سلام بچه ها یه چیزی چند دقیقه چیش محاسبه کردم براتون قرار میدم شاید بتونه تلاشتون بیشتر کنه
تقریبا منابع مهم بخونید میشه 7005 صفحه
تقریبا 194 روز مثلا مونده باشه تا بهمن حساب کردم یعنی 1.11.92
باید روزی 36 صفحه کتا بخونی که تازه بشه یک دور
,وای جای استاد سروش نیا اینجا خالیه پست شمارو ببینه اونوقت سوژه بود تا 2 سال سر کلاساش!
اخه 2سال پیش یه شاگرد داشته که رفته کتابای گلابچی رو حساب کرده گفته مثلا 13764 ص است تو 365 روز سال باید روزی انقدر بخونم تا... و استادم بهش گفته صفحات مهم هر کتاب کفایت میکنه
و هردفه این قضیه رو تعریف میکنه دوستایی که همایش رفتن احنمالا شنیدن!
حالا شمام بشین صفحات اصلی رو بخون و اینجوری فکر نکن مهم کیفیته نه کمیت!
همش که نباید بخونی مثلا همون فیزیک 3 و 1 رو نکات مهم بخون البته یه بار رو خوانی خوبهمن که با یه دور خوندن یادم نمیمونه.....................
چیزی ندیدمدکتر سروش نیا که کتاب نداره به تنهایی همش با پروفسور مشترکه
بخشای مهم بعضی کتابا رو قبلا تو پستا گفته بودم از قول خود استاد...
پستای قبل رو بخونید.....
#461بفرماییدچیزی ندیدم
http://www.www.www.iran-eng.ir/search.php?searchid=3312116
لطفا یه جمع بندی بکنید
من برم بخوابم برای فردا ساعت 6 صبح
تاریخ هارو بزار کنار دروس فنی یا بعد از فن بخونسلااااااااام به همه . صبح بخیر. بچه ها من از فردا قراره شروع کنم. معماری جهان و معماری معاصرو خوبه؟
بچه ها برای مقررات ملی ساختمان کدوم مباحثشو باید بخونیم؟
تکنو و انرژی مگه از گرایش های هنرهای ساختن؟
دوست عزيز گفته شما فقط واسه انرژي و تكنولوژي صدق ميكنه چون مديريت خيلي سنگينه و اكثر قبولي هاش حداقل دو بار كنكور دادن چون درس مديريتش واقعا سنگينه........بله با اجازتون مال هنرهای ساختن... منابعشم که بیشتر همونای معمارین با همه ی کتابای محمود گلابچی... سوالا مفهومیه... و امسالم که آسون بود من اصلا نگاه نکردم... 1ورقم نخوندم از منبعا ولی 670 مدیریتو آوردم... اگه شما روزی 5 ساعت این کتابارو بخونین و تستای سالای قبلو بزنیین... مطمئنا از مدعیون خواهی بود...
در عوض اونا ریسکش خیلی بالاست. کلا 20-30 نفر قبولی داره. مهم خوندن و فهمیدن مطالب نیست شما باید کتابا را بخوریدوست عزيز گفته شما فقط واسه انرژي و تكنولوژي صدق ميكنه چون مديريت خيلي سنگينه و اكثر قبولي هاش حداقل دو بار كنكور دادن چون درس مديريتش واقعا سنگينه........
راستي كتابش چطوريه؟مطالبش سنگينه؟شكل زياد داره؟راستی بچه ها من این توفیق نصیبم شد که مبانی ساختمانهای بلند دوستمون را که ظاهرا همراه پسرشون نوشتن بخرم. نمیدونید چه خوشگله قبلا میدونستم 840 صفحه است ولی نمیدونستم قطع A4
چطوري كتابها و بخورم؟؟ مديريت خيلي ريسك داره.... ولي انرژي ريسكش كمتره در صورتي كه زبانت قوي باشه ....قبول نداري برو تو باشگاه كارنامه دوست عزيزمون timaj كه امسال رتبه 15 انرژي شده رو نگاه كن...............در عوض اونا ریسکش خیلی بالاست. کلا 20-30 نفر قبولی داره. مهم خوندن و فهمیدن مطالب نیست شما باید کتابا را بخوری
در عوض اونا ریسکش خیلی بالاست. کلا 20-30 نفر قبولی داره. مهم خوندن و فهمیدن مطالب نیست شما باید کتابا را بخوری
والا این قدر حول کردم که ترسیدم درست حسابی نیگاش کنم. ولی یه دور ورق زدم میشه نزدیک نصف کتابو حذف کرد. ولی نصف دیگش کاملا مهمه. سیستمهای ساختمانی و سازه ساختمانهای بلند را کاملا توضیح داده. پره شکله (اونم رنگی). 2 فصل آخرش هم به انرژی و تاسیسات پرداخته به نظرم همه چی گفته.راستي كتابش چطوريه؟مطالبش سنگينه؟شكل زياد داره؟
دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم امسال هنرهای ساخت شرکت کنی. البته براش بخونی و شرکت کنی.والا کتابا 70 % راهو نشونتون میدن باید مطالبو درک کنیم بعد سوالارو جوواب بدین... مثلا یه شکل میده میگه کدوم سازه واسه این بهتره یا چیزایی که تحلیلتونو رو کنن... واسه مدیریتم که به نظرم 1 یا 2 کتاب سنگینش نمیکنه همون واحدای دانشگاس که اصول سرپرستی 1و2 و تشکیلات کارگاهی که شرایط عمومی پیمانو+ نمودارها و روشهای مدیریت زمان ... و برنامه زمانی کالبدی یو....متره براوردو ایناس... اونم فقط قانوناش ... که پروفسور زحمت کش اونم جمعبندی کرده و تبدیل به کتاب شده....
راست ميگي وقتي مثل من با رتبه 70 رد شي اونوقت درك ميكني تازه اونم با درصدهاي دو تا درس مثل رتبه هاي تك رقمي و اختلاف به نظر بقيه جزيي... ولي از نظر ماها(بچه هاي مديريت) خيلي زياددوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم امسال هنرهای ساخت شرکت کنی. البته براش بخونی و شرکت کنی.
واقعا سطح سواد 100 نفر اول این گرایشها با هم فرق چندانی نداره اما یکی قبول میشه و اون یکی نه. منظورم اینه که اونی که مثلا 30 میشه شانسی برای جبران رتبش نداره اما معماری داره.
منم باهات موافقم مهندس!من که نمیخونمش
امسال چون تازه چاپ شده اگه هم سوال بدا کلی میدن
بهتره همونایی که داریمو تعدادشونم کم نیس بخونم.البته ایننظر منه
حالا تو بگو قیمت جند؟
نه خوبه یدونه تست بیاد از هر کتابی که نخونی میشه 10 تست که واقعا زیادهداداش چقد بد خطی
ب خودم امیدوار شدم
کی میره این همه رارو؟؟!!
خیلی از این کتابها جزو ضروریات نیس اصلن
من همه درس ها رو باهم میخونم خوبه یا نهتاریخ هارو بزار کنار دروس فنی یا بعد از فن بخون
به نظر من فن در اولویته
والبته زبان
من خودم این اشتباهو کردم با سبک شناسی شروع کردم
زبان | فن و ایستایی | تاریخ | درک | منظر | |||
تیر | زبان 504 | مبانی سازه برای معماران | فن اوری های نوین ساختمانی | تست های سالهای قبل | |||
مرداد | زبان504 | درک رفتار سازه | ساختمان ها چگونه عمل می کنند | تنظیم شرایط قیابکلو | مبانی سواد بصری | ||
شهریور | زبان تافل | سازه در معماری | اکوستیک قیابکلو | سبک شناسی پیرنیا | زیبایی شناسی | ||
مهر | زبان تافل | عناصر جزییات ساختمانی | نانو فناوری | تاریخ معاصر بانی مسعود | درک عمومی عصر کنکاش | ||
آبان | زبان | طراحی لرزه ای برای معماران | تاریخ جهان زارعی | باغ های ایران نعیما | |||
آذر | زبان | ||||||
دی | زبان | ||||||
بهمن |
ممنون ولی فقط عکس توضیحاتش کو
منم چند پست قبل از شما یه همچین مطلبی رو عنوان کردم ولی گویا به بعضی ها برخورده!بچه ها احساس نمی کنید تاپیک از (مطالعه گروهی کارشناسی ارشد) داره تبدیل میشه به (بحث گروهی پیرامون کارشناسی ارشد) ؟؟؟ من از هر 5 بار که سر میزنم یکبار مطلب مفید یا نکته ای پیدا می کنم که توی روند خوندن کمکم میکنه...فکر می کنم بعضی از بحث ها اگر توی پیام خصوصی مطرح بشه و بعد نتیجه اینجا عنوان بشه بهتر باشه ... در ضمن کسانی که تازه وارد تاپیک میشن احتمالا کلی استرس میگیرند و سوالات تکراری می پرسند (منظورم در آینده است)... بهتره سعی کنیم مطالب اصلی و مهم رو عنوان کنیم ...
اگر موافق باشید شماره پستهایی که مطالب مهم دارند و شماره پستهای اضافی رو لیست کنیم و به مدیر تالار بدیم تا اضافی ها حذف بشن و پستهای مفید هم فهرست تا استفاده و جمع بندی راحت تر باشه ... هر کس موافق بود برای من پیام خصوصی بده تا اینجا هم شلوغ نشه
ج1)باید پستهای قبل رو بخونی خودم چندتاشو گذاشتم..... ج2)به نظر من با مبانی سازه در معماری گلابچی شروع کن /درک رفتار/سازه در معماری/فاطمی/جزوه سروش نیا/و...سلام من هم میخوام به همراه شما واسه ی ارشد بخونم. دو تا سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدبد: 1- اینکه سیلابس درسی مراکزی که آزمون برگزار می کنند رو می خوام که تاریخ داشته باشه و بتونم طبق اون برنامه ریزی کنم. 2-اینکه می خواستم بپرسم از دوستانی که شروع کردند کسی به جمع بندی در مورد منابع رسیده؟ مثلا الان یکی که خواست شروع کنه باید کتاب گلابچی رو اول بخونه یاسروش نیا یا فاطمی یا چی؟ توالی درست اینا چیه و اینکه منابع کجا همپوشانی داره و کجا نداره که موازی خوانی نشه! ممنون میشم از پاسختون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | ||
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | ||
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | ||
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |