arch.fr
عضو جدید
بچه ها کسی میتونه از کتاب استاتیک کاربردی صفحه 58-59-60 و کل فصل اول و هشتمش عکس بگیره و برام بذاره؟؟؟
آخه من این کتابو ندارم
پول هم ندارم بخرم![]()
من براتون میذارم
![Icon Smile :smile: :smile:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/icon_smile.gif)
بچه ها کسی میتونه از کتاب استاتیک کاربردی صفحه 58-59-60 و کل فصل اول و هشتمش عکس بگیره و برام بذاره؟؟؟
آخه من این کتابو ندارم
پول هم ندارم بخرم![]()
خسته نباشید.
دوستان کتاب تست برای تاریخ ( جهان،معاصر،اسلامی) چی پیشنهاد میدید؟!
منم این کتابو هفته پیش گرفتم ولی کتاب جالبی نبود مجموعه تستی که تو باشگاه بچه ها گذاشتن خیلی بهتر از این کتابه
سلام ... اقا ابراهیم از راهنمایی شما خیلی ممنونم ...فکر نکنم خوندن این موارد لازم باشه.... چون اولا خواندن مقاله واقعا زمان گیر و طاقت فرسا هست و نیاز به انرژی هست ثانیا سوالات درک ربطی به این مقاله و حتی کتب نداره.. سوالات درک را باید درکی و از روی دانش معماریتون بزنید.... در مورد اسکیسم بهتره بعد تئوری شروع به کار کنی ... الان خیلی خیلی خسته می شوی .
سلام ... اقا ابراهیم از راهنمایی شما خیلی ممنونم ...
کتاب فرم فضا نظم دوستم که رتیه امسال 40 خورده ای شد به من پیشنهاد کرد و هم استاد درکمون اقای علی مدد و هم استاد اسکیسم خانم علی محمد زاده ...
دوستم درک عمومی معماری 60 خورده ای زده بود امسال ...
فرم فضا نظم عکس + زیرنویس ... هایلات ها - عنوان ها مهم است .
اقای حجت چند تا مقاله بیشتر نداره که اموزشی ها در گفتار اول تا سوم مشق معماری اورده است ( مشق معماری حداکثر خوندنش 3 ساعت است ) ... از نظر من مقاله روستا و هویت ایشون جای سوال دارد و مهم است . جزوه مبانی نظری بخاطر مثال هاش میخونم ... دلیل خوندن این منابع برای درک هم بالا بردن سواد و درک عمومی معماری است .
هرچند من منابع همینطوری انتخاب نکردم ... یکبار با مشاور ایوانخانه و مرکز مشاوره کردم ... سوالات کنکور 92 و 93 بررسی کردم ... تمام منابعی که ازشون سوال اومد بررسی کردم و براساس شناخت خودم و کنکور منابع انتخاب کردم ...
با توجه به شناخت خودم ... اسکیسم ضعیفه ... نمی تونم از اسفند ماه جمعش کنم ... بخاطر همین حتما مبانی میخواهم در تابستان یاد بگیرم و تمرین کنم ... حداکثر روزی 2 ساعت ... روز هایی که کلاس دارم... فقط جزوه و تکالیف کلاس هامو انجام میدهم ...
کتاب فرم فضا نظم دوستم که رتیه امسال 40 خورده ای شد به من پیشنهاد کرد و هم استاد درکمون اقای علی مدد و هم استاد اسکیسم خانم علی محمد زاده ...
اقای حجت چند تا مقاله بیشتر نداره که اموزشی ها در گفتار اول تا سوم مشق معماری اورده است ( مشق معماری حداکثر خوندنش 3 ساعت است ) ... از نظر من مقاله روستا و هویت ایشون جای سوال دارد و مهم است . جزوه مبانی نظری بخاطر مثال هاش میخونم ... دلیل خوندن این منابع برای درک هم بالا بردن سواد و درک عمومی معماری است .
هرچند من منابع همینطوری انتخاب نکردم ... یکبار با مشاور ایوانخانه و مرکز مشاوره کردم ... سوالات کنکور 92 و 93 بررسی کردم ... تمام منابعی که ازشون سوال اومد بررسی کردم و براساس شناخت خودم و کنکور منابع انتخاب کردم ...
با توجه به شناخت خودم ... اسکیسم ضعیفه ... نمی تونم از اسفند ماه جمعش کنم ... بخاطر همین حتما مبانی میخواهم در تابستان یاد بگیرم و تمرین کنم ... حداکثر روزی 2 ساعت ... روز هایی که کلاس دارم... فقط جزوه و تکالیف کلاس هامو انجام میدهم ...
شب خوش..
آغا من بالاخره بدنم گرم شد واسه خوندن..
درک سازه فصل 12 رو امروز خوندم.....1سری سوال هم از این 12 فصل دارم که نمیدونم کجا باید بپرسمشون..4-5تاس
جهان زاعی آمریکای میانه تموم شد که بر خلاف بقیه فصلا خیلی گیج زدم ...کلا فقط خوندمش این فصلو ..))))
زبان درس 12 504
عناصرجزئیات فنی حرفه ای هم دارم سریع میخونم که هم واسم یادآوری ش و هم با 1پیش زمینه ذهنی جزوه ی آقای شریفی رو شروع کنم...
شایدم اول تاسیسات سلطاندوستو بخونم بعد برم سراغ عناصر..
همچنان برای تست درک تنبلی میکنم
انشاله که از این بهتر بتونم تلاش کنم...
هرچند هرموفع میام اینجا فقط استرس میگیرم![]()
خسته نباشید.
دوستان کتاب تست برای تاریخ ( جهان،معاصر،اسلامی) چی پیشنهاد میدید؟!
خدا قوت!!
اوضاعت خیلی خوبه!!!!
من درک رفتار فصل5م
جهان هنو تو ایران گیرکردم
زبانم هنو 504م اونم فقط لعات
عناصرم هیچچی!!!
موفق باشی
بچه ها من میخوام بسته آموزشی بگیرم بین عصر کنکاش و راهیان ارشد گیر کردم....شما کدومو پیشنهاد میکنین؟؟؟
به نظر من کنکاش خیلی بهتره....اما اماااا...هر کدومشون اینم بگم یه سری نکاتی داره که توی اون یکی نی....من خودم راهیان رو خوندم و عصر کنکاش هم خوندم به نظرم اگر اونقدر تایم اضافی داری که بتونی هردو رو بگیر سریع بخون و یکی از کتب رو برای خودت تکمیل کن....اینجوری موقع مرور هیچ استرسی نداری که نکنه اینهایی که خوندم کم باشه....تازه پارسه هم یه سری جملات و پاراگراف توی هر فصلش اضافه داره...همینطور جزوات بعضی اساتید...مثل تاریخ نسیم عسگری یا مانا قابوسی....دیگه حالا خود دانی ....بستگی به تلاش و زمانت خودت تصمیم بگیر
من کل کتابای راهیانوو دارم اصلا توصیشون نمیکنم واقعا ضعیفه هم تستاش هم متناش از خریدشونم پشیمونماین کتابیه ک بچه ها معرفی کردن
بنظرم درکنارش تستای کنکورارو هم بزنیم کفایت میکنه
البته استادم راهیان ارشدو معرفی کرد اما من نخریدمش نمیدونم چجوریاس
به نظر من کنکاش خیلی بهتره....اما اماااا...هر کدومشون اینم بگم یه سری نکاتی داره که توی اون یکی نی....من خودم راهیان رو خوندم و عصر کنکاش هم خوندم به نظرم اگر اونقدر تایم اضافی داری که بتونی هردو رو بگیر سریع بخون و یکی از کتب رو برای خودت تکمیل کن....اینجوری موقع مرور هیچ استرسی نداری که نکنه اینهایی که خوندم کم باشه....تازه پارسه هم یه سری جملات و پاراگراف توی هر فصلش اضافه داره...همینطور جزوات بعضی اساتید...مثل تاریخ نسیم عسگری یا مانا قابوسی....دیگه حالا خود دانی ....بستگی به تلاش و زمانت خودت تصمیم بگیر
من کل کتابای راهیانوو دارم اصلا توصیشون نمیکنم واقعا ضعیفه هم تستاش هم متناش از خریدشونم پشیمونم![]()
عصر کنکاش بهتره ولی بسته اموزشی نگیر منابع رو جدا بگیر اینجوری بهتر و دقبقتر میتونی انتخاب کنی راهیان نگیر که اعصابتو میریزه به هم اخرش مثل من ترجیح میدی بسوزونیشون اعصابت راحت شه!بچه ها من میخوام بسته آموزشی بگیرم بین عصر کنکاش و راهیان ارشد گیر کردم....شما کدومو پیشنهاد میکنین؟؟؟
عصر کنکاش بهتره ولی بسته اموزشی نگیر منابع رو جدا بگیر اینجوری بهتر و دقبقتر میتونی انتخاب کنی راهیان نگیر که اعصابتو میریزه به هم اخرش مثل من ترجیح میدی بسوزونیشون اعصابت راحت شه!
بهتره منابع اصلی رو بگیری و از هدر دادن وقت و انرژیت جلوگیری کنی رتبه های برترم همیشه توصیه کردن که از منابع خیلی زیاد مثل خوندن کتابای چند موسسه باهم اجتناب کنید.
عارفه جونم جیبو جا انداختی:|
عصر کنکاش بهتره ولی بسته اموزشی نگیر منابع رو جدا بگیر اینجوری بهتر و دقبقتر میتونی انتخاب کنی راهیان نگیر که اعصابتو میریزه به هم اخرش مثل من ترجیح میدی بسوزونیشون اعصابت راحت شه!
بهتره منابع اصلی رو بگیری و از هدر دادن وقت و انرژیت جلوگیری کنی رتبه های برترم همیشه توصیه کردن که از منابع خیلی زیاد مثل خوندن کتابای چند موسسه باهم اجتناب کنید.
منبع پیشنهادی من برای تنظیم شرایط محیطی فیزیک ساختمان2 هست.... برای تست هم کتب زیر خیلی مهم و خوبند:بچه ها سلام
من پیشرفتی نداشتم این چند روز...
یه سوال برام پیش اومده، نه 2تا سواله
یکیش اینه کسی میدونه از عناصر جزئیات حدودا چنتا سوال میاد؟ من راستش سوالارو چک کردم ولی چیزی دست گیرم نشد آمار مطمئن میخوام. خود طراح کنکورم این را نمی دونه.. این و واقعا جدی جدی می گم.. یه سالی 10 تا (مثل 90) یه سالی هم مثل 93 در حدود 5 تا ... پس نشون می ده باید کتب آقای گلابچی را بخونید...
سوال دومم عین همین سوال در مورده تاسیسات الکتریکی و مکانیکی هست،اونا حدودا چنتا سوال داره؟ از الکتریکی که شامل صوت و نور هست بین 3 تا 4 سوال و مکانیکی هم بین 1 تا 2 سوال... مکانیکی آخرین بخش مهم قسمت فن را شامل می شود...
آهان راستی واسه تنظیم شرایط چی بخونم؟ شما ها چی بخونید؟
در چند صفحه قبل منابع مرداد ماه قرار دادم ... #2357میشه منابع خودتونو اینجا بگید ما هم آشنا بشیم؟البته اگه ناراحت نمیشی.....
منبع پیشنهادی من برای تنظیم شرایط محیطی فیزیک ساختمان2 هست.... برای تست هم کتب زیر خیلی مهم و خوبند:
1. مجموعه تست معماری عصر کنکاش
2. مجموعه تست هنر های ساخت عصر کنکاش (بچه های معماری این را نیز بخونند.. البته صرفا تست هاشو بزننند)
3. زبان عمومی مدرسان شریف برای زدن تست های لغت چند سال اخیر ....
موفق باشید ...![]()
خب کتابای موسسات خلاصه هستن ولی درک عمومی عصر کنکاش خیلی خوبهمن اصصصلا کتاب تست ندارم...میخواستم کتابی بخرم که هم طبق درسنامه اون پیش برم هم تستاشو بزنم...
منابع عصر کنکاش با بستش چه فرقی داره مگه؟؟؟![]()