشم کم پیدا بودیم، تازه من جزء رزروی ها قبول شدم، بعد از اینکه جزء قبولی های اولیه نبودم یه 6 ماهی دیگه به این تاپیک سر نزدم تا اینکه بهم زنگ زدند و روز از نو و روزی از نو، اصلا فکر نمی کردم کار قبولی های اولیه اینقدر طول بکشه.
خدا به هممون صبر بده
به سلامتی مصاحبه اول بود یا مصاحبه دوم شما؟؟؟ نگفتن کی نتیجه مصاحبه آماده میشه؟؟؟سلام والا من این هفته بالاخره دعوت به مصاحبه ی گزینش شدم شما خبر ندارین شروع به کار برا چه زمانیه؟
مهندس alirazavi2012
بهت زنگ نزدن که بری واسه گزینش؟
قابل توجه منتظران تکمیل ظرفیت 2
سایت نفت دچار مشکل شده است خووووووووووووووووووووووووووووووو
آقاجان خبر فوری سایت نفت دچا ر مشکل شده وپیام سرور ارور می زند احتمالا فرار است لیست جدیدی ارائه شود http://azmoon.nioc.ir/Desktop.aspx
Server Error
Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configurat
میگم مگه شما بوشهری یا خوزستانی نیستی؟ نتایج این دو استان که اعلام شده. به استانداریهاتون مراجعه کنید
سلام والا من این هفته بالاخره دعوت به مصاحبه ی گزینش شدم شما خبر ندارین شروع به کار برا چه زمانیه؟
قربونش اگر اعلام شده بود الان ما کجا بودیم
مهندس چه سوالاتی تو گزینش ازت پرسیدن؟
اگه واست زحمتی نیست با جزئیات بگو آخه ما منتطربم بریم مصاحبه
شاد باشی
فکر میکنم برای بچه های مهرماه پارس هفته آینده تماس بگیرن.
البته اینجور که من حساب کردم.
ضمنا با توجه به این 5 روزی که تهران تعطیلی خورد احتمالش بیشترم شده که سریعتر خبر بدن.
انشالله که همه بچه ها از این وضعیت خلاص بشن
آمین
مهندس جان رو چه استنادی میگی؟ مطمئنی یا نظر شخصیته؟
و البته روزهای 29 و 30 مرداد و همچنین روزهای 7 تا 11 شهریور در تهران تعطیل اعلام شده من حدث میزنم هفته آینده دیگه اطلاع برن به بچه ها.
هرچند تا حالا تجربه نشون داده که هیچ کاری از این بزرگواران قابل پیش بینی نیست !
دوست عزیز کودوم 5 روز تعطیله؟؟7 تا11 واسه چی تعطیله؟فکر میکنم برای بچه های مهرماه پارس هفته آینده تماس بگیرن.
ضمنا با توجه به این 5 روزی که تهران تعطیلی خورد احتمالش بیشترم شده که سریعتر خبر بدن.
آمین
دوست عزیز کودوم 5 روز تعطیله؟؟ 7 تا 11 واسه چی تعطیله؟فکر میکنم برای بچه های مهرماه پارس هفته آینده تماس بگیرن.
آمین
ايشالا که مفيد واقع بشهمهندس چه سوالاتی تو گزینش ازت پرسیدن؟
اگه واست زحمتی نیست با جزئیات بگو آخه ما منتطربم بریم مصاحبه
شاد باشی
زنده باشی انشالله...من آمده ام هر روز اینجام ما زنده ایممممممممممممممممممممممممممممممممم
دوست عزیز کودوم 5 روز تعطیله؟؟ 7 تا 11 واسه چی تعطیله؟
یعنی این اجلاس باید باعث بشه تمام اداره جات دولتی تعطیل بشه؟؟؟واسه اجلاس سران غیر متعهد ها که تو تهران برگزار میشه!
ايشالا که مفيد واقع بشه
اولش اسم تمامي خواهر و برادر و و پدر و مادر و شغلشونا میپرسن
بعدش اسم مدرسه ابتدايي و راهنمايي و دبيرستان و دانشگاه و پرسيد و گفت الان چي کار ميکني
اذکار نماز را کلا پرسيد
چرا بايد ولايت فقيه وجود داشته باشد
محل دفن پدر و پسر امام رضا
اسم برادران امام حسين که در عاشورا شهيد شدند
اسم مرجع تقليد و نحوه ي انتخابش
اخبار سياسي را از کجا پيگير مي شوي
روز 9 دي و 18 دي چه روزهايي است
روز و ماه وسال واقعه ي غدير
و ....
خیلی خلاصه و مفید بگم
اول یه بیوگرافی کامل ازت میگیرن
بعدش باید به احکام مسلط باشی در حد متوسط پیشنهاد میکنم یه رساله بگیر بخون به درد میخوره ، (رساله آموزشی امام خمینی خیلی عالیه پیداش کن بخون )
سوما راجب مسائل سیاسی روز داخل و خارج کشور ، راجب پیکر بندی نظام کشوری ، ولایت فقیه و تمام وظایف همه ارگانهای اصلی و مهم کشوری
خلاصش همین بود !
(شانس بیاری یه روانی گیرت نیفته ، برای من که یارو فکر کرد علامه مجلسی جلوش نشسته :| )
سلام من درخدمتماینجا از بچه های خود شرکت ملی نفت کسی نیست که منتظر دعوت به کار باشه و طب صنعتی رفته باشه؟
سلام من درخدمتم