ehsan_pk
عضو جدید
سلام علی جان.من هم از قبولیهای تکمیل ظرفیت پخش و پالایشم.شما الان تو چه مرحله ای هستین؟دعوت شدین واسه آموزش؟با سلام خدمت تمام کسانی که منتظر نتایج تکمیل ظرفیت شرکت ملی نفت هستید.
دوستان زیاد استرس تکمیل ظرفیت و مهم تر از اون امید بیش از حد به قبولی نداشته باشید. من خودم تو مرحله اول با توجه به اینکه مصاحبم رو خوب دادم احتمال قبولیم رو بالا می دونستم و کار رو زندگی رو ول کرده بودم به امید قبولی، نتایج که اومد قبول نشده بودم، واقعا ناراحت شدم اما حدود شش ماه بعد که دیگه کلا قیدش رو زده بودم از طرف پخش و پالایش بهم زنگ زدند گفتند شما تو تکمیل ظرفیت قبول شدی،( کلا انگار پخش و پالایش بر عکس شرکت ملی نفت میونه خوبی با اینترنت نداره و قبولی هاش رو با تلفن اعلام میکنه) من که توی اون چند ماه دنبال کار بودم و مورد مناسبی رو پیدا نکرده بودم تا چند لحظه پشت تلفن خشکم زده بود. ( با خودم گفتم کی؟ کی؟ کجا؟ ) خلاصه از ما که به خیر گذشت.
اینا رو گفتم که به امید قبولی فرصت هایی که براتون پیش میاد رو از دست ندید، از همین الان خودتون رو قبول نشده فرض کنید اینطوری با قضیه بهتر کنار میاید، اگه قبول شدید که چه خوب اگه هم نشدید زیاد ناراحت نمیشید. با این حال امیدوارم تمام کسایی که توی این تاپیک هستند جز قبول شده ها باشند.