ایا به شما قبلا اس ام اس زده بودند؟سلام دوستان
امروز از شرکت باهام تماس گرفتن گفتن چهارم ماهشهر باشم و کل مدارک و لاشه بلیط همرام باشه تا شرکت تسویه کنه اما نتوستم بپرسم شرکت بلیط هواپیما هم قبول می کنه یا نه اگه کسی از شما اطلاع داره ممنون میشم پاسخ بدید.
ایا به شما قبلا اس ام اس زده بودند؟
من امروز زنگ زدم تا جواب کمسون رو بپرسم بهم گفت دوو روز دیگه زنگ بزن.
در باره بلیط هم فکر کنم اقای one چند صفحه عقب تر گفته بود که بلیط هوا پیما هم قبول میکنند
به منم زنگ زد ولی نگفت که 3 ام اونجا باشم. توی اس ام اس نوشته بود 4 ام که.
سلام دوستان
امروز از شرکت باهام تماس گرفتن گفتن چهارم ماهشهر باشم و کل مدارک و لاشه بلیط همرام باشه تا شرکت تسویه کنه اما نتوستم بپرسم شرکت بلیط هواپیما هم قبول می کنه یا نه اگه کسی از شما اطلاع داره ممنون میشم پاسخ بدید.
سلام
پس چرا بچه های بومی بوشهر رو دعوت نکرده نفت وگاز پارس؟
من که دیگه دارم میمیرم از استرس و دلشوره
بابا یه اس ام اس بدین خیال ما راحت شه که کی میریم
دوستان کسی میدونه آیا تو این ماه که ماهشهر هستیم حقوقی هم بهمون میدن یا نه؟ و اینکه بعد از دوره آموزشی، دوره تخصصی کی شروع می شه و کجا هست؟(نفت و گاز پارس)
سلام
پس چرا بچه های بومی بوشهر رو دعوت نکرده نفت وگاز پارس؟
من که دیگه دارم میمیرم از استرس و دلشوره
بابا یه اس ام اس بدین خیال ما راحت شه که کی میریم
سلام به همه، من امروز دنبال تهیه لوازم سفر بودم، پیرهن نخی، شلوار کتان و ساک دستی و ...
به فروشنده گفتم یه ساک بده که 35 سال عمر کنه، من حوصله ندارم هر دیقه برم دنبال این چیزا!!!
سلام مهندس این گجستک خو گفت 1000 نفر می گیریم من امروز بهش زنگ زذم نفهمیدی می خاند مصاحبه فنی بگیرند یا نهسلام به منتظران تکمیل ظرفیت: امروز تهران بودم مسئول ازمون گفت 1000 نفرخنیفر چرت پرت بوده 473 نفر بیشتر نیستتو مرحله اول 100 خورده ای اعلاممیکنن اخر خرداد مابقی رو اگه مسئله ای پیش نیاد(فکر کنم منتظر نتایج مذاکراتن).در مورد خودم گفت تو لیست اولنیستم
مهندس این گجستکا هروز یک حرفی می زنند خدا خودش رحم کنه .سلام به منتظران تکمیل ظرفیت: امروز تهران بودم مسئول ازمون گفت 1000 نفرخنیفر چرت پرت بوده 473 نفر بیشتر نیستتو مرحله اول 100 خورده ای اعلاممیکنن اخر خرداد مابقی رو اگه مسئله ای پیش نیاد(فکر کنم منتظر نتایج مذاکراتن).در مورد خودم گفت تو لیست اولنیستم
سلام به همه، من امروز دنبال تهیه لوازم سفر بودم، پیرهن نخی، شلوار کتان و ساک دستی و ...
به فروشنده گفتم یه ساک بده که 35 سال عمر کنه، من حوصله ندارم هر دیقه برم دنبال این چیزا!!!
|
یه سوال: برای طب که میخایم بریم چه مدارکی باید ببریم؟خانومه که از فلات قاره تماس گرفت فقط گفت 12 قطعه عکس و مدارک شناسایی!!!
ممنون میشم بگید که چه چیزایی باید با خودم ببرم.مرسی
سلام همون 12 قطعه عکس کافیه چیز دیگه ای نمیخواد.یه سوال: برای طب که میخایم بریم چه مدارکی باید ببریم؟خانومه که از فلات قاره تماس گرفت فقط گفت 12 قطعه عکس و مدارک شناسایی!!!
ممنون میشم بگید که چه چیزایی باید با خودم ببرم.مرسی
سلام همون 12 قطعه عکس کافیه چیز دیگه ای نمیخواد.
کارت ملی همراهت باشه اونجا ازت میخوان
سلام دوست عزیزسلام همون 12 قطعه عکس کافیه چیز دیگه ای نمیخواد.
سلام دوست عزیز
پس دیگه گواهی دانشگاهی و کارت پایان خدمتو ... نبریم؟فقط عکس و کارت ملی نیازه؟واسه فلات می گما !!!