مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parinush

عضو جدید
منم یه هفتس هیچی نخوندم،وقتی میرم تهران کلا برنامم به هم پیچه:(

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این هفته که رفتم دانشگاه کمی از مطالعه عقب موندم اما زمانبندیمو فهمیدم و الان برناممو اصلاح می کنم yoolia من هنوز زیبایی شناسی رو شروع نکردم :cry:

منم یه هفتس هیچی نخوندم،وقتی میرم تهران کلا برنامم به هم پیچه:(
منم تازه 2 روزه....:redface:
هم این هم سازه صفحه 30 هستم. زبانم 2 درس خوندم:w12:
وقت داشتم ولی من تا خودم دقیقا منابعو زیر و رو نکنم و ندونم چی به چیه و قراره چی بخونم و .... نمیتونم بخونم. به همین خاطر این مدت فقط برنامه مو بستم.
از فردا ینی شنبه 10 اسفند دیگه جدی جدی میخونم. البته دور اول رو روزنامه وار میخونم چون با هیچکدوم از این کتابا آشنایی قبلی ندارم....
یه تعداد کتابو در نظر گرفتم که فقط همونا رو میخونم. و هی میخونم و هی میخونم تا یا من از کتابه بدم بیاد یا اون از من :w10:

نگران نباشین دوستای من. زود شروع کردن واسه همینا خوبه. که اگه حوادث غیر مترقبه نذاشت درس بخونی وقت برای جبران داریم. به شرطی که بدونیم قراره چی بخونیم:w16:

*nina*

عضو جدید
دوستم خوش اومدی:smile:
درسته که درس داری ولی حتی از الان روزی 1 ساعت خودتو درگیر کنی تا تابستون که درست تموم بشه میبینی کلی افتادی جلو
برای شما طبق صحبتهایی که تا اینجا شده یه توصیه دارم: زبان رو شروع کن با کتاب 504 و سایت memrise که اگه توضیحی خواستی اوایل تاپیک دوستمون راهکار استفاده از این سایت رو بصورت تصویری آموزششو گذاشتن
به نظر من اگه به دنبال نتیجه خوب هستیم الان زود نیست. به موقع هست!
منابع هم توی سایت موجوده و اینکه چی بخونی به حد دانشت و ارجحیت کتابها و خصوصا علاقه ت داره. میگم علاقه به این خاطر که از الان اگه با درسی که دوس داری شروع کنی زده نمیشی

مرسی عزیزم.من سال بعدم پایان نامه دارم و کلا تایمم به طور کامل خالی نیس.اما خوب همین که فهمیدم از الان باید بخونم خیلی خوبه.راستش واسه زبان من مشکلی ندارم.یعنی فکر نمیکنم نیاز به خوندن از الان داشته باشم.چون دارم زبان تدریس میکنم.اما واسه درسای دیگه منابعو خوندم تو تاپیکای دیگه.خیییییییییلی زیادن:cry: من گیج شدم.یعنی همممممممشو باید بخونیم؟بعد یه سوال دیگه: اینا رو الان میخونیم یادمون نمیره تا سال بعد؟ مثلا من تاریخ زیاد دوس ندارم.فرار هم هست.میخوام با فن و درک شروع کنم. میشه مهمترین منابع این دو تا درسو بهم بگید؟

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم.من سال بعدم پایان نامه دارم و کلا تایمم به طور کامل خالی نیس.اما خوب همین که فهمیدم از الان باید بخونم خیلی خوبه.راستش واسه زبان من مشکلی ندارم.یعنی فکر نمیکنم نیاز به خوندن از الان داشته باشم.چون دارم زبان تدریس میکنم.اما واسه درسای دیگه منابعو خوندم تو تاپیکای دیگه.خیییییییییلی زیادن:cry: من گیج شدم.یعنی همممممممشو باید بخونیم؟بعد یه سوال دیگه: اینا رو الان میخونیم یادمون نمیره تا سال بعد؟ مثلا من تاریخ زیاد دوس ندارم.فرار هم هست.میخوام با فن و درک شروع کنم. میشه مهمترین منابع این دو تا درسو بهم بگید؟
همه منابع رو مسلمه که نمیتونی بخونی عزیزم. خوندن همه ش ممکن نیست! حتی اگر هم ممکن باشه اشتباهه! چون اصل کار به اینه که برسی دوره کنی
به قول یکی از دوستان خوب همینجا که میگفت 100 تا کتاب بخونی هیچکدومشو بلد نباشی و سوالو سر جلسه ببینی بگی وای چه آشناست بهتره یا 10 تا کتاب بخونیو فرضا 40% سوالارو با اطمینان بزنی؟
منابع اولویت بندی دارن. توی منابع فن این 2تا کتاب ارجحتر هستن: سازه در معماری و درک رفتار سازه ها که همپوشانی دارن
اگه دروس تاریخو دوس نداری میتونی گرایش دیگه ای شرکت کنی.
توی کتابهای درک هم من با کتاب زیبایی شناسی شروع کردم که متنشو دوست دارم.
درضمن شما باید منابع رو برای خودت تقلیل بدی با توجه به میزان زمانی که داری. اول مهمهاشو بخون بعد اگه فرصت کردی برو سراغ درجات بعدی
زبانم که عالیه که بلدی. پس برس به داد زبان تخصصی که کتاب رستگارپورو بهت توصیه میکنم

TARANE-ARCH

عضو جدید
:wallbash:سلام میشه یه سوال بپرسم من الان دارم برا کنکور ازاد میخونم ولی ارزومه برم سراسری من اگه قبول شم برا ازاد ودانشجوی ازاد بشم میتونم دوباره تو کنکور سراسری 94 بدون انصراف ازازاد شرکت کنم یا باید از اون انصراف بدم تا بتونم تو کنکورش شرکت کنم اخه میخوام اگه قبول شدم از این انصراف بدم امسال با رتبه ی افتضااااااااااااااااااااااح مجاز میشم میخوام بشینم نواقصمو بخونم خوب خوب قبول بشم خواهشا اگه میدونین بگین من اگه دانشجوی ازاد باشم اجازه ی شرکت در سراسری 94 رو بدون انصراف از ازاد دارم هممممممممممممممممممممم:cry::w09::question:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
:wallbash:سلام میشه یه سوال بپرسم من الان دارم برا کنکور ازاد میخونم ولی ارزومه برم سراسری من اگه قبول شم برا ازاد ودانشجوی ازاد بشم میتونم دوباره تو کنکور سراسری 94 بدون انصراف ازازاد شرکت کنم یا باید از اون انصراف بدم تا بتونم تو کنکورش شرکت کنم اخه میخوام اگه قبول شدم از این انصراف بدم امسال با رتبه ی افتضااااااااااااااااااااااح مجاز میشم میخوام بشینم نواقصمو بخونم خوب خوب قبول بشم خواهشا اگه میدونین بگین من اگه دانشجوی ازاد باشم اجازه ی شرکت در سراسری 94 رو بدون انصراف از ازاد دارم هممممممممممممممممممممم:cry::w09::question:

تا جایی ک اطلاع دارم...شما آزمون ارشد آزاد رو میدی قبول شدی میتونی بری و همزمان برای امتحان ارشد سراسری خودتو آماده کنی....وقتی ک امتحان میدی ترم 2 آزاد هستی و وقتی نتایج نهایی ارشد سراسری بیاد شما ترم 3 ازاد رو میخوای بری...اون موقع میتونی اگه سراسری قبول نشد ی ادامه آزاد رو بری اگه قبول شدی ک انصراف بدی....

TARANE-ARCH

عضو جدید
پس عارفه جون به نظرت من برم همین ازادو بخونم ؟؟؟؟؟؟؟/
اخه پس من همش تو حسرت یه دانشگاه خوب بمونم یا به نظرت من ارظد 94 بخونم برا مدیریت پروژه این معماری رم تو همین علوم تحقیقات شهر خودمون بخونمش اخه خدایا من چزا انقد بدبختم تو حسرت دان سراسری بمونم همش:w09::wallbash:

ms.shahzad

عضو جدید
سلام به همه ورودی های ارشد 94
من اگه فقط کتابهای تست ایوان خانه معمار رو بگیرم و کار کنم و بیخیال کتابهای مرجع بشم چی میشه؟

آخه من کل کتاب آشنایی با معماری جهان زارعی رو خوندم اونم دقیق، ولی موقع تست زدن کم آوردم!
ای وای من با این ارشد بلاتکلیفی ما!!!

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه
این مطلب رو قبلا از یک انجمن دیگه گرفتم روش خوندن یکی از بچه ها بوده میگذارم شاید به دردتون بخوره ... کم کم سعی می کنم هر مطلبی که به نظرم مفید بوده و گرفتم رو براتون بذارم (نکته: بعضی منابع عوض شده و این فقط یک مثال از راهی هست که عملی شده)

روش خوندن من :
من از 1 مرداد سال 91 شروع کردم و روزی 8 ساعت میانگین می خوندم..(البته 3 روز در هفته کلاس می رفتم که این کمک زیادی در جمع بندی مطالب می کرد) ..یک سری از کتاب ها را تابستون جمع کردم از پاییز به بعد روند خوندنم کمی کند تر شد روزی 7 ساعت ....که این روند به علت پایان نامه 11 روز قطع شد .. بعد دفاع پایان نامه نهایت وقتم را گذاشتم... روزی تقریبا 12 ساعت و بعد 1 ماه 12 ساعت خوندن 10 روز مانده به کنکور این کمی افت کرد به 5 ساعت رسید .... 3 روز مانده به کنکور بسیار طلاییی بود من با یکی از بچه ها این 3 روز طلایی که جمع بندی اسلامی و فناوری نوین و ایستایی و مقاومت و درک بود به هر دوممون کمک کرد....این 3 روز ، روزی 13 ساعت خوندیم ... از 8 صبح تا 12 شب... کلا شده بودیم کنکور که البته خیلی مفید و ای کاش 10 روز آخر این کار را انجام می دادیم... بچه ها جمع بندی نهایی با کمک دوستتون بهتون خیلی کمک می کنه... من چیز هایی گفتم که عینا دیدم تو کنکور و بالعکس اون چیزهایی گفت که تو کنکور اومد چون اون مبحث برامون نهادینه شد.... :a030:

منابع کنکور من .............
فن ساختمان
1. گلابچی ها: 1. درک رفتار سازه ها
2. ایستایی کاربردی.....فقط نمونه موردی ها
3. مقاومت کاربردی ....فقط نمونه موردی ها
4. فناوری نوین.............جزوه سینا شریفی و عکس های مهم کتاب ها
5. طراحی لرزه ای .....جزوه سروش نیا
6. فولاد............جزوه سینا شریفی و زیر نویس عکس ها
7. بتن...............جزوه سینا شریفی و زیر نویس تمام عکس ها
8. طبیعت منبع الهام
9. معماری آرکی تایپی
10. جزئیات ارتقا دهنده.....این خیلی مهمه ... کتاب عالی هست.
11. معماری دیجیتال
12. مشبک فضایی تا یه حدی خوندم
13. پوسته ها و ورق تاشده تا یک حدی خوندم
14. پارچه کششی.... این را رو جزوه بخونید ..کتابش هم خوبه
قیابطلو: 1. فیزیک ساختمان1
2. فیزیک ساختمان 2
3. جزوه نور
4. کتاب نور هم اگه وقت کردید بخونید ..البته من خودم وقت نکردم بخونم جز کتاب های درجه 2 هست ...
سلطاندوست:
کتاب تاسیسات مکانیکی برای دانشجویان معماری
جزوه تنظیم شرایط محیطی شاهین حیدری هم خوبه سریع می شه خوندش

تاریخ: منابع تاریخ عوض شده من منابعی که خودم خوندم را می ذارم که البته با همین ها هم تاریخ 50 زدم ..
سبک شناسی ....دکتر پیرنیا
معماری اسلامی ....دکتر پیر نیا
معماری معاصر غرب ...قبادیان
معماری غرب ....امیر بانی مسعود
معماری جهان زارعی
جزوه معماری اسلامی خانم مهندس نسیم عسکرری .....عالی بود . این را حتما بیش از 6 بار بخونید ... البته من خودم 5 بار خوندم ولی اگه بیشتر می خوندم شاید الان تاریخ را بهتر می زدم ...تحلیلی هست جزوی ایشون ... البته من تاریخ را خراب کردم ... چون حول کردم و گرنه 3 سوالی که مطمئن بودم را نزدم :4564:
جزوه جهان و معاصر خانم مانا قابوسی .... عالی بود .... این جزوه در نوعه خودش تکه .. و بسیار عای هست.. البته جزوه ایشون را بگیرید که منابع جدید را در خودش جا داده..
..............
درک عمومی ............
سایه و پرسپکتیو و اقلیم و تاریخ اسلام را از کتاب و جزوه علی عسکری
سوالات درک سال های اخیر
درک منظر ....
فقط سوالات چند سال اخیر ...
البته جزوه سعید عظمتی و خانم مریم حسینی هم خیلی خوبه ..یکیشو حتما بخونید
زبان
504
تافل
سوالات چند سال اخیر
به همراه تمرین درک مطلب
و کتاب آقای مهندس بابک رستمی

raha pania

کاربر بیش فعال
من سازه فصل ۵ام روزنامه وار خوندم اما چون برام جالبه همه تقريبا يادم ميمونه مخصوصا که اين ترم ساختمان دارم تو طول هفته تکرار ميشه
۵۰۴خوندن درس ۵ اما بايد از اول بخونم
کلا اولا دارم گيج ميزنم

marjan.h

عضو جدید
سلام به همه
این مطلب رو قبلا از یک انجمن دیگه گرفتم روش خوندن یکی از بچه ها بوده میگذارم شاید به دردتون بخوره ... کم کم سعی می کنم هر مطلبی که به نظرم مفید بوده و گرفتم رو براتون بذارم (نکته: بعضی منابع عوض شده و این فقط یک مثال از راهی هست که عملی شده)
میدونید رتبه شون چند شد؟

architect_neee

عضو جدید
سلام عزیزان:gol:
منم میخوام جدی شروع ب خوندن کنم..
چون درگیر پایان نامه هستم یکمی کند پیش میرم..
اگه خدا بخواد امشب برنامه رو میبندم که از فردا جدی شروع کنم..
504 رو تا درس 20 پیش رفتم...
دلیلشم کنکور مرمتی بود که امسال، ازمایشی شرکت کردم ولی امیدی ب قبولی نیست!
درسای ترم 7 و کنکوری خوندن واقعا سخته..
البته فک کنم ترم اخر بودن و کنکوری خوندن سخت باشه:cry:
امسالم تصمیم گرفتم معماری شرکت کنم...
پس ایشالاا همگی پیش بسوی دانشگاه عالی و دلخواهمون:thumbsup2:
یکمی تو منابع گیج شدم...نمیدونم باید کدومو اول شروع کنم...چقدر بخش منابع معماری زیاده... مرمت خیلی کمتر بود:confused:

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام عزیزان:gol:
منم میخوام جدی شروع ب خوندن کنم..
چون درگیر پایان نامه هستم یکمی کند پیش میرم..
اگه خدا بخواد امشب برنامه رو میبندم که از فردا جدی شروع کنم..
504 رو تا درس 20 پیش رفتم...
دلیلشم کنکور مرمتی بود که امسال، ازمایشی شرکت کردم ولی امیدی ب قبولی نیست!
درسای ترم 7 و کنکوری خوندن واقعا سخته..
البته فک کنم ترم اخر بودن و کنکوری خوندن سخت باشه:cry:
امسالم تصمیم گرفتم معماری شرکت کنم...
پس ایشالاا همگی پیش بسوی دانشگاه عالی و دلخواهمون:thumbsup2:
یکمی تو منابع گیج شدم...نمیدونم باید کدومو اول شروع کنم...چقدر بخش منابع معماری زیاده... مرمت خیلی کمتر بود:confused:

سلام
بالاخره همه یه جوری گرفتارند من که شاغلم و وقتم زیاد نیست ولی اگر از الان با یه برنامه خوب هر روز یک کم فرصت بذاری میشه دوست من ... من امسال سر حلسه کلی دلم سوخت که نخونده بودم ... برای منابع هم همونطوری که همه گفتند زبان و تاریخ و دروس فن رو شروع کنید اولش خیلی کلی بخونید لازم نیست همه منابع رو بخونید مهمترین ها اول و توی مرورهای بعدی باید ریز تر بشید و خلاصه بردارید ... الان هم لازم نیست همه منابع رو تهیه کنید همونهایی رو که دارید بخونید کم کم جور میشه ... موفق باشید

*nina*

عضو جدید
بچه ها منم دیگه میخوام به امید خدا از امشب شروع کنم.فعلا هم میخوام با کتابایی که دارم و دوسشون دارم شروع کنم.گفتم بیام بنویسم که شما هم پایه باشید ایشالله با هم خوب و عالی پیش بریم.
من فعلا سازه در معماری و کتاب عناصر طباطبایی و معماری اسلامی رو گذاشتم واسه شروع. برنامه ام هم اینه که این سه تا رو تا قبل نوروز تموم کنم.فقط به نظرتون روزی چند ساعت بخونم خوبه که هم برسم درسا رو تموم کنم و هم خسته و زده نشم؟ البته روزی که نه ، شبی:D چون من روزا گرفتارم و برنامه م اینه که این یکسال رو شبی چند ساعت از خوابم بزنم و به جاش درس بخونم.ایشالله که میتونم:smile:

raha pania

کاربر بیش فعال
بچه ها منم دیگه میخوام به امید خدا از امشب شروع کنم.فعلا هم میخوام با کتابایی که دارم و دوسشون دارم شروع کنم.گفتم بیام بنویسم که شما هم پایه باشید ایشالله با هم خوب و عالی پیش بریم.
من فعلا سازه در معماری و کتاب عناصر طباطبایی و معماری اسلامی رو گذاشتم واسه شروع. برنامه ام هم اینه که این سه تا رو تا قبل نوروز تموم کنم.فقط به نظرتون روزی چند ساعت بخونم خوبه که هم برسم درسا رو تموم کنم و هم خسته و زده نشم؟ البته روزی که نه ، شبی:D چون من روزا گرفتارم و برنامه م اینه که این یکسال رو شبی چند ساعت از خوابم بزنم و به جاش درس بخونم.ایشالله که میتونم:smile:

عزیزم میخوای دور اولو روزنامه وار بخونی ؟

*nina*

عضو جدید
عزیزم میخوای دور اولو روزنامه وار بخونی ؟
آره دیگه.چون غیر از این باشه بعید میدونم تا عید تموم شه.بعدم اینکه هم چون فاصله تا کنکور زیاده و هم اینکه من با یکی دو دور یادم نمی مونه پس بهتره این دور اول روزنامه وار باشه در حد آشنا شدن با کتابا تا ایشالله بعد از عید و دورای بعدی رو دقیق تر بخونیم.

memari1900

عضو جدید
سلام دوستان اجازه هست منم بهتون ملحق شم؟؟؟ من منابع معماری پایدار میخوام. کسی میتونه راهنماییم کنه.از کجا شروع کنم .من ترم 3کارشناسی ناپیوسته ام جمعا 24 واحد دیگه دارم و این ترم 16واحد دارم و دانشگامون اجازه نمیده 4 ترمه تموم کنیم.خلاصه دو ترم دیگه دارم.از خودم گفتم حالا کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
میدونید رتبه شون چند شد؟

نه متاسفانه من هر چی مطلب خوب بوده به نظرم گرفتم ولی حتما ننوشته بوده

این متنی که پریسای عزیز کپی کرد واسه ابرام عزیزه که فک کنم رتبه ش 100 و خورده یی شد. لازمه بگم که ابرام فن رو دقیق و زیاد خوند به خاطر گرایش های ساخت. فک نکنم ما لازم باشه همه کتابای گلابچی رو دقیق بخونیم.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فعلا سازه در معماری و کتاب عناصر طباطبایی و معماری اسلامی رو گذاشتم واسه شروع. برنامه ام هم اینه که این سه تا رو تا قبل نوروز تموم کنم.فقط به نظرتون روزی چند ساعت بخونم خوبه که هم برسم درسا رو تموم کنم و هم خسته و زده نشم؟ البته روزی که نه ، شبی چون من روزا گرفتارم و برنامه م اینه که این یکسال رو شبی چند ساعت از خوابم بزنم و به جاش درس بخونم.ایشالله که میتونم:smile:
عالیه عزیزم

چند ساعت خوندنت بستگی به خودت داره ولی من اینجوری برنامه میریزم که فرضا اگه یه کتاب 300 صفحه هست روزای باقی مونده رو حساب میکنم و تقسیم میکنم به تعداد روزا. ولی برای 5شنبه جمعه ها (حالا هر کسی یه روز که میخواد آزاد باشه) برنامه نمیریزم که اگه نرسیدم درسارو طبق برنامه پیش برم این 2 روز جبران کنم, اگر هم که رسیدم تایم آزاد میشه برام. به هر حال من متاهلم و یه وقتایی هم باید برای خانواده در نظر بگیرم....:D

سلام دوستان اجازه هست منم بهتون ملحق شم؟؟؟ من منابع معماری پایدار میخوام. کسی میتونه راهنماییم کنه.از کجا شروع کنم .من ترم 3کارشناسی ناپیوسته ام جمعا 24 واحد دیگه دارم و این ترم 16واحد دارم و دانشگامون اجازه نمیده 4 ترمه تموم کنیم.خلاصه دو ترم دیگه دارم.از خودم گفتم حالا کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟
سلام
اجازه ما هم دست شماست. خوش اومدی

من همچین گرایشی نمیشناسم.... شاید هم اطلاعات من ایراد داشته باشه....

فقط خواستم خیرمقدم گفته باشم

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
عالیه عزیزم

چند ساعت خوندنت بستگی به خودت داره ولی من اینجوری برنامه میریزم که فرضا اگه یه کتاب 300 صفحه هست روزای باقی مونده رو حساب میکنم و تقسیم میکنم به تعداد روزا. ولی برای 5شنبه جمعه ها (حالا هر کسی یه روز که میخواد آزاد باشه) برنامه نمیریزم که اگه نرسیدم درسارو طبق برنامه پیش برم این 2 روز جبران کنم, اگر هم که رسیدم تایم آزاد میشه برام. به هر حال من متاهلم و یه وقتایی هم باید برای خانواده در نظر بگیرم....:D

سلام
اجازه ما هم دست شماست. خوش اومدی

من همچین گرایشی نمیشناسم.... شاید هم اطلاعات من ایراد داشته باشه....

فقط خواستم خیرمقدم گفته باشم

یولیییییییییی دلم برات تنگ شده بود:w36:

marjan.h

عضو جدید
من تصمیم گرفتم شروع کنم هرچند با توجه به شرایطم کل روز رو تایم آزاد ندارم ولی خب از ساعات خواب و تفریح کم میکنم
من ایستایی کلا هیچی یادم نیست! زبانم ضعیفم بنابراین بهتره ازینا شروع کنم دیگه نه؟ ولی کدوم کتابارو پیشنهاد می دین برای شروع
ضمن اینکه تاریخ الان خیلی زوده درسته؟ چون مطالبش فرّاره فکر کنم دیرتر شروع شه بهتر باشه نظر شما چیه؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
لیست زیرشاخه های گروه معماری

لیست زیرشاخه های گروه معماری

اصلا گرایش معماری پایدار هست؟؟؟؟گرایش هارو میشه بگید؟؟؟؟

معماری.منطر.داخلی.مطالعات معماری.بیونیک.دیجیتال.انرژی.مدیریت.................پابدار نداریم شاید منظورش بیونیک بوده
معماری پایدار از زیرشاخه های مهندسی معماریه. کنکورشم همونه. یعنی همون کد1352. از نظر محتوای درسی شبیه انرژی معماریه. اما انرژی معماری زیرشاخه هنرهای ساخته و طبعاً اسکیس نداره اما برای رشته معماری پایدار باید کنکور و اسکیس معماری رو پشت سر بذارین. ظرفیت الانشو نمیدونم اما معمولاً حدود 10 نفره. اونم دانشگاه علم و صنعت. یعنی 2 3 سال پیش که اینجوری بود. الانو نمیدونم.
اینم لیست کل زیرشاخه های همه رشته های معماری:
2014-03-01 11.28.11.jpg

من تصمیم گرفتم شروع کنم هرچند با توجه به شرایطم کل روز رو تایم آزاد ندارم ولی خب از ساعات خواب و تفریح کم میکنم
من ایستایی کلا هیچی یادم نیست! زبانم ضعیفم بنابراین بهتره ازینا شروع کنم دیگه نه؟ ولی کدوم کتابارو پیشنهاد می دین برای شروع
ضمن اینکه تاریخ الان خیلی زوده درسته؟ چون مطالبش فرّاره فکر کنم دیرتر شروع شه بهتر باشه نظر شما چیه؟
عزیزم اصلاً نگران این چیزا نباش. تقریباً همه چی کنکور واسه بچه ها جدیده. اگه میتونی واسه ایستایی کلاسای سروش نیا رو بری یا جزواتشو پیدا کنی (غیر خام و مال بچه هایی که کلاس رفتن و جزوشونو پر کردن) که چه بهتر. اگه نه کتاب استایی و فن ساختمان مرکز رو بگیر و از اولش شروع کن به خوندن. 2جلدیه. اینم عکسش:
KBF01.jpg
تاریخ هم کلاً هی باید دوره شه. اما چون زیاده سعی کن از الان شروع کنی و باهاش آشنا شی. از این سه کتاب اصلی شروع کن: سبک شناسی پیرنیا. معماری غرب قبادیان و معماری جهان زارعی.
زبان هم از 504 شروع کن بعد کتاب واژگان تافل.

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
معماری پایدار از زیرشاخه های مهندسی معماریه. کنکورشم همونه. یعنی همون کد1352. از نظر محتوای درسی شبیه انرژی معماریه. اما انرژی معماری زیرشاخه هنرهای ساخته و طبعاً اسکیس نداره اما برای رشته معماری پایدار باید کنکور و اسکیس معماری رو پشت سر بذارین. ظرفیت الانشو نمیدونم اما معمولاً حدود 10 نفره. اونم دانشگاه علم و صنعت. یعنی 2 3 سال پیش که اینجوری بود. الانو نمیدونم.
اینم لیست کل زیرشاخه های همه رشته های معماری:
مشاهده پیوست 198112

البته امسال آقای گلابچی بجای رشته تکنولوژی معماری تو هنرهای ساخت دو رشته جدید با عنوان معماری دیجیتال و معماری بیونیک تاسیس کردن .

marjan.h

عضو جدید
عزیزم اصلاً نگران این چیزا نباش. تقریباً همه چی کنکور واسه بچه ها جدیده. اگه میتونی واسه ایستایی کلاسای سروش نیا رو بری یا جزواتشو پیدا کنی (غیر خام و مال بچه هایی که کلاس رفتن و جزوشونو پر کردن) که چه بهتر. اگه نه کتاب استایی و فن ساختمان مرکز رو بگیر و از اولش شروع کن به خوندن. 2جلدیه. اینم عکسش:
مشاهده پیوست 198109
تاریخ هم کلاً هی باید دوره شه. اما چون زیاده سعی کن از الان شروع کنی و باهاش آشنا شی. از این سه کتاب اصلی شروع کن: سبک شناسی پیرنیا. معماری غرب قبادیان و معماری جهان زارعی.
زبان هم از 504 شروع کن بعد کتاب واژگان تافل.
مرسی از توضیحاتت عزیزم
راستش اصلا تایم کلاس رفتن ندارم وگرنه خیلی تعریف کلاسای آقای سروش نیا رو شنیدم من 3 سال پیش با اینکه توی دانشگاه کلاسای آقای فاطمی رو تجربه کرده بودم بازم خام شدم و کلاساشون تو مرکز و رفتم که به شدت!!!پشیمون شدم! یه کتابم از ایستایی مرکز دارم منتها این رنگی نیست مشکیه و خیلی خلاصه ست. خود آقای فاطمی می گفت عمدا کتابمو اینجور نوشتم که کلاس مکملش باشه!
تاریخ رو چون دوستم دارم پس حتما شروع میکنم
زبانم 504 از امشب شروع می کنم ببینیم چجوری پیش میره... :)

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از توضیحاتت عزیزم
راستش اصلا تایم کلاس رفتن ندارم وگرنه خیلی تعریف کلاسای آقای سروش نیا رو شنیدم من 3 سال پیش با اینکه توی دانشگاه کلاسای آقای فاطمی رو تجربه کرده بودم بازم خام شدم و کلاساشون تو مرکز و رفتم که به شدت!!!پشیمون شدم! یه کتابم از ایستایی مرکز دارم منتها این رنگی نیست مشکیه و خیلی خلاصه ست. خود آقای فاطمی می گفت عمدا کتابمو اینجور نوشتم که کلاس مکملش باشه!
تاریخ رو چون دوستم دارم پس حتما شروع میکنم
زبانم 504 از امشب شروع می کنم ببینیم چجوری پیش میره... :)
موفقیت نزدیکه دوستم
به امید خدا

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاممممممممممم

کم کار شدید!!!

بیاید بگید چه میکنید؟ چی میخونید؟ قرارمون همین بود دیگه...

من از 10 اسفند استارتمو زدم و طبق برنامه: 504/ 2درس + ساختن فلش کارت کلماتی که بلد نبودم
سازه در معماری صفحه 50 (کاملا روزنامه وار)
زیبای شناسی صفحه 50 ( " " " ")
از فردا هم عناصرجزئیات به لیست اضافه میشه چون همین چند صفحه ای که از سازه خوندم فهمیدم هیچی یادم نیست.....

کمه میدونم ولی بیشتر از این وقت نمیکنم فعلا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا