mohsen-moghadam
عضو جدید
من ترم یک ناپیوسته هستم.دارم از حالا بزنامه ریزی میکنم.میخوام بخونم.کمک کنید
امروز سه شنبه بوداااااااااااااااااااااا.
پس کجایی آرشیتکت ؟
هر کس از آرشیتکت خبر داره اعلام کنه و یک جمعیت منتظر برنامه ریزی رو از نگرانی نجات بده !!
نگران منی یا برنامه من پیشنهاد برنامه ای رو آماده کردم اما نظرم اینه که تا آخر هفته همه حداقل یه درس از همه کتاب ها حتی زبان رو بخونند وبرنامه پیشنهادی خودشونو اعلام کنند تا آخر مرداد ودر بعضی دروس تا آخر شهریور چون ما هنوز منبع زیاد داریم نظر؟
من قصد داشتم تو تابستون فقط زبان و اسکیس کار کنم
تئوری ها بزارم از مهر به بعد!
فکر میکنم اینجوری بهتره چون تا اون موقع خیلی از مباحث فراموش می شه!؟
اجازه بچه ها. من یه نظر بدم؟!
با توجه به تجربه کارهای گروهی تو تالار معماری من شخصا به این نتیچه رسیدم که بهتره خودتون رو وابسته به هم یا یه برنامه ی خاص یا یه فرد خاص نکنید. هر کس واسه خودش برنامه ریزی کنه و شیوه و روش خودش رو در خوندن دروس دنبال کنه. اما از حال هم خبردار باشین دائما" که تا کجا پیش رفتین. کی چی خونده. چی کار کرده! و بیاین رو موضوعات مختلف بحث کنید حتی اگر مباحثی که خوندین با هم تطبیق نداشته باشه. به هر حال ممکنه باشن کسایی که جوابتون رو بدونن...
تو همین تالار نزدیک به کنکور که بود یکی از کاربرا elahe66 اومد و شروع به پرسیدن کرد از تاسیسات از سازه و... اون میپرسید بقیه جواب میدادن... همین سوال و جوابا باعث شد کلی چیز از هم یاد بگیریم... به همین راحتی! تاپیک آنالیز سوالات ارشد رو ببینید چه بحث های مفیدی ناخواسته توش شکل گرفت!! دائم بیاین و سوالاتتون رو بپرسید از هم...حتی واسه اینکار میتونید یه تاپیک یا چنتا تاپیک واسه دروس مختلف بزنید... موفق باشید
نگران منی یا برنامه من پیشنهاد برنامه ای رو آماده کردم اما نظرم اینه که تا آخر هفته همه حداقل یه درس از همه کتاب ها حتی زبان رو بخونند وبرنامه پیشنهادی خودشونو اعلام کنند تا آخر مرداد ودر بعضی دروس تا آخر شهریور چون ما هنوز منبع زیاد داریم نظر؟
منم همین نظر رو دارم ، حداقل منابع اصلی رو باید تا اخر تابستان یه دور کرده باشیم ،ولی خوب اسکیس هم تمرینش تو تابستان لازمهنمیدونم ولی واسه من که ترم 7 میشم کلی درس وکار دارم فقط وقت مرور دارم نه تفهیم
سلام
از آنجایی که زبان یکی از ملاک های مهمه برای ارشد من نزدیگ به 19 gig آموزش به زبان لاتین برای تقویت گرامر و reading دانلود کردم یکی از بهترین مجموعه ها یادگیری زبان :
1-interchange (پایه-متوسط-پیشرفته)
2-لغات 504
3-effordless
4-learn to speak english
ووو.........
همچنین کتاب و جزوات تاریخ معماری و کتاب های قبادیان خیلی مهمه...
متکی به هم نباشید....
اجازه بچه ها. من یه نظر بدم؟!
با توجه به تجربه کارهای گروهی تو تالار معماری من شخصا به این نتیچه رسیدم که بهتره خودتون رو وابسته به هم یا یه برنامه ی خاص یا یه فرد خاص نکنید. هر کس واسه خودش برنامه ریزی کنه و شیوه و روش خودش رو در خوندن دروس دنبال کنه. اما از حال هم خبردار باشین دائما" که تا کجا پیش رفتین. کی چی خونده. چی کار کرده! و بیاین رو موضوعات مختلف بحث کنید حتی اگر مباحثی که خوندین با هم تطبیق نداشته باشه. به هر حال ممکنه باشن کسایی که جوابتون رو بدونن...
تو همین تالار نزدیک به کنکور که بود یکی از کاربرا elahe66 اومد و شروع به پرسیدن کرد از تاسیسات از سازه و... اون میپرسید بقیه جواب میدادن... همین سوال و جوابا باعث شد کلی چیز از هم یاد بگیریم... به همین راحتی! تاپیک آنالیز سوالات ارشد رو ببینید چه بحث های مفیدی ناخواسته توش شکل گرفت!! دائم بیاین و سوالاتتون رو بپرسید از هم...حتی واسه اینکار میتونید یه تاپیک یا چنتا تاپیک واسه دروس مختلف بزنید... موفق باشید
سلام سوال اول آشنایی با معماری اسلامی ایران دکتر پیرنیا چیجوری بخونیم بیشترش که عکسه؟عکسا رو حفظ کنیم
خوب پس این تاپیکم به سرنوشت بقیه دچار شد من میخواستم باهم بخونیم تا انگیزه امون بیشتر بشه تنبلی نکنیم چون وقتی میبینم بقیه چیکار میکنند انگیزه میگیرم آخر هفته خلاصه هامونو عکس بگیریم وبفرستیم و... اما وقتی همه مخالفن okپس bye
بچه ها میشه بی زحمت یکی روش g5 کردن لغات زبان رو توضیح بده.
سلام،این که با هم بخونیم به نظر من فکر خیلی خوبیه، اینطوری اگر از برنامه عقب افتادیم انگیزمون برای جبران بیشتره تا وقتی تنهایی می خونیم ،خوب هر کس با این روش مشکل داره میتونه با برنامه خودش پیش خودش بره ،به این زودی خداحافظی نکنخوب پس این تاپیکم به سرنوشت بقیه دچار شد من میخواستم باهم بخونیم تا انگیزه امون بیشتر بشه تنبلی نکنیم چون وقتی میبینم بقیه چیکار میکنند انگیزه میگیرم آخر هفته خلاصه هامونو عکس بگیریم وبفرستیم و... اما وقتی همه مخالفن okپس bye
خوب پس این تاپیکم به سرنوشت بقیه دچار شد من میخواستم باهم بخونیم تا انگیزه امون بیشتر بشه تنبلی نکنیم چون وقتی میبینم بقیه چیکار میکنند انگیزه میگیرم آخر هفته خلاصه هامونو عکس بگیریم وبفرستیم و... اما وقتی همه مخالفن okپس bye
آرشیتکت جون هنوز قهری
حالا که این تاپیک جالب شده و همه میخوایم با هم درس بخونیم نرو
انقد زود ناراحت نشو با 2تا نظر مخالف که فوری نباید کنار کشید به قول خودت باید جدی باشیم و اعتقاد داشته باشیم پس چی شد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | ||
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | ||
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | ||
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |