kamran2008
عضو جدید
نجفی دفعه بعد درست عرض کن
سلام / ببخشید بچه ها یه سوال / این قضیه تکمیل ظرفیت چرا اینقدر داره کش دار میشه ؟
اخر تیر ماه شد اخر مرداد و ماه رمضون / حالا هم که انگار بعد از ماه رمضون هست /
قبل از این ها هم خیلی وقت کشی میکردن
کسی خبر درست حسابی نداره ؟
<!-- Web.Config Configuration File --> <configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web> </configuration> |
<!-- Web.Config Configuration File --> <configuration> <system.web> <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> </system.web> </configuration> |
من هم که به داوری ایمیل زدم گفت تا 20 روز دیگه لیست مهر آماده میشه!!!!
اما فکر کنم انشالله هممون تو لیست مهر باشیم چون 300 نفر دیگه که بیشتر نموندن
فقط یه 50 نفری قراره برن تو لیست سیاه که خداکنه هیش کی از بچه های اینجا توشون نباشه!!!!!!!!
صالحی سلام من دیشب خوابم برد نتونستم بیام سحری بخورم . مثل اینکه مرغ هم بوده . سری قبلی هم که مرغ دادن من خوابم برد الان خیلی وقته که مرغ نخوردم تو رو خدا یه کم از اون مرغ هایی که بردی اتاق به من بده تا افطار بخورمشون.
سلام
چند تا سوال داشتم دریاره کمپ o1
1-اونجا اسکان تو کانکسه یا اتاق؟طرفیت اتاقها؟
2-شما فکر می کنید کمپ o1چند نفر دیگه ظرفیت داشته باشه برای بچه های گروه دوم؟
3-کسایی که کنگان افتادن هم تو همین کمپ اسکان دارن؟
ممنون
دوستان سلام،
از عسلویه، کمپ O1 در خدمت شما هستم،
اول از همه شهادت مولای متقیان، حضرت امیرالمومنین، امام علی (ع) رو خدمتون تسلیت عرض می کنم.
دوم اینکه در این ایام پُر قدر از خدای خوبم براتون صحت و سلامت و پیشرفت آرزو میکنم.
خب یه مدته که با این وضع بی اینترنتی، امکان اینکه بیشتر در خدمت دوستان باشم فراهم نیست. اینجا روزها آرام و بی هیاهو میگذرن. ساعات کار اینقدر طولانی و کشدار هستن (مخصوصا توی این ماه مبارک) ، که هر اتفاق و تغییری رو در ذهن ما کمرنگ و عادی جلوه میدن. ولی وقتی بعد از چند روز به عقب نگاه میکنی ، میبینی نه بابا یه چیزایی عوض شده ، مثل اون مخزن ذخیره ای که روز اول ورود ما به سایت بتون ریزیش نیمه کاره بود، و حالا تقریبا تکمیل شده!
وضعیت کمپ تغییر چندانی نکرده، اما دیگه خبری از اون شلوغی و بی برنامگی اولیه نیست، یه عده از بچه ها رفتن کنگان، یه تعداد انگشت شماری هم رفتن خرمشهر. باقی هم که بک تو بک هم شدن، و در آن واحد فقط نیمی از بچه ها حضور دارن. فرصت دیدار تعداد زیادی از دوستان از ما سلب شده، اونایی که هستن رو هم خیلی کم زیارت میکنیم. ولی با اومدن گروه دوم دوباره اینجا شلوغ میشه. راستی دارن یه سری از اتاقا رو برای شما (گروه دومی ها) آماده میکنن.
مسئولین هم هر از چندگاهی میان و یه بازدیدی میکنن و در جریان مسائل قرار میگیرن، مثلا دو شب پیش مهندس سوری با هیئت همراه برای افطار اومدن سلف کمپ و یه مقدار گفتن و شنیدن.
در سکشن های کاری هم اوضاع داره بهتر میشه، یه سری تقسیم بندی ها مشخص شده و داریم طرف حسابمونو میشناسیم. امکانات دفتری و کاری هم به تدریج در اختیارمون میذارن، مثل اتاق، میز اداری، رایانه، خط تلفن، یوزر و پسورد استفاده از اینترنت، کلاه ایمنی، عینک آفتابی و ...
یه خبر دیگه اینکه، نفت کارت هم داره توزیع میشه و گویا یه شارژ اولیه هم داره!
امروز هم که به مناسبت شهادت تعطیله و یه فرصتیه برای تجدید قوا ...
امیدوارم در این ایام پر برکت ما رو از دعای خیرتون محروم نکنین.
یا حق!
برای دوستانی که واسه مصاحبه عقیدتی خودشونو باید آماده کنن.
دیروز یکی از رفیقام (با مدرک فوق دیپلم) را دیدم که حدود سه چهار سال پیش که من با مدرک مهندسی و کلی ادعا رفتم دنبال زبان خوندن و از این اداره به اون اداره چرخیدن برا کار اون رفت یه مغازه دزد گیر و دوربین مدار بسته زد تقریبا هم با هیچ شروع کرد هم از نظر مالی و هم از نظر اطلاعات
چند روز پیش با کلی هیجان داشتم در مورد استخدام شدن تو نفت براش صحبت میکردم و اینکه تو هم بشین درس بخون ان شا الله قبول میشی اون گفت ببین من الان اگه خیلی خیلی خوب کار کنم ماهی چهار میلیون درآمد دارم (البته خیلی خیلی زرنگه و کارهای دیگه برقی غیر از دزد گیرو دوربین مدار بسته میکنه)
اگه هم خیلی خیلی بد کار کنم ماهی یه میلیون را حتما درآمد دارم اونم تو شهر خودم و 15 روز هم از خونه و زندگی دور نیستم
آقا ما را بگو دو دو تا چهار تا کردیم دیدیم این چند ساله که ول معطل بودیم هیچ این یه ساله که داشتم حرص میخوردیم و خدا و ابوالفضل میکردیم که pogc قبول شیم ول معطل تر
ولی باز هم خدا را شکر که توی مبارزه با زندگی از تعداد خیلی زیادی از دوستام موفق ترم
منم يکی رو ميشناسم که با مدرک پنجم ابتدايی بساز بفروشه و در چشم به هم زدنی ميتونه کل من و شمارو بخره و بفروشه!!!! اما هميشه در حال فحش دادن و سرو کله زدن با اين و اونه! شايد اون طرف با این نوع زندگی حال کنه اما من نه !!!!
آدم بايد ببينه چجور زندگی کردنی رو دوس داره !!!!
من درسته که 14 روز رو بايد دور از خونه و تو گرمای خرمشهر کار کنم ! اما وقتی عصر از سر کار برميگردم هتل و کارمندای هتل با احترام سفارش شام يا کافی شاپم رو ميگيرن حال ميکنم ، وقتی تو سايت ماشين ميگيرم و راننده در اختيارم هست و ميتونم به هرجای سايت سر بزنم و صرفا به خاطر اینکه لوگوی POGC رو دارم پيمانکار با 20 سال سابقه کار موظف به پاسخ گويی به منه و ازم حساب ميبره حال ميکنم!
بعله منم رفيقی دارم که رفت تو کار دلالی و کلاس برگذار کردن و پروژه گرفتن و اینا، اما همش رو موتور از این ور به اون ور ميره و آخر ماه فکر پاس کردن چک هاشه !!! من دوس ندارم اونجوری باشم!
پس داداش گلم از چيزی که هستی، از راهی که اومدی پشيمون نباش و اونجوری باش که دلت هميشه ميخواسته
یعنی برای بچه هایی که خود عسلویه افتادن هم ازین خبرا هست داوود جان ؟؟؟؟
یا فقط برای شماهایی که خرمشهرین اینجوریه؟
فک ميکنم بايد اینجوری باشه
اما من چون کلا تو سايتای عسلويه نرفتم و باشون در ارتباط نبودم چيزی نميتونم بگم
اما در کل چيزی که من دستگيرم شد واسه ما بچه های بازرسی فنی اینجوريه که حکم پليس رو داريم تو سايت ها و ميتونيم هرکسی و هرجايی باز خواست کنيم ! :دی
پلیس ، چه تشبیه جالبی
کاش میدونستم برای بچه های کنترل چه سمتی میزنن.
کسی اطلاعی داره؟
شما میدونی داوود جان؟
میدونین امثال منی که مهندسی کنترل خوندیم قراره اونجاها چیکار کنیم؟؟
کلا این یه سال زندگیمون شده یه علامت سوال بزرگ،کی این وضعیت تموم میشه، نمیدونم
خدا خیرت بده گزینش چه فرقی داره مال کجا باشه....احسان عزیز این سوالات مخصوص گزینش نفت است یا گزینش جاهای دیگه است؟
البته این پليس بودن هم بده ها ! چون ممکنه پيمانکار و پيمانکار جزء و بازرس شخص ثالث باهم دستشون تو يه کاسه باشه و به يه کلکی امضای تحويل کار رو از ما بگيرن و بعدا شر بشه واسمون!!!!
نه والا من از رشته های ديگه و اينکه چه کارايی بايد بکنن اطلاعايی ندارم ! این کنترل که ميگی مال برقه ديگه نه؟
آخه ما اینجا يه واحد کنترل پروژه داريم که بچه های مکانيک و صنايع ان !
نگران نباش مهندس! اینجا يه زمانايی ميشه که از بيکاريت خسته ميشی ، يه زمانايی هم هست که اینقدر کار هست که نميدونی کی وقت گذشت! شما فعلا این اول کاری سعی کن همکارات رو زير نظر بگيری و کلا روش کار تو سيستم رو ياد بگيری که به کی بايد چی بگی و به کی چی نگی و اينا، بعدا کار مياد دستت! اون روز مشاور مدير عامل بم گفت اینجا يه دانشگاس! کلا هرچی هست بايد از اول ياد بگيری!
چون ممکنه آرش جان نتونه به این زوديا جواب بده من به جاش جواب ميدم
1-کانکس (3 نفر در هر اتاق که خودتون انتخاب ميکنيد با کی باشيد) البته خيلی روزهای اول از عسلو پر ميکشن
2- ظرفيت اونجا زياده نگران نباش فقط به فکر اتاقايی باش که نزديک حمام و دست شويی ان
3-نه کنگان 60 کيلومتر با عسلو فاصله داره و اونا توی کمپهای ديگه ای اسکان دارن
پلیس ، چه تشبیه جالبی
کاش میدونستم برای بچه های کنترل چه سمتی میزنن.
کسی اطلاعی داره؟
شما میدونی داوود جان؟
میدونین امثال منی که مهندسی کنترل خوندیم قراره اونجاها چیکار کنیم؟؟
کلا این یه سال زندگیمون شده یه علامت سوال بزرگ،کی این وضعیت تموم میشه، نمیدونم
علیکم السلامسلام
چند تا سوال داشتم دریاره کمپ o1
1-اونجا اسکان تو کانکسه یا اتاق؟طرفیت اتاقها؟
2-شما فکر می کنید کمپ o1چند نفر دیگه ظرفیت داشته باشه برای بچه های گروه دوم؟
3-کسایی که کنگان افتادن هم تو همین کمپ اسکان دارن؟
ممنون
بَه بَه آقا داوود گل، خوبی عزیز دل؟سلام آرش جان خوبی؟
آقا مرسی که از ما ياد کردی اما فقط دو نفر اومديم خرمشهر (خيلی کمتر از انگشت شماريم :دی)
خوش به حالتون ما اینجا هيچی نداريم غير از همون کفش و لباسی که تو آموزشی بهمون دادن (شما از اون اتاق کذايی راحت شدين؟؟ )
ماهم امروز تعطيل بوديم و جات خالی تا 12 خواب بودم من :دی
راستی مشقامون رو تحويل داد اون دوستمون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به سلام بالاخره یه فلاتی دوره رفته یه سری به اینجا زدسلام به دوستانمن مهندس برق-کنترل برای شرکت فلات هستم تو جزیره خارک.از مرداد هم رفتم خارکسمت بچه های کنترل اونجا :تکنسین ارشد تعمبرات ابزار دقیق
سلام مهندسبه سلام بالاخره یه فلاتی دوره رفته یه سری به اینجا زداقا از دوره بگو،چه وسایلی باخودمون ببریم اونجا؟ازکارت بگو؟اوضاچطوره؟
سلام به داش peykarبابا معلومه که کجایی ؟سلام مهندس
الان ساعت چنده؟(2:50)!!!
خوشم میاد تا این موقع شب تو هم مثل خودم خوابت نمی بره!!!آخه همش فکر سحری هستم!!!
بابا خبر جدیدی نداری؟ایشاله صبح می تونی شرکت زنگ بزنی که ته توی دوره آموزش رو دربیاری؟؟؟
بابا این بنده خدا هم اگه می خواد جوابت بده طول میده!!!آخه اینا مثل سونامی هستن!!!یهو میان و یهو هم میرن!!!البته توهین نباشه،تجربه اینو می گه!!!
به دلم برات شده که این روزا باهامون تماس می گیرن،ایشاله.سلام به داش peykarبابا معلومه که کجایی ؟
الان ساعت 4 چیکارکنیم ازبیکاریه
خبرجدیدم ندارم ،باید منتظرموند تاشاید خبری بشه من که پوسیدم
اره والا راست میگی مثل سونامی هستن
دعاکن ایشالا هرچه زودتر از این بلاتکلیفی در بیاییم
احسنت با شما کاملا موافقم.منم يکی رو ميشناسم که با مدرک پنجم ابتدايی بساز بفروشه و در چشم به هم زدنی ميتونه کل من و شمارو بخره و بفروشه!!!! اما هميشه در حال فحش دادن و سرو کله زدن با اين و اونه! شايد اون طرف با این نوع زندگی حال کنه اما من نه !!!!
آدم بايد ببينه چجور زندگی کردنی رو دوس داره !!!!
من درسته که 14 روز رو بايد دور از خونه و تو گرمای خرمشهر کار کنم ! اما وقتی عصر از سر کار برميگردم هتل و کارمندای هتل با احترام سفارش شام يا کافی شاپم رو ميگيرن حال ميکنم ، وقتی تو سايت ماشين ميگيرم و راننده در اختيارم هست و ميتونم به هرجای سايت سر بزنم و صرفا به خاطر اینکه لوگوی POGC رو دارم پيمانکار با 20 سال سابقه کار موظف به پاسخ گويی به منه و ازم حساب ميبره حال ميکنم!
بعله منم رفيقی دارم که رفت تو کار دلالی و کلاس برگذار کردن و پروژه گرفتن و اینا، اما همش رو موتور از این ور به اون ور ميره و آخر ماه فکر پاس کردن چک هاشه !!! من دوس ندارم اونجوری باشم!
پس داداش گلم از چيزی که هستی، از راهی که اومدی پشيمون نباش و اونجوری باش که دلت هميشه ميخواسته
بله عینک برای همه یه مدله. من راجع به پرداخت هزینش چیزی نشنیدم. خود عینک رو میدن.دوست عزیز ممنون از اطلات خوبی ک دادین
این عینک افتابی ک دادن قضیه اش چیه؟برای همه ی مدل بود؟مگه قرار نبود پولشو بدن؟
از اینترنت فقط تو محل کار میشه استفاده کرد؟
ممنون
ممنون
بله صادر شده و داره توزیع میشه.ممنون جناب آرش
مطمئنید نفت کارت برای ما جدیدالستخدامیها هم صادر میشه؟؟
من شنیده بودم بعد از رسمی شدن نفت کارت میدن و فقط برای کارکنان رسمیه.
اگه بدن که خیلی عالیه
دوستانی که اطلاعات بیستری دارن راهنمایی کنن
بچه ها سلام من سیالاتم طب رو 20 فروردین رفتم برا مصاحبه گزینش هم تا حالا کسی باهام تماس نگرفته... راستی شما نمی دونین چرا؟... شماره دفتر تهران رو هم هرچی می گیرم کسی جواب نمیده... تقریبا بی خیالش شدم... هرچی خدا بخواد... در حال حاضر تو شرکت مپنا کار می کنم بهره بردار نیروگاه متمرکز پارس جنوبی که مال pogc هستش از 10 روز پیش چند نفر از بچه های تازه استخدام رو فرستادن نیروگاه من وقت نکردم باهاشون صحبت کنم اما جسته گریخته از بچه ها شنیدم که کاردانی پتروشیمی و این چیزان از برق و نیروگاه هم هیچی نمیدونن... هیشکی هیچ کاری باهاشون نداره صبح که میان نیم ساعتی تو سایت میچرخن بعدش هم میان یه جای خنکی کز می کنن ... راستش رو بخواین وضعیتشون رو که می بینم از نفت رفتن پشیمون میشم...
حمید جان ، سمت آقای داوری چیه . تا حالا اسمش نشنیده بودم. اگه ممکنه آدرس ایمیلش را هم بده ( البته اگه شماره تلفنش داشته باشی خیلی بهتره ).