مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

1
2
بغیر من جزوات اقای سروش نیا سحر و لیلا عزیز اپ کردند ...
حالا نمی دونم چطور شما اینها اقا میدونید ...
جزوات اقای سروش نیا داخل باشگاه خام هستند بغیر از این دو دفتر ...
من خودم تمام جزوات باشگاه دانلود کردم و از تمام جزوات ان خبر دارم !!! .
اقای سروش نیا دفتر ساز های فشاری و مقاومت مصالح و کش - بستی و ... هم دارد !!! .
من چون فقط همین دو دفتر داشتم اپ کردم ... بقیه در باشگاه نیست .
شما بقیه که از ایوانخانه گرفتید اپ کنید ...
چشم ما هم جدیداشو میزاریم !!! .
ولی باور کنید تو این یک هفته هیچ چیز خواستی به ما یاد نداد جز بردار و کابل ... تازه کلاس نکته و تست هم برقرار نشد تا سوالات کنکور با ما کار کند !!! .
شما فکر می کنید اقای سروش نیا کتب جدید گلاب در جزواتشون می اورند ...
مراکز معماری همواره برای کتب جدید اقای گلابچی گارگاه می گذارند !!! ... ان هم در اواخر دوره و نزدیک کنکور !!! .
تازه کتب اقای گلابچی همه شون برای ایستایی و سیستم های ساختمانی نیست !!! .
اکثر مربوط به دروس دیگر فنی است ...
بچه های معماری فقط باید چند کتاب خاص بخونند ...
ان بچه های هنر ساخت هستند که باید همه ی کتابهای گلابچی بخونند ...
تازه جزوات استاد برای کسی که داخل کلاس نیست بدرد نمیخورد !!! ... این چیزی که خودم نتیجه گرفتم ... من جزوه ایشون قبل داشتم ... سال پیش فن 50 زدهم اما حالا تازه سر کلاس ایشون دارم میفهمم من فقط جزوات ایشون حفظ کرده بودم ... چیزی یاد نگرفته بودم !
ایشون از سال پیش دیگه کارگاه برگزار نمیکنن اگه میکردن که غم نداشتیم برا همینه که چشم امید همه اینجا به شماست برا مطالب جدیدی که حالا تو طول ترم به جزوه جدیدتون اضافه میشه
مسلما جزوه اقای سروش نیا کجا و کارگاه های مرکز معماری کجا همه هم که دسترسی ندارن
من نگاه میکنم ببینم چه جزوه ایش تو باشگاه نیست نسبت به اونی که دوستم از انتشارات گرفته میزارم حتما اما یادمه یه اقایی که اسمش الان یادم نیست بنده خدا کل جزوه ای که از انتشارات گرفته بود گزاشت اینجا که حتی براش از طرف موسسه مشکل پیش اومد
برا همین میگم نمیتونیم انتظار داشته باشیم یکی کل جزوه که شاید 1500صفحه شه اپلود کنه اما دیگه 100صفحه 150 صفحه مطلب جدید و جواب سوالای یکی 2سال اخیر، هم وقت گیر نیست خیلی ،هم مشکل ایجاد نمیکنه برای اون کسی که این لطف رو کرده
جزوه های ایشونم واقعا موثره 50%هم ادم بزنه کم نیست که!!شاید خیلی ها کلاسشم برن 50نزنن
اما بازم میگم اگه تمایل ندارین ،مشکلی نداره دوست خوب:)حتما فرصتشو ندارین
اجباری نیست که;)

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
من ی عالمه ناامید شدم.
هر چند میدونم اگه خودمون خوب بخونیم کتابارو هم میتونیم نتیجه بگیریم..ولی هی میگن کلاسش ی چیز دیگه استو اگه جزوشو میخونی ولی سر کلاسش میری نمیدونم از علکی فقط حفظ کردنه...آدم حالش بد میشه.:w05::w04:
بچه ها بالاخره این جزوه سروش نیا اگه بخایم خام نباشه باید از انتشارات موسسات بخریم؟دیگه کیفیتش خوبه؟اونم اگه بگیریم فایده ای نداره ؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام.
من ی عالمه ناامید شدم.
هر چند میدونم اگه خودمون خوب بخونیم کتابارو هم میتونیم نتیجه بگیریم..ولی هی میگن کلاسش ی چیز دیگه استو اگه جزوشو میخونی ولی سر کلاسش میری نمیدونم از علکی فقط حفظ کردنه...آدم حالش بد میشه.:w05:
نه اصلا نا امید نشو دوستم
ببین سعی کن همین جزوه که تو باشگاه هست رو با کتابایی که میخونی مطالبشو مچ کنی مطمئن باش کافیه و بالای 50میتونی حتی بزنی
درسته که سر کلاس بودن مفیدتره اما این جزوه هام اصلا بی فایده نیست
منم نگاه میکنم ببینم بخشی از جزوش هست که تو جزوه من باشه و اینجا نباشه حتما میزارم هر چند مال من قدیمیه

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظریه
سلام به همگی. خسته نباشید.
بچه ها من یه پیشنهادی داشتم. چرا این همه دارید دنبال جزوه های دکتر سروشنیا میگردید. منظورم اینه که چرا این همه برای نداشتنش غصه میخورید.؟؟؟؟؟!!!!
ایشون واقعا استاد بی نظری و بی شک اگه کلاساشون را شرکت کنید خیلی مفید خواه بود. ولی خوب اگه به هر دلیل امکان شرکت در کلاسها را ندارید، غصه خوردن دردی از شما دوا نمیکنه.
رفرنسه سوالات کنکور کتابای دکتر گلابچی هستند و شما قبل از هر جزوه ای بهتره به مطالعه 3 کتاب پایه این شون بپردازید. اگه تو دور اول نفهمیدید نترسید با کتابای بعدی و دوره مجدد تقریبا تمام مطالب مهم را متوجه میشید بعد از اون میتونید برید دنبال جزوه و کارگاه و ........
جزوه هر کسی بهترین راندمان را وقتی داره که سر کلاسش باشی. هر استادی ادبیات و شیوه خاص خودش را در تدریس داره مخصوصا آقای سروشنیا. حالا شما تصور کن یه جزوه را میگیری که یه سری از مطالب ادبیات استاده و یه سری هم ادبیات کسی که شما جزوه را ازش گرفتی و برداشت خودش را به شیوه خودش نوشته. که اگه شما کتابا را نخونده باشید احتمال اینکه سردر گمتون کنه زیاده.

موفق باشید.;)

Omid_Mehraz

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم.
بچه ها خودتون درگیر کلاس و جزوه ی فلان استاد نکنین. من خودم تصمیم داشتم جزوه های ایشون رو روی سایت |پلود کنم. ولی واقعا بدون توضیح استاد خیلی گنگه...
ولی به جرئت می تونم بگم کتاب اقای طباطبایی که برای انتشارات کنکاشه، عالیه وبرای سیستم ساختمون، و کتاب های اصلی گلابچی ، کامله. فکر می کنم ویرایش جدیدش چاپ شده باشه.
برای مسائل ایستایی هم که از روی هر منبعی بخونید، فرقی نداره، چون اصولش همون هاست.
آقای سروش نیا گفتند مسائل بردار و تعادل رو فقط درحالت دو بعدی بخونید، چون از قسمت سه بعدیش ، به هیچ وجه سوال نمیاد. این رو هم گفتم برای کسایی که از روی ایستایی به زبان ساده ، این مباحث رو مطالعه می کنند و وارد مباحث سه بعدی هم شده... این کتاب بعضی مسائل رو اشتباه حل کرده که نمی دونم توی چاپ جدیدش، اصلاح شده یا نه. ولی در کل کتاب خیلی خوبیه...

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم قاصدک جان برای مطالب قدیمی حرفتون کاملا متینه چون اکثرا مفهومی بودن اما حجم کتاب های جدیدی که اضافه شده الان که اکثرا هم حالت نمونه موردیش بیشتره و وقت هم باسه خوندن همش نیست برا این دست از مطالب اتفاقا جزوه معجزه میکنه واقعا تازه مطمئن باشین تا کنکور یه عالمه دیگه از این کتابا که بیشتر عکس و نمونه موردیش مهمه و ارزش خریدن و خوندن نداره اما سوال میاد ازش چاپ میشه که باز اینجور جاها جزوه جواب میده
حالا من حتما امشب نگاه میکنم ببینم چه قسمتی از جزوشو من دارم که تو باشگاه نیست میزارم حتما

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظریه
سلام به همگی. خسته نباشید.
بچه ها من یه پیشنهادی داشتم. چرا این همه دارید دنبال جزوه های دکتر سروشنیا میگردید. منظورم اینه که چرا این همه برای نداشتنش غصه میخورید.؟؟؟؟؟!!!!
ایشون واقعا استاد بی نظری و بی شک اگه کلاساشون را شرکت کنید خیلی مفید خواه بود. ولی خوب اگه به هر دلیل امکان شرکت در کلاسها را ندارید، غصه خوردن دردی از شما دوا نمیکنه.
رفرنسه سوالات کنکور کتابای دکتر گلابچی هستند و شما قبل از هر جزوه ای بهتره به مطالعه 3 کتاب پایه این شون بپردازید. اگه تو دور اول نفهمیدید نترسید با کتابای بعدی و دوره مجدد تقریبا تمام مطالب مهم را متوجه میشید بعد از اون میتونید برید دنبال جزوه و کارگاه و ........
جزوه هر کسی بهترین راندمان را وقتی داره که سر کلاسش باشی. هر استادی ادبیات و شیوه خاص خودش را در تدریس داره مخصوصا آقای سروشنیا. حالا شما تصور کن یه جزوه را میگیری که یه سری از مطالب ادبیات استاده و یه سری هم ادبیات کسی که شما جزوه را ازش گرفتی و برداشت خودش را به شیوه خودش نوشته. که اگه شما کتابا را نخونده باشید احتمال اینکه سردر گمتون کنه زیاده.

موفق باشید.;)

کاملا موافقم .....من که دنبال هیچ جزوه ای نیستم و نشستم کتابای اصلی رو میخونم .... به جزوه نمیتونم اعتماد کنم .......تازه اگه یه نگاه بندازید میبینید اصن خیلی از سوالای پارسال تو جزوه نیس.....من فقط کتاب میخونم

M@HY@R93

عضو جدید
کاملا موافقم .....من که دنبال هیچ جزوه ای نیستم و نشستم کتابای اصلی رو میخونم .... به جزوه نمیتونم اعتماد کنم .......تازه اگه یه نگاه بندازید میبینید اصن خیلی از سوالای پارسال تو جزوه نیس.....من فقط کتاب میخونم

تا قبل ازینکه نظرتو بخونم فک میکردم فقط منم که به جزوه ها اعتماد ندارم ودنبال جزوه نیستم منم فقط کتابو قبول دارم ... البته روش خوندن هر کس فرق میکنه

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم قاصدک جان برای مطالب قدیمی حرفتون کاملا متینه چون اکثرا مفهومی بودن اما حجم کتاب های جدیدی که اضافه شده الان که اکثرا هم حالت نمونه موردیش بیشتره و وقت هم باسه خوندن همش نیست برا این دست از مطالب اتفاقا جزوه معجزه میکنه واقعا تازه مطمئن باشین تا کنکور یه عالمه دیگه از این کتابا که بیشتر عکس و نمونه موردیش مهمه و ارزش خریدن و خوندن نداره اما سوال میاد ازش چاپ میشه که باز اینجور جاها جزوه جواب میده
حالا من حتما امشب نگاه میکنم ببینم چه قسمتی از جزوشو من دارم که تو باشگاه نیست میزارم حتما
خوب دوست من این اپدیت هایی که شما میگی قطعا به لابه لای جزوه اضافه میشه و این طوری نیست که یه خلاصه راجع به اونها داده بشه مگه اینکه قرار باشه کارگاه برگزار بشه که اونم از الان نمیتونی بفهمی.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوب دوست من این اپدیت هایی که شما میگی قطعا به لابه لای جزوه اضافه میشه و این طوری نیست که یه خلاصه راجع به اونها داده بشه مگه اینکه قرار باشه کارگاه برگزار بشه که اونم از الان نمیتونی بفهمی.
اره دیگه قاصدک جان منم همین رو میگم!
:)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوب اگه هینو میگی چه جوری میخوای اون مطالب را پیدا کنی. میخوای دونه دونه صفحات را با هم چک کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم که اینجور چیزا یعنی مطالب جدید معمولا نمونه موردیاست که به جزوه هااضافه میشه اونم اقای سروش نیا تو جزوش قبل اوردن نمونه ها تو یک صفحه اسم همه نمونه موردیا که مربوط به اون مبحث هستش رو یک جا تو یه برگه مینویسه کافیه اون یه برگه رو با جزوه قدیم تطبیق بدی تا بفهمی چی اضافه شده
یه سری کتابا مثل ساختمان بلند هم خبر دارم که کلا جزوه جدا داده
که احتمالا امسال هم این اتفاق برای کتاب های جدید می افته
کارگاه هم که سال پیش گفتن عمرا دیگه برگزار نمیکنن:(

Omid_Mehraz

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
گفتم که اینجور چیزا یعنی مطالب جدید معمولا نمونه موردیاست که به جزوه هااضافه میشه اونم اقای سروش نیا تو جزوش قبل اوردن نمونه ها تو یک صفحه اسم همه نمونه موردیا که مربوط به اون مبحث هستش رو یک جا تو یه برگه مینویسه کافیه اون یه برگه رو با جزوه قدیم تطبیق بدی تا بفهمی چی اضافه شده
یه سری کتابا مثل ساختمان بلند هم خبر دارم که کلا جزوه جدا داده
که احتمالا امسال هم این اتفاق برای کتاب های جدید می افته
کارگاه هم که سال پیش گفتن عمرا دیگه برگزار نمیکنن:(

دلیل اینکه دیگه کارگاه برگذار نمی کنن چیه؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

دلیل اینکه دیگه کارگاه برگذار نمی کنن چیه؟
دقیقا متوجه نشدم اما فکر کنم بعد کارگاه جزییات ارتقا دهندشون به خاطر اینکه دوست نداشتن بچه ها برداشت کنن که مثلا دارن از این کتاب های جدید و کارگاههای مرتبط باهاش برای سوداوری استفاده میکنن(به خاطر حرف های بیخودی که بقیه میزدن. ) انگار کلا منصرف شدن که خیلی هم حیف شد

آخرین ویرایش:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم.
بچه ها خودتون درگیر کلاس و جزوه ی فلان استاد نکنین. من خودم تصمیم داشتم جزوه های ایشون رو روی سایت |پلود کنم. ولی واقعا بدون توضیح استاد خیلی گنگه...
ولی به جرئت می تونم بگم کتاب اقای طباطبایی که برای انتشارات کنکاشه، عالیه وبرای سیستم ساختمون، و کتاب های اصلی گلابچی ، کامله. فکر می کنم ویرایش جدیدش چاپ شده باشه.
برای مسائل ایستایی هم که از روی هر منبعی بخونید، فرقی نداره، چون اصولش همون هاست.
آقای سروش نیا گفتند مسائل بردار و تعادل رو فقط درحالت دو بعدی بخونید، چون از قسمت سه بعدیش ، به هیچ وجه سوال نمیاد. این رو هم گفتم برای کسایی که از روی ایستایی به زبان ساده ، این مباحث رو مطالعه می کنند و وارد مباحث سه بعدی هم شده... این کتاب بعضی مسائل رو اشتباه حل کرده که نمی دونم توی چاپ جدیدش، اصلاح شده یا نه. ولی در کل کتاب خیلی خوبیه...

یه سوال دارم:البته زیاده هاااا ولی فاکتور میگیرم:D
برای من که اصصصلا فن رو شرو نکردم و ایستایی اینا هیچی یادم نمونده و مبتدی مبتدیم چه کتابی پیشنهاد میکنین؟؟؟از ب بسم الله شرو بشه هاااا!!!!غلط غلوطم نداشته باشه:razz:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای من که اصصصلا فن رو شرو نکردم و ایستایی اینا هیچی یادم نمونده و مبتدی مبتدیم چه کتابی پیشنهاد میکنین؟؟؟از ب بسم الله شرو بشه هاااا!!!!غلط غلوطم نداشته باشه:razz:

استایی هنرستان

veritaaa

عضو جدید
سلام . من این پی دی اف و پرینت گرفتم و توش برنامم رو مینویسم. برنامه هفتگی 4 قسمت داره( واسه صبحانه و ناهار و شامه :biggrin: ولی ما واسه درس ازش استفاده میکنیم) فنی ، تاریخ ، درک ، زبان
گفتم شاید دوست داشته باشین

پیوست ها

• Weekly-meal-planner1.pdf
    24.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Omid_Mehraz

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

همونطور که دوست خوبم arezoya گفتن ، کتاب ایستایی هنرستان برای شروع خوبه. همراه اون کتاب ایستایی کنکاش رو هم تهیه کنید و مباحث رو باهم پیش ببرید.

Omid_Mehraz

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این مواردی که می گم ، براساس گفته های آقای سروش نیا و جزوه ی ایشونه...
قسمتهای مهم در فصل بردار:
جمع بردار
تجزیه بردار

قسمتهایی که مهم نیستند، توی جزوه به عنوان مطالعه ی آزاد هست و ایشون درس ندادند.
بردار یکه
ضرب اسکالر

قسمتهای حذف بر اساس کتاب ایستایی به زبان ساده.
صفحه ی 14
صفحه ی 16 تا 23
صفحه ی 24
صفحه ی 28-29-31-32

قسمتهای مورد مطالعه کمیت های برداری:
درک رفتار سازه ها : صفحه ی 2-6
استاتیک کاربردی : فصل اول و هشتم

قسمت های مورد مطالعه برای مبحث گشتاور :
درک رفتار سازه ها : 7 - 10
استاتیک کاربردی 58-60
سازه در معماری : 45-47

mamadagha1390

عضو جدید
سلام دوستان عزیز. برای مطالعه ایستایی و فن ساختمان چه کتابی مهم هست؟کتاب مجتبی فاطمی انتشارات مرکز معماری ایران خوبه به نظر شما؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز. برای مطالعه ایستایی و فن ساختمان چه کتابی مهم هست؟کتاب مجتبی فاطمی انتشارات مرکز معماری ایران خوبه به نظر شما؟

سلام دوستی....
والا از صفر بخوایی شروع کنی دوستان به من ایستایی هنرستان + ایستایی عصر کنکاش رو تجویز کردن..:D
بعد از اون هم سازه در معماری و درک رفتار سازه دکتر گلابچی

arch_ro1

عضو جدید
سلام . من این پی دی اف و پرینت گرفتم و توش برنامم رو مینویسم. برنامه هفتگی 4 قسمت داره( واسه صبحانه و ناهار و شامه :biggrin: ولی ما واسه درس ازش استفاده میکنیم) فنی ، تاریخ ، درک ، زبان
گفتم شاید دوست داشته باشین

من اینی که گذاشتی رو دیدم ولی فکر نکنم زیاد بدرد چون کامل نیست همون طوری که گفتی برا صبحانه و نهار خوبه نه برای درس خوندن.یکی از بچه ها یه زحمتی کشیده بودن تو همین تاپیک ده بیست صفحه قبل یه دفتر برنامه ریزی گذاشتن اون خیلی خوبه البته من الان ازش استفاده نمیکنم گذاشتم برا پاییز چون الان زیاد نمیخونم.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها هر کسی باید برنامه را مطابق روحیات خودش تهیه کند...
هر کس برای خودش.

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
قرار شده آقا ابراهیم زحمت بکشن و اصول برنامه ریزی درست رو برامون بزارن......زیاد عجله نکنید

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی کتاب سازه های چادری و کتاب پوسته ها و ورقهای تا شده رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

اون بخش از جزوه اقای سروش نیا که گفتین نیست تو باشگاه رو گزاشتم امیدوار به همکاری بقیه دوستانم هم هستیم;)

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمک:
عزیزان چرا بلندگوی 504 memrise فعال نمیشه؟شاید بین 15 لغت فقط 1 یا 2 تاشو تلفظ کنه.
برا تافل فعال هس.
من ینی اسن کاری نکردما..از همون اول یکی فعال بود یکی ن.
ینی مشکل چی میتونه باشه؟

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
کمک:
عزیزان چرا بلندگوی 504 memrise فعال نمیشه؟شاید بین 15 لغت فقط 1 یا 2 تاشو تلفظ کنه.
برا تافل فعال هس.
من ینی اسن کاری نکردما..از همون اول یکی فعال بود یکی ن.
ینی مشکل چی میتونه باشه؟

برای منم همینجوریه احتمالا اون کسی که ساخته واسه یکی voice گذاشته واسه یکی نه
نمی دونم برذاشت من این بود خیلی خوب می شد اگه همش داشت :(

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای منم همینجوریه احتمالا اون کسی که ساخته واسه یکی voice گذاشته واسه یکی نه
نمی دونم برذاشت من این بود خیلی خوب می شد اگه همش داشت :(
سلام مریم.
واقعن؟؟
ینی کلشو باید همینطوری بریم جلو؟؟؟
نعععععع.