قبلا تو تاپیکا زیاد نوشتم، الان یه خلاصه جامع و آخرین نظرمو با توجه به تجارب سه ساله می نویسم
زبان:
لغات => زیر ذره بین به حالت درسنامه (یعنی از الویت اول به آخر نه به ترتیب الفبا که بعضی دوستان میخونن!!!) ... 20 درسشو برسین با کیفیت بخونین مناسبه. اگه شروع کردین و دیدین سخته قبلش 504 رو بخونین که آسونتره و شروع خوبیه
گرامر => جلد دوم زیر ذره بین/ کتاب آقای اصفهانی هم میگن خوبه ولی من ندیدم...
ریدینگ => تمرین فراوان با تستای کنکور و موسسات آموزشی (تا بهمن ماه لغت بخونید از بهمن شروع کنید زبان تخصصی و تست زنی ریدینگ رو چون بدون لغت واقعا عذاب آوره)
دروس فنی (ایستایی/ سیستم/طراحی فنی):
بعد از بحث های طولانی با دوستان سر اینکه کتاب بهتره یا جزوه نتیجه گیری نهایی من: *جزوه های سروش نیا
یا طباطبایی
یا خرسند* رو خیلی خوب و دقیق و کامل بخونید، هر جا رو متوجه نشدین یا احساس کردین مهمه برید از کتابای گلابچی هم بخونید... بعد از خوندن و تسلط روی جزوه ها می تونید کتابا رو برای عکسای احتمالی که تو جزوه جا افتادن ورق بزنید ولی قبل خوندن جزوه ها مطلقا وقت تونو با کتابا تلف نکنید... در مورد انتخاب جزوه هم خرسند رو برای هنرهای ساخت خیلی توصیه نمی کنم بیشتر به درد معماریا میخوره چون مختصر و مفیده، سروش نیا و طباطبایی کاملترن، بین این دو نفر هر کدوم مزایایی دارن، سروش نیا مفاهیم رو بهتر تبیین کرده و طباطبایی نکات زیادی رو آورده که سروش نیا ازشون صرف نظر کرده... حالا ببینید با کدوم راحت ترین. البته من هر دو رو با هم دسته بندی کرده بودم، مثلا سازه کابلی رو از روی یکی از جزوه ها میخوندم بعد در حد 10 دقیقه جزوه اون یکی استاد رو هم ورق میزدم برا نکات احتمالی که جا مونده باشن!
تنظیم شرایط و تاسیسات:
جزوه های ایزدی (تنظیم/تاسیسات مکانیکی/نور/صوت/مبحث 19/ ... ) رو خیلی خوب و دقیق و کامل بخونید، هر جا رو متوجه نشدین یا احساس کردین مهمه برید از کتابای مرجع (قیابکلو/سلطان دوست/خود مبحث 19/ اگه احیانا لازم شد شاهین حیدری...) هم بخونید...
همون طور که گفتم خودتونو خفه نکنید با زیاد خوندن، من کنکور 95 حدود 5 تا کتابو حداقل 4-5 بار خوندم درصد تظیمم شد 26 و رتبه انرژیم همون طور که گفتم 220... دوستم فقط جزوه ایزدی رو خوند و تفننی کنکور انرژی شرکت کرد درصد تنظیمش شد 76 رتبه 24 انرژی و بهشتی قبول شد!!! بقیه درصدامونم شبیه به هم بود... اگه بتونین کلاس معتبر (سروش نیا/طباطبایی/خرسند برای فن و ایزدی برای تاسیسات و تنظیم) هم برید خالی از فایده نیست -فی الواقع خیلی هم مفیده اگه نتونین به تنهایی متوجه عمق مطالب جزوه ها بشین- ولی این طوری نیست که بدون کلاس نشه. خیلی ها تونستن و شما هم اگه همت کنید می تونید... موفق باشین