ای ی ی این بانی مسعود که تازه دیدم کلی بهش اضافه شده کسی جدیدشو داره بگه چه فصلهایی بهش اضافه شده/
درک مطلبا چی شد خانوم مهندس؟!
آره باید به خودم بیام.....فقط برم از این سینوسای لعنتی عکس بندازم بعد....دردش کسلم میکنه نمیذاره فکرمو متمرکز کنم....تااا میخوام کتابو باز کنم خوابم میگیره...فک کنم که صد در صد سینوزیت دارم
عمممرا بذارمممم از من سبقت بگیری....
نگران نباش من هم میگرن دارم انشاله بعد کارم که بخوام شروع کنم می خوام دارو خوردن شروع کنممممممممممممممممم..................انشاله که میفتی روی غلطک خوندن
شوخی میکنم توام زودی شرو کن من رقیب موووووخووووام![]()
این مباحثی که من میخوام بخونم ، نظر بدین
-بانی مسعود(ریشه و مفاهیم) 2-معماری اسلامی(متدین 1و2) 3- معماری اسلامی و سبک شناسی پیرنیا 4-باغهای ایران(غلامرضا نعیما) 5-سیستمهای ساختمانی عصر کنکاش 6-جزوه های سروش نیا برای ایستایی(تمام مباحثش) 7-درک عمومی معماری علی عسگری 8-تاسیسات مکانیکی سلطاندوست 9- خلاصه تاریخ معماری جهان روحی زاده 10-مبادی سواد بصری 11- زیر ذره بین زبان(گرامر+ لغت) 12 تجزیه و تحلیل نقد شاهکارهای جهان 13- معماری فرم ،فضا،نظم 14-مجموعه سوالات 10 سال کنکور فنی ساختمان
احتمالا نویفرت رو یه نگاهی بندازم
زبان تخصصی مشخص نکردم!! ولی فکر کنم ممورایز که بچه زحمت کشیدن لغتای تخصصی گذاشتن خوبه
فیزیک ساختمان 2 هم نمیدونم واجبه یا نه؟
کتاب بانی مسعود ریشه ها و مفاهیم معماری جهانه یا معماری معاصر؟
این مباحثی که من میخوام بخونم ، نظر بدین
-بانی مسعود(ریشه و مفاهیم) 2-معماری اسلامی(متدین 1و2) 3- معماری اسلامی و سبک شناسی پیرنیا 4-باغهای ایران(غلامرضا نعیما) 5-سیستمهای ساختمانی عصر کنکاش 6-جزوه های سروش نیا برای ایستایی(تمام مباحثش) 7-درک عمومی معماری علی عسگری 8-تاسیسات مکانیکی سلطاندوست 9- خلاصه تاریخ معماری جهان روحی زاده 10-مبادی سواد بصری 11- زیر ذره بین زبان(گرامر+ لغت) 12 تجزیه و تحلیل نقد شاهکارهای جهان 13- معماری فرم ،فضا،نظم 14-مجموعه سوالات 10 سال کنکور فنی ساختمان
احتمالا نویفرت رو یه نگاهی بندازم
زبان تخصصی مشخص نکردم!! ولی فکر کنم ممورایز که بچه زحمت کشیدن لغتای تخصصی گذاشتن خوبه
فیزیک ساختمان 2 هم نمیدونم واجبه یا نه؟
کتاب بانی مسعود ریشه ها و مفاهیم معماری جهانه یا معماری معاصر؟
شما بگو چی اضافه کنم، به نظرم درک و تاریخ و زبان و بعدش فن اولویت دارهاگه خیلی شلوغش کنم نمیتونم جمعش کنممیخوام ازمونهای 10 سال اخیر رو هم بخونمکلا منابع ات همینه همه اش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای کنکور می خوای اینها را بخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها
تو تبریز یه سمینار رایگان با حضور آقای مهندس امیر شقاقی و مهندس بابک رستمی(استاد زبان تخصصی) هست
با موضوع متدولوژی سکیس و ابعاد ارشد معماری
کلا در مورد این قرار صحبت بشه که تو کنکور چی بزنین و چی بخونین و چجوری بخونین و اسکیسش رو چ کار کنین مخصوص دانشگاه سراسری
رایگانه تو تبریز برگزار میشه
برگزار کنندش نمایندگی ایوان خانه معمار تو تبریزه (آکادمی معماری بُعد)
واسه ثبت نام به سایت www.boed.ir برید سایت خودشونه
اینم پسترش
مشاهده پیوست 220336
شما بگو چی اضافه کنم، به نظرم درک و تاریخ و زبان و بعدش فن اولویت دارهاگه خیلی شلوغش کنم نمیتونم جمعش کنممیخوام ازمونهای 10 سال اخیر رو هم بخونم
سلام؛ من واسه اولین بار اومدم حرف بزنم، تا الان نامحسوس حضور داشتم...یوهاهاااااولی با این همه چیزایی که گفتین و اطلاعاتی که دادین الان خیلی سردرگمم.یکی بیاد چند تا کتاب و جزوه ای رو که حتماً باید بخونیم رو لیست کنه و اگه ممکنه لینک بده.تشکر
تو سایت اکادمی عضو شدم تایید شد ولی نمیتونم وارد شم؟
چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا![]()
حالا چون رات ندادن چرا اینقد باشون بد شدیاز من میشنوی بیخیال آکادمی بشو . یه مدت تونستم وارد بشم ولی الان نمیشه . آزمون اینترنتی رایگانشون رو شرکت کردم ، کارنامه ندادن بهم . زنگ زدم گفتن ایمیل بزن . ایمیل زدم باز هم ندادن . حالا دو فردای دیگه نفر برتر بشم اسممو میزنن تو لیستشون میگن موسسه ما اومده( یه لحظه رویا پردازی خوبه برا آدمی
) . به نظرم با وجود ایوانخانه و مرکز معماری ، آکادمی حرفی برا گفتن نداره .
http://www.arch-house.com
http://www.iacenter.ir
حالا چون رات ندادن چرا اینقد باشون بد شدیشاید فقط خستن خستهههههههههه
بچه ها گفتن میشه جزوه از سایتش دانلود کرد برای همین عضو شدم
حالا منم اول شممیگن این عضو سایت ما بود کلی سواستفاده میکنن از اسمم وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
پس بهتره اول نشیم...
کسی نبود یعنی جواب منو بده واقعا؟میشه کسی فهرست مطالب کتابهای درک رفتار سازه -سازه در معماری -مباتی سازه برای معماری(گلابچی) را بگه؟
میدونم میخواستم صبح اولین نفر سوال من رو جواب بدنالان دوستان خواب هستن بزار برای فردا صبح ، زیاد عجله نکن وقت هست .
کسی نبود یعنی جواب منو بده واقعا؟![]()
دوست عزیز سعی کن تو زیاد متن خوندن لغت رو یاد بگیری اینطوری بهتره، نه اینکه هی بشینی و حفظ و حفظ و حفظ، مثلا خود من نمیتونم هی لغت بخونم و یاد بگیرم بنابراین متن زیادی میخونم، و تو متنها هم لغت تکرار میشه و یاد میگیری بالاخره...سلام به همگی
بچه هاااااااااااااا مگه اهرام واسه دوره ی پادشاهی کهن مصر نیست؟؟؟؟؟ چرا تو جزوه ی مانا قابوسی زده واسه دوره ی پادشاهی میانی ؟؟؟؟
آخه دیروز معماری مصر زارعی رو خوندم بعدش جزوه ی قابوسی رو بعد دیدم اینحوریه
امروز قراره بخش ایران رو شروع کنم.. زیاده
کتاب سازه در معماری گلابچی رو دوس دارم ... خوب توضیح داده و انشاا... تا اخر هفته تمومش میکنم
بچه هایی که 504 میخونن فقط 12 تا لغات درساش رو میخونن یا لغات توی مثالاش رو هم میخونن؟ من مثالاش رو اصلا دوس ندارم
فقط متن انتهای هر درسش رو خوب میخونم
چقدر حرف زدم... ببخشید... ولی دلم میخواست بیشتر بگم از چیزایی که دارم میخونم![]()
فصلهای درک سازه:کسی نبود یعنی جواب منو بده واقعا؟![]()
سلام به همگی
بچه هاااااااااااااا مگه اهرام واسه دوره ی پادشاهی کهن مصر نیست؟؟؟؟؟ چرا تو جزوه ی مانا قابوسی زده واسه دوره ی پادشاهی میانی ؟؟؟؟
آخه دیروز معماری مصر زارعی رو خوندم بعدش جزوه ی قابوسی رو بعد دیدم اینحوریه![]()
چرا هست توی جزوه مانا هم جزو کهنهسلام به همگی
آخه دیروز معماری مصر زارعی رو خوندم بعدش جزوه ی قابوسی رو بعد دیدم اینحوریه
امروز قراره بخش ایران رو شروع کنم.. زیاده
کتاب سازه در معماری گلابچی رو دوس دارم ... خوب توضیح داده و انشاا... تا اخر هفته تمومش میکنم
بچه هایی که 504 میخونن فقط 12 تا لغات درساش رو میخونن یا لغات توی مثالاش رو هم میخونن؟ من مثالاش رو اصلا دوس ندارم
فقط متن انتهای هر درسش رو خوب میخونم
چقدر حرف زدم... ببخشید... ولی دلم میخواست بیشتر بگم از چیزایی که دارم میخونم![]()