نگو اینومال من خيلى زشته آخه!روم نمى شه،
![]()
سپاسگزارت میشیم
![](http://www.amfiteatar.org/forum/Smileys/default/naklon.gif)
شما منت سر ما بذار این روشو یاد بده
![](http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_yes3.gif)
نگو اینومال من خيلى زشته آخه!روم نمى شه،
![]()
سلاممنم ترم هفتم ، میخوام برای انرژی بخونم ، از اونجاییکه بچه های انرژِی دیگه کلا محو شدن و به افق پیوستن میخوام با شما شروع کنم و دروس مشترک مثل زبان و فن و با شما بخونم .
من فعلا با هرروز 1 ساعت زبان شروع کردم و کتاب های "سازه در معماری" و "درک رفتار سازه" گلابچی و "تنظیم شرایط" کسمایی و "نور ، روشنایی" حیدری و باهم میخوام شروع کنم .
به امید موفقیت هممون <3
امیدوارم همگی موفق باشید
به این نکته مهم توجه کنید که نیروی خود را ذخیره کنید.... شهریور موقع مناسبی برای شروع می باشد .....
نگو اینو
سپاسگزارت میشیم![]()
شما منت سر ما بذار این روشو یاد بده![]()
آره ولی این شامل آدمی مث من نمیشه...امیدوارم همگی موفق باشید
به این نکته مهم توجه کنید که نیروی خود را ذخیره کنید.... شهریور موقع مناسبی برای شروع می باشد .....
منم این هفته افتضاح مریض بودم....به به منور کردی اینجا رو ... از توصیه های خوبت اینجا رو بی بهره نذار
...........................
دوستان من کم کار بودم این روزها ولی 10 صفحه تاریخ خوندم و یک درس زبان
مرسی ولی من خنگتر از این حرفام....چیزی شبیه به این منظورشه ولی خودت بکشی
http://www.narenji.ir/sites/default/files/images/u2/ibm_cent_timeline_v11_narenji_ir.jpg
من پارسال این توصیه را به همه کردم.... بچه هایی که مرداد و شهریور شروع کردن درصد های خوبی زدنآره ولی این شامل آدمی مث من نمیشه...
هم پیش زمینه م صفره... هم آدم بکوب درس خوندن نیستم...
منم این هفته افتضاح مریض بودم....![]()
تازه امروز یه مقدار بهترم...
از فردا یه بسم الله دوباره![]()
مرسی ولی من خنگتر از این حرفام....![]()
من پارسال این توصیه را به همه کردم.... بچه هایی که مرداد و شهریور شروع کردن درصد های خوبی زدن
من دوستانم هم از شهریور و مهر شروع کرده بودن.... جالبه علی طباطبایی رتبه 1 سال91 آبان شروع کرد .....
من پارسال قبول شدم ....مرسی از راهنمایی هاتون
بنظرم اونا پایشون قویه
ما الان مطالبو میخونیم واسه خلاصه نویسی و آشنا شدن با مباحثش(مثلا من هیچ کدوم منابعو تابحال نخوندم)
استارت کار انشالله همون حدوداس ک شما میگید
انشالله اسکیسو خوب بزنید شیرینی قبول شدنتونو بخوریم
من پارسال قبول شدم ....
معماری - معماری دانشگاه صنعتی جندی شاپور
117 رتبه..... 30.3درصد اسکیس
عاقا اول تبریک گرم منو پذیرا باشید
دوم پارسال و امسال نداره ک
شیرینیشو باید بدید
خیلی تبریک میگم
رتبه و درصد اسکیستون چند شد؟؟
منم یا معماری میخوام یا داخلی(انشالله) و لا غیر خخخخخخ
به به سلامدیگه از ما شیرینی گذشته... انشالله شما قبول بشوید.
البته ارشد معماری ارزش این همه خوندن را ندارد.. ان شالله اگر شد بعد عید تاپیک ریشه یابی برای این مسئله تشکیل می دهیم....
دیگه از ما شیرینی گذشته... انشالله شما قبول بشوید.
البته ارشد معماری ارزش این همه خوندن را ندارد.. ان شالله اگر شد بعد عید تاپیک ریشه یابی برای این مسئله تشکیل می دهیم....
سلام بر نفیسه خانم... والا چی بگم.... امسال ظاهرا بچه ها سریع شروع کردن... حالا می خوام به معین بگم بعده اسکیس بیاد این جا بچه ها رو راهنمایی کنه...به به سلام
چه عجب از این ورا ؟ کم پیدایی .....ببخش تشکرام تموم شده وگرنه تشکر بارونت میکردم
شما هم موفق باشید......چه خوب
رتبتون خوب بوده هااااا
متوجه ام چرا این حرفو میزنید اما خب ارشد واسه خیلی ها همه چیزه متاسفانه جو جامعه اینجوریه...
باشه شما شیرینی ندید اما من تبریک میگم خخخخخخ
موفق باشید![]()
مرسی لطف میکنیدسلام بر نفیسه خانم... والا چی بگم.... امسال ظاهرا بچه ها سریع شروع کردن... حالا می خوام به معین بگم بعده اسکیس بیاد این جا بچه ها رو راهنمایی کنه...
نفیسه جون من الان ک میخونم ب نیت آشنایی با مباحث و خلاصه برداریهبچه ها از الان درس میخونین اون آخر انرژی کم میارین ها از ما گفتن یکی از اشتباهات خودمم همین بود
شما هم موفق باشید......![]()
سلام بر نفیسه خانم... والا چی بگم.... امسال ظاهرا بچه ها سریع شروع کردن... حالا می خوام به معین بگم بعده اسکیس بیاد این جا بچه ها رو راهنمایی کنه...
آره بابا .. کنکور زیاد خوندن نیست.. درست و به جا خوندنه... معین احتمالا زیر 50 بشه.... درصداش که چک کرده بود خوب بود....معین نمیشناسم .... به نکته خوبی اشاره کردی کنکور یعنی 3 ماه آخر با روزی 8 ساعت درس خوندن و منابع مختصر و مفید و تست ....همین
من هم قبول دارم شما درست میگید... هم با مارال موافقممن پارسال این توصیه را به همه کردم.... بچه هایی که مرداد و شهریور شروع کردن درصد های خوبی زدن
من دوستانم هم از شهریور و مهر شروع کرده بودن.... جالبه علی طباطبایی رتبه 1 سال91 آبان شروع کرد .....
بیخیال باباروزی 2 ساعت الان خوبه ،من به همونم نمیرسم ،هفته پیش کلا یه فصل زارعی خوندم خارج از برنامه ،قشنگ پرت شدم از برنامه بیرون ،هی ی ی![]()
دیگه از ما شیرینی گذشته... انشالله شما قبول بشوید.
اقا میگن آبان ولی زمینه ازقبل داشتن زبان قوی بوده وحتما مطالعه غیر درسی تو این زمینه زیاد داشتن..من پارسال این توصیه را به همه کردم.... بچه هایی که مرداد و شهریور شروع کردن درصد های خوبی زدن
فرزانه منم موافقم با حرفات شدیداااا....امیدوارم بتونن بیان راهنمایی کنن واز تجربه هاشون بگن...فقط یه سوال این دوستان کارشناسیشون دانشگاه سراسری بودن؟؟بچه ها من یه پیشنهادی دارم... منم تازگیا به این نتیجه رسیدم که زودتر شروع کردن فایده ی زیادی نمی تونه داشته باشه، ولی می شه از این زمانی و فاصله ی زیادی که تا کنکور داریم یه استفاده ی مفید کرد، یادمه پارسال تو گیرو دار کنکور ابرام می گفت مثلا من فلان کتابو 2 روزه خوندم همه تعجب می کردن یا تو طراحی شهری (که من شرکت کرده بودم) آزاده می گفت هر 50 صفحه رو تو یک ساعت باید بخونینو خلاصه نویسی کنین!!! ما می گفتیم مگه می شه، خلاصه تو هر درسی و هر رشته ای با توجه به نوع اطلاعات و نحوه ی طراحی سوالا و ... باید یه رویکرد خاصی تو مطالعاتش داشت، منم حالا که دقت می کنم می بینم بچه های موفق کنکور همه شون همین مهارتو داشتن و می دونستن چه طور باید بخونن کجا سرعتشون زیاد باشه و کجا دقت کننو ریز شن...به نظرم الان فرصت خوبیه برای کسب این مهارتا، با کمک و راهنمایی ابرام/نفیسه/معین/... تو این مدت تمرین کنیم که مثلا یه کتاب گلابچی چه شکلی باید خونده شه و یا یه جزوه ی تاریخ و ... مثلا من خودم خیلی ریز به ریز و کند می خونم با این شرایط ممکنه 3سالم بمونم پشت کنکور و فایده ای هم نداشته باشه، به این نتیجه رسیدم که باید رو نحوه ی مطالعه کردنم کار کنم به جای اینکه از الان و با همون روش همیشگیم شروع به درس خوندن کنم
والا این سوالو دیگه باید خودشون جواب بدن که کجا خوندن ولی به نظر من اصلا ربطی به دانشگاه نداره چون دانشگاه بیشتر میزان موفقیت تو درسای دبیرستانو نشون می ده ولی کنکور ارشد با کنکور زمان دبیرستان خیلی فرق داره... تو شهر ما به طور کلی یه سراسری هست و یه غیرانتفاعی، بچه هایی که غیرانتفاعی خوندن تو کنکور نسبتا بهتر نتیجه می گیرن، بعضی از اونایی هم که الان سراسریَن و نتیجه ی خوبی گرفتن زمان کاردانی شون غیرانتفاعی بودن... پایه هم نمی تونه زیاد ملاک باشه شاگرد اول کلاس ما (سراسری و پیوسته) بعید می دونم امسال یا حتی سالای بعد بتونه مجاز شه یا اقلا رتبه ی زیر 1000 بیاره ولی تو همین باشگاه دوستی که ظاهرا معدل پایینی داشته به احتمال زیاد زیر 20 میاره ... دانشگاه فقط در مواردی تاثیر داره که اساتید به خصوصی داشته باشه -طراحی سوال باشن یا یه روش خاص تو تدریس داشته باشن مث استاد سروش نیا- به جز این مورد به نظرم بقیه دیگه شرایط نسبتا مشابهی دارن،پس نه دانشگاه مهمه نه حتی پایه ی درسی، مهم اون اتفاقیه که تو ذهن و نوع نگرش باید بیفته و بعدش هم انگیزه و تلاش، من خودم تصمیم گرفتم بیشتر دنبال این اتفاقه باشم، دوستانی هم که گفتم فقط تا یه حدی می تونن راهنمایی کنن برای شروع ولی قطعا دیگه نمی تونن ذهن ما رو مدیریت کنن بیشترش باید تلاش و پیگیری خودمون باشهفرزانه منم موافقم با حرفات شدیداااا....امیدوارم بتونن بیان راهنمایی کنن واز تجربه هاشون بگن...فقط یه سوال این دوستان کارشناسیشون دانشگاه سراسری بودن؟؟