Schneider
مدیر بازنشسته
اونجا بچه ها باید لباساشونو خودشون بشورن؟!!!يادم نيست اوايل اسفند بود...
لباسشویی نیست؟؟
شهرام میگفت نیست انگار!!
اونجا بچه ها باید لباساشونو خودشون بشورن؟!!!يادم نيست اوايل اسفند بود...
اونجا بچه ها باید لباساشونو خودشون بشورن؟!!!
لباسشویی نیست؟؟
شهرام میگفت نیست انگار!!
باید از فرنود پرسید!
همین مسائل ریزه که آدمو اذیت میکنه
شما درنظر بگیر...
تو یکی از داغترین نقاط ایران باشی و حتما خیلی عرق میکنی...
لباسها باید بطور مرتب شسته بشه و اتو بخوره
در غیر اینصورت نظافت شخصی و ظاهر مرتب میشه مسئله!
mr salehi.com هم رشته ای عزیز شما در چه حالی تقسیم شدی یا مث من گروه b هستی؟
همین مسائل ریزه که آدمو اذیت میکنه
شما درنظر بگیر...
تو یکی از داغترین نقاط ایران باشی و حتما خیلی عرق میکنی...
لباسها باید بطور مرتب شسته بشه و اتو بخوره
در غیر اینصورت نظافت شخصی و ظاهر مرتب میشه مسئله!
والا ما جز هیچ گروهی نیستیم. نه اس ام اس دریافت کردیم و نه تماس تلفنی. کلا فک کنم ما رو یادشون رفته :دی :دی
15/01 هم طب صنعتیم بوده. (نفت و گاز پارس)
شما مطلع هستین کسی از عمرانی ها واسه نفت و گاز پارس دعوت شده باشه؟
مهندس کاشکی دقیق سوال می کردی آیا واقعا 1000 نفر می خواستند و این قضیه نامه خنیفر به سلحشور در مورد 330 نفری که می خاند بگیرند چیهسلام . البته پیامی که اینجا میذارم نمیدونم چقدر مرتبط هست یا نه . چون بچه های اینجا اکثریت قبول شدن و منتظر شروع دوره اموزشی هستن . من خودم مهندسی برق دارم همین ازمون نفت مرحله کتبی قبول شدم اما توی مصاحبه رد شدم . یه خبر موثق دارم برای بچه های تکمیل ظرفیت . دیروز صبح زنگ زدم دفتر آقای خنیفر ( مدیر منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران ) از منشی ایشون که خانومی بود اینجور سوال کردم که گفتم اقای خنیفر اول اردیبهشت توی نمایشگاه اعلام کردن که تکمیل ظرفیت تا چند هفته دیگه میگیریم اما خبری نشده دیگه . خانومه گفت تا پایان اردیبهشت از طریق سایت نتایج رو اعلام می کنیم . تورو خدا واسم دعا کنید من هم قبول شم . دو سال تمام بیکارم . دیگه نه رو حیه ای واسم مونده نه انگیزه ای . کاملا دپرس شدم . چند ماهه که یه خواب درست ندارم . واسم دعا کنید که تکیل ظرفیت قبول شم چون تمام امیدم هست . واسه همتون دعا می کنم که راحت تر به خواسته هاتون برسین . یا علی مدد .
یکم بیشتر توضیح نمیدی ؟؟؟!بچه ها طبق خبر نسبتا موثقی که دارم گروه دوم قراره از تیرماه اعزام بشن که خودمم جز همون ها هستم.
بچه ها طبق خبر نسبتا موثقی که دارم گروه دوم قراره از تیرماه اعزام بشن که خودمم جز همون ها هستم.
سلامآخرش ما نفهمیدیم نفت و گاز پارس قراره همه رو خرداد بفرسته یا اینکه گروه بعد که احتمالا مشهد میفتن توی تیر دعوت میشن. یعنی بچه هایی که دیروز اس ام اس براشون نیومده گروه بعدین؟
واقعا برچه اساس هست اعزام؟؟؟ما 4اسفند طب و24اسفندگزینشم بود .امابگم استعلام مدرک تحصیلیم به خاطرسهل انگاری دانشگام تا20اردیبهشت ارسال نشده بود مسیج نیومده برام .احتمالا به خاطراین بدشانسیم میرم براگروه بعدی.دوستان من امروز ساعت 12 شركت بودم...
خيلي عجله داشتن كه يك ليستي رو آماده كنن...ممكنه همين دوستاني بوده باشه كه مسيج زدن بهشون.
خانم شيباني گفت كه دعوت بكار بر اساس رشته هستش.
من خودم عمران هستم و برام نيومده...دوستان اينجا هم به نظر مياد كه تا اينجا مكانيك و برق براشون مسيج نيومده
آخرش ما نفهمیدیم نفت و گاز پارس قراره همه رو خرداد بفرسته یا اینکه گروه بعد که احتمالا مشهد میفتن توی تیر دعوت میشن. یعنی بچه هایی که دیروز اس ام اس براشون نیومده گروه بعدین؟
واقعا برچه اساس هست اعزام؟؟؟ما 4اسفند طب و24اسفندگزینشم بود .امابگم استعلام مدرک تحصیلیم به خاطرسهل انگاری دانشگام تا20اردیبهشت ارسال نشده بود مسیج نیومده برام .احتمالا به خاطراین بدشانسیم میرم براگروه بعدی.
اولویت اول حتما تکمیل پرونده بوده...واضحه که کسی که پروندش تکمل نیس رو که نمیفرستن
اولویتهای بعدی هم براساس نیاز میتونه باشه چون قراره 2تا فازه به زودی افتتاح کنن، شما که غیرفنی هستی شاید واسه این هنوز خبرت نکردن
نگران نباش....از این آخرین روزای بیکاریت لذت ببر..دیگه تکرار نمیشه
من رفتم سه شنبه پیش آقای اعتمادی (نفت وگازپارس)برای اینکه ببینم اومده استعلام مدرکم که نیومده بود وسرشون شلوغ بود فکرکنم لیست روداشتن تهیه میکردن که فرداش چهارشنبه به بچه ها مسیج دعوت بکاربدن.5شنبه هم 3بارزنگیدم تا جواب داد گفت داریم بابچه ها برادعوت بکارتماس میگیریم سرمون شلوغه هفته دیگه بزنگید......اینا برنامه هاشون ازقبل okبوده که چجوری بفرستن کیاروکجابفرستن چه زمانی بفرستن...چون برای خیلیا که مدارکشون کامله قبل عید براطب وگزینش رفته بودن هنوزدعوت نشدن اما بیشترکسانیکه بعدازعیدبوده دعوت شدن.یا حتی کسی رومیشناسم هنوزسوء پیشینشو نداده اما دعوت شده.من فکرکنم به مدرک ومقطع تحصیلی نیگاه میکنن واعزام میکنن....اما به هرحال ایشالا به زودی زودباقیمونده هاهم دعوت بشن .منکه خیلی خوشحالم که باالاخره این شرکت هم اعزامشوشروع کرده.سلام آقای تهرانی .آقا شما که تهرانی هستید اگه تونستید یه سر به شرکت بزنید یه آمار بگیرید
نه آقا دوست من قبل عیدبراگزینش وطب رفته بوده ارشدمکانیکه هنوز دعوت نشده.اینوراست میگی معلوم نیست برچه اساسه خانم شیبانی میگه رشته تحصیلی اونبکی میگه تکمیل پرونده وهرکی یه چی میگه.مهندس این چندروزم فقط بگذرون منم ازبیکاری دیوونه شدم.چی چیر رو لذت ببر . گند بزنن به این روزهای بیکاری .
هیچ قانونی در باره اعزام ها نیست خیلی ها که بعد از عید هم بودن زودتر از ما رفتن . این هم مثل بقیه کاراشون بی نظم هست . یادمه روزی که نامه ها رو میدادن تو لیست جزو اولین ها بودم آخرین نفرا اسم منو خوندن .
انگار بعضی رشته ها و بخصوص ارشد ها رو زودتر فرستادن . از کسانی که میشناسم فقط یه ارشد برقی دعوت شده.