دوست عزیز کمی از شرایط کار در خرمشهر برایمان بگو.
(مزایا-معایب-تفاوت حقوق با عسلویه -وضعیت اسکان که در اتاق چند نفره اسکان دارید -شروع و اتمام ساعات کاری- اقماری و غیر اقماری و...)
نفت و گاز پارس به غیر از خرمشهر و عسلویه آیا در جای دیگری هم منطقه عملیاتی دارد؟
مزايا : شهر بودن آبادان و خرمشهر در مقايسه با عسلويه ، آب و هواي بهتر ، خوابگاه هاي خوب ( از نظر فضا و امكانات رفاهي )
معايب : دو دره بودن پيمانكار و كم كردن منابع service to company، اسكان پراكنده در سطح شهر (آماده نكردن خوابگاه مركزي براي همه كه باعث ميشه بعضي ها زود برسن سر كار و بعضي ديرتر ، اسكان افراد جديد در هتل 4 ستاره كه 1 ستاره بيشتر لياقت نداره و خيلي از امكاناتي كه اوايل ميدادن رو پيمانكار گفته كم كنن (مث كافي شاپ، ميني بار، تلفن، تاكسي سرويس) عدم هماهنگي ساعت كار پيمانكار و كارفرما ، غذاي نامناسب در خوابگاه ، كم كردن تنخواه خوابگاه كه منجر به محدوديت ليست خريد شده ، قطع شدن اينترنت خوابگاه (به دليل پرداخت نكردن قبض !!!!!) و..............
تفاوتي با عسلويه نداره ( دوستاني كه از ما پيشكسوت ترن اينجور ميگن اما من هنوز روز كار جنوب محسوب ميشم (مديرمون هنوز معرفيم نكرده كه اينم ميتونيم به موارد بالا اضافه كنيم كه كلا سيستم اداري پارس ضعيف ِ در مقايسه با فلات و جاهاي ديگه مدرسه اي بيش نيست)و هنوز حقوقم درست نشده
اگه اسكانتون تو هتل آبادان باشه هر نفر به تنهايي در اتاق هاي دو نفره اسكان داده ميشه كه از نظر من سلولي بيش نيست! اما اگه خوابگاه باشيد (من تازه رفتم خوابگاه) هر دو نفر در آپارتمان هاي دو خوابه 80 تا 130 متري اسكان دارند كه حالا بسته به روتيشنشون فرق ميكنه كه چند روز باهم باشن
شروعش چون ساعت نميزنيم مسول اداريمون همه رو ميزنه 7.40 اما خوابگاهي ها 7.15 ميرسن هتلي ها هم هر روز يه ساعتي! اما اينكه رسما كي كار شروع ميشه ديگه بر ميگرده به وجدان كاري !!! نيمه اول سال تا 7 بعد از ظهر (ماه رمضون هم تا ساعت 3.30!!) و الان تا 6 عصر ( خلاصه كه نيمه اول سال قبل طلوع آفتاب ميريم سركار نيمه دوم بعد از غروب بر ميگرديم!!!)
اقماري هم اكثرا 2-2 هستن به غير از قرار دادي ها و افرادي كه خوزستاني ان و خودشون درخواست 2-1 دادن تا حقوق بيشتري بگيرن
بعله كلا قسمت فراساحل پارس تو خرمشهر و بوشهر و بندر عباس خلاصه ميشه كه دوستاني كه اونجاهارو ديدن ميگن افتضاح ِ(تو خود بخوان حديث مفصل از اين مجمل!!)