Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94
مسلما جزوه اقای سروش نیا کجا و کارگاه های مرکز معماری کجا همه هم که دسترسی ندارن
من نگاه میکنم ببینم چه جزوه ایش تو باشگاه نیست نسبت به اونی که دوستم از انتشارات گرفته میزارم حتما اما یادمه یه اقایی که اسمش الان یادم نیست بنده خدا کل جزوه ای که از انتشارات گرفته بود گزاشت اینجا که حتی براش از طرف موسسه مشکل پیش اومد
برا همین میگم نمیتونیم انتظار داشته باشیم یکی کل جزوه که شاید 1500صفحه شه اپلود کنه اما دیگه 100صفحه 150 صفحه مطلب جدید و جواب سوالای یکی 2سال اخیر، هم وقت گیر نیست خیلی ،هم مشکل ایجاد نمیکنه برای اون کسی که این لطف رو کرده
جزوه های ایشونم واقعا موثره 50%هم ادم بزنه کم نیست که!!شاید خیلی ها کلاسشم برن 50نزنن
اما بازم میگم اگه تمایل ندارین ،مشکلی نداره دوست خوب
حتما فرصتشو ندارین
اجباری نیست که
ایشون از سال پیش دیگه کارگاه برگزار نمیکنن اگه میکردن که غم نداشتیم برا همینه که چشم امید همه اینجا به شماست برا مطالب جدیدی که حالا تو طول ترم به جزوه جدیدتون اضافه میشه1
2
بغیر من جزوات اقای سروش نیا سحر و لیلا عزیز اپ کردند ...
حالا نمی دونم چطور شما اینها اقا میدونید ...
جزوات اقای سروش نیا داخل باشگاه خام هستند بغیر از این دو دفتر ...
من خودم تمام جزوات باشگاه دانلود کردم و از تمام جزوات ان خبر دارم !!! .
اقای سروش نیا دفتر ساز های فشاری و مقاومت مصالح و کش - بستی و ... هم دارد !!! .
من چون فقط همین دو دفتر داشتم اپ کردم ... بقیه در باشگاه نیست .
شما بقیه که از ایوانخانه گرفتید اپ کنید ...
چشم ما هم جدیداشو میزاریم !!! .
ولی باور کنید تو این یک هفته هیچ چیز خواستی به ما یاد نداد جز بردار و کابل ... تازه کلاس نکته و تست هم برقرار نشد تا سوالات کنکور با ما کار کند !!! .
شما فکر می کنید اقای سروش نیا کتب جدید گلاب در جزواتشون می اورند ...
مراکز معماری همواره برای کتب جدید اقای گلابچی گارگاه می گذارند !!! ... ان هم در اواخر دوره و نزدیک کنکور !!! .
تازه کتب اقای گلابچی همه شون برای ایستایی و سیستم های ساختمانی نیست !!! .
اکثر مربوط به دروس دیگر فنی است ...
بچه های معماری فقط باید چند کتاب خاص بخونند ...
ان بچه های هنر ساخت هستند که باید همه ی کتابهای گلابچی بخونند ...
تازه جزوات استاد برای کسی که داخل کلاس نیست بدرد نمیخورد !!! ... این چیزی که خودم نتیجه گرفتم ... من جزوه ایشون قبل داشتم ... سال پیش فن 50 زدهم اما حالا تازه سر کلاس ایشون دارم میفهمم من فقط جزوات ایشون حفظ کرده بودم ... چیزی یاد نگرفته بودم !
مسلما جزوه اقای سروش نیا کجا و کارگاه های مرکز معماری کجا همه هم که دسترسی ندارن
من نگاه میکنم ببینم چه جزوه ایش تو باشگاه نیست نسبت به اونی که دوستم از انتشارات گرفته میزارم حتما اما یادمه یه اقایی که اسمش الان یادم نیست بنده خدا کل جزوه ای که از انتشارات گرفته بود گزاشت اینجا که حتی براش از طرف موسسه مشکل پیش اومد
برا همین میگم نمیتونیم انتظار داشته باشیم یکی کل جزوه که شاید 1500صفحه شه اپلود کنه اما دیگه 100صفحه 150 صفحه مطلب جدید و جواب سوالای یکی 2سال اخیر، هم وقت گیر نیست خیلی ،هم مشکل ایجاد نمیکنه برای اون کسی که این لطف رو کرده
جزوه های ایشونم واقعا موثره 50%هم ادم بزنه کم نیست که!!شاید خیلی ها کلاسشم برن 50نزنن
اما بازم میگم اگه تمایل ندارین ،مشکلی نداره دوست خوب

اجباری نیست که