ممنون از لطف شما... فقط خواستم بگم که منم از مریخ نیومدم!
بنده تیر پارسال دقیقا وضع شما رو داشتم هیچی نمیدونستم نه در مورد منابع نه نحوه خوندن.... با اطلاعاتی که ازین باشگاه به دست اوردم و یکی دوتا همایش ارشد و توصیه های استاد بزرگوارم دکتر سروش نیا و بدون کلاس و با پایان نامه ای که 3بهمن دفاع کردم و پروژه های ترم 8 تو کنکور به نتیجه دلخواهم رسیدم....وضغیت شما خیلی خوبه...امسال جزوه های خیلی خوبی تو باشگاه بچه ها گذاشتن و شماها هم زود شروع کردید به خوندن من پارسال این موقع وسط 504 و درک رفتار سازه ها بودم و ایستایی هم یه سری از مباحث رو خونده بودم ...همیــــــــــــــــــن!!اصل خوندن من از ابان بود که با سیلابس ازمونا پیش میرفتم....
پیش هیچ مشاوری هم نرفتم و با هیچ رتبه برتری هم در ارتباط نبودم فقط میگم صحبت های مهندس رستمی(همایش ایوانخانه) و کمک استاد سروش نیا در مورد نحوه خوندن کتب وجواب دادن به سوالای من و پستای بچه های همین باشگاه و مهمتر ازهمه پشتــــــــــــــــکار خودم و اعتماد به نفسی که داشتم به من کمک کرد....(من یک سال با رویای دانشگاه تهران زندگی کردم!! شمام با فکر اون چیزی که میخواید به دست بیارید باید زندگی کنید وایمان داشته باشید که میتونید..البته فقط فکر هم کافی نیستا فکری که باعمل همراه باشه! نیایید بگید من فقط نشستم بهش فکرکردم اما نشد!!)کلا باید ادم پیگیری باشید... دنبال یاد گرفتن... رفع اشکال و...از کوچکترین لحظات برای دوره یا یادگیری استفاده کنید
با اینجا تا دم کنکور پیش برید خیلی کمکتون میکنه....ما پارسال رفع اشکال اینجا میکردیم مشاوره میدادیم به هم و ....
امسال هم شما با استفاده از تجربیات همدیگه و رتبه برترای پارسال و ... میتونید به نتیجه دلخواه برسید.
اگه کاری هم از دست من بر بیاد دریغ نخواهم کرد... تا اینجا هم هرکی ازم چیزی پرسیده سعی کردم تا جایی که میدونم جوابش رو بدم...ازین به بعد هم همینطور درخدمتم
و اخرین نکته هم که خیلی مهمه و یادتون نره توکل به خود خودشه! تلاشتون رو بکنید و بقیه اش رو بسپارید دست خدا که اگه بخواد کاری رو بکنه هیچکس نمیتونه جلوشو بگیره وهمه چی براتون جور میشه