مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
منظورتون 2 تا سوال مکانیکی هست؟
جزوه ی مکانیک ایزدی باشگاه چند صفحه بیشتر نیست.شما کدوم جزوه رو میگی؟

بله
نه این جزوه رو دوست من که پارسال قبول شد داد بهم (پرینت شده س)منم که تاسیسات اینا نمیخونم الان گفتین دیدم که جزوه ش رو دارم اما حدود 65 صفحه س نه 120 صفحه

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ئه چه خوب که نیست!
چون من دارم
مکانیکش (دقیقا چکیده سلطاندوسته) البته حدود 65 صفحه س!!
بالاخره یه چیزی هم پیدا شد ما بذاریم تو باشگاه دینمون ادا بشه:D سعی میکنم تیکه تیکه بذارم چون دوربین دم دستم نیست:D
اگه بزاری که خیلی ممنون میشیم.
یه برنامه هست که وقتی با گوشی عکس میگیری مثل این میمونه که اسکن کرده باشی.
http://ir-dl.com/mobile-section/scan-master-1-2-for-android/#

این و بخون:
Scan Master v1.2 نرم افزاری حرفه ای و بسیار کاربردی برای گوشی های اندروید می باشد.
Scan Master نام نرم افزاری قدرتمند برای اسکن عکس و متن به وسیله موبایل می باشد. با استفاده از این نرم افزار شما میتوانید به اسانی اسناد متنی و عکس های مودر نظر خود را اسکن کنید و با فرمت PDF آنها را ذخیره نمائید. با استفاده زا این نرم افزار دیگر نگران کیفیت و روشنائی فایل اسکن شده خود نباشید چرا که این نرم افزار با دارا بودن تنظیمات پیشرفته اندازه ، نور و کیفیت فایل اسکن شده مورد نظر شما را تنظیم کرده و در خروجی یک اسکن با کفیفیت را به شما ارئه می دهد. بعد از اسکن فایل های مورد نظر میتوانید انها را با فرمت پی دی اف ذخیره نموده و حتی چندین فایل را با یکدیگر در یک پی دی اف ادغام نمائید. در یک کلام با استفاده از این نرم افزار میتوانید هر سند متنی و حتی عکس ها یا هر چیز دیگری را اسکن نمائید.

ببخشید زحمت می دیما:redface:

آخرین ویرایش:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اگه بزاری که خیلی ممنون میشیم.
یه برنامه هست که وقتی با گوشی عکس میگیری مثل این میمونه که اسکن کرده باشی.
این و بخون:
Scan Master v1.2 نرم افزاری حرفه ای و بسیار کاربردی برای گوشی های اندروید می باشد.
Scan Master نام نرم افزاری قدرتمند برای اسکن عکس و متن به وسیله موبایل می باشد. با استفاده از این نرم افزار شما میتوانید به اسانی اسناد متنی و عکس های مودر نظر خود را اسکن کنید و با فرمت PDF آنها را ذخیره نمائید. با استفاده زا این نرم افزار دیگر نگران کیفیت و روشنائی فایل اسکن شده خود نباشید چرا که این نرم افزار با دارا بودن تنظیمات پیشرفته اندازه ، نور و کیفیت فایل اسکن شده مورد نظر شما را تنظیم کرده و در خروجی یک اسکن با کفیفیت را به شما ارئه می دهد. بعد از اسکن فایل های مورد نظر میتوانید انها را با فرمت پی دی اف ذخیره نموده و حتی چندین فایل را با یکدیگر در یک پی دی اف ادغام نمائید. در یک کلام با استفاده از این نرم افزار میتوانید هر سند متنی و حتی عکس ها یا هر چیز دیگری را اسکن نمائید.

ببخشید زحمت می دیما:redface:
خیلی هم عالیه اما یه مشکل کوچیک اینکه گوشی من سیمبینه :D
خواهش میکنم در واقع این جبران لطفی هست که دوستان کردن همیشه

f golestani

عضو جدید
سلام. همگی خسته نباشید. میخوام برای ارشد امسال شرکت کنم ولی هنوز شروع به خوندن نکردم. نمیدونم از کجا شروع کنم؟ چه کتاب ویا جزوه ای رو باید توی این زمان کم بخونم؟ و جزوه ها رو چطوری میتونم گیر بیارم؟ چون شهرستان هستم نمیتونم توی کلاس ها شرکت کنم. کدوم موسسه هست که علاوه بر آزمون ،جزوه یا کتاب یا بسته های اموزشی داشته باشه؟؟؟ که جزوه هاش کامل باشه. به عبارتی بهترین موسسه برای رشته معماری کدومه؟؟ """ لطفا هرکی که اطلاعات کاملی داره به من کمک کنه. اخه فرصت کمه . """":)

sh.enayati

عضو جدید
سلام. همگی خسته نباشید. میخوام برای ارشد امسال شرکت کنم ولی هنوز شروع به خوندن نکردم. نمیدونم از کجا شروع کنم؟ چه کتاب ویا جزوه ای رو باید توی این زمان کم بخونم؟ و جزوه ها رو چطوری میتونم گیر بیارم؟ چون شهرستان هستم نمیتونم توی کلاس ها شرکت کنم. کدوم موسسه هست که علاوه بر آزمون ،جزوه یا کتاب یا بسته های اموزشی داشته باشه؟؟؟ که جزوه هاش کامل باشه. به عبارتی بهترین موسسه برای رشته معماری کدومه؟؟ """ لطفا هرکی که اطلاعات کاملی داره به من کمک کنه. اخه فرصت کمه . """":)

سلام من خودم خیلی نمیشه شروع کردم...همه جزوات ویا بسته های یک موسسه منبع کاملی برای کنکور نیست بخصوص که یکی مثل من و تو که کلاسشونو نمیتونیم من منابع خودمومیذارم امیدوارم بدردت بخوره بقیه اش با بچه ها...خیلی هم منابعمو با راهنمایی بچه ها بالا و پایین کردم و چون دانشگاه هم دارم وقتمو میخوام بذارم رو منابع اصلی و تا جایی که میرسم رو همونا مسلط بشم.

منابع :
فن:مبانی سازه-سازه در معماری-درک رفتار سازه(خود کتاب،کتاب ساختمان های بلند و طراحی لرزه ای هم تاکید میشه خود کتاب و خونی که من اگه برسم جزوه سعیدی پور و میخونم)+کتاب دو جلدی ایستایی و فن ساختمان فاطمی مرکز

تاریخ:من جزوه معاصر وجهان قابوسی+اسلامی نسیم عسکری که تو باشگاه هست و پرینت گرفتم و دارم میخونم بعد میخوام طبق سرفصلای اونا مباحث و از رو کتابا و یا سایر جزوات بخونم که مطالبی که تو این جزوات نیست اضافه کنم و هم برام دوره شه تاریخ که مهمترین نکته تو خوندن تاریخه

زبان:فعلا درگیر504 ام بعد کتاب زبان انگلیسی برای دانشجویان معماری بعدم سراغ مهارت های درک مطلب میرم...منتظر2200لغتatraliعزیزم هستم

درک:کتاب درک معماری عصر کنکاش و خیلی تعریف میکنن+تحلیل سوالت سال های قبل(که من کتاب و نگرفتم و تمرکزم رو تحلیل سوالی قبله)

منظر:کتاب های شاهچراغی و نعیما پیشنهاد میشه(من خودم میخوام درک منظر عصر کنکاشو بخونم اگه برسم)

تاسیسات و تنظیم:جزوات ایزدی پیشنهاد میشه اگه کامل گیرشون بیاری که من نتونستم گیر بیارم( عصر کنکاشو میخوام بخونم)

عناصر و جزییات:جزوات سینا شریفی

برای برنامه ریزی هم میتونی باسیلابس مرکز یا ایوانخانه پیش بری

که من فعلا درگیر زبان و فن و تاریخم...این564 صفحه رو که نمیرسی کامل بخونی امالینک این پست و هم دنبال کن کلی مطلب از تجربه بچه های قدیمیه وخلاصه لپ کلامه...موفق باشی

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/543371-%-94/page520

آخرین ویرایش:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وای عزیزم حالا که اومدنو موندن کاش ب جا غصه چند روزی و خوش میگذروندی..... من ک خستگی دانشگاه خیلی اذیتم میکنه و نتونستم خوب پیش برم.... :cry: خدا بزرگه درست میشه ...:w10:
زیادم نه ولی یه خورده خوش گذروندم...اصصصصلا نتونستم برم سراغ کتابا ولی فکرم همممش پیششون بود...آره واقعا خدا بزرگه:smile:

مهمون حبیب خداست ولی در این شرایط باید گفت خدا رو شککککککر...
نترس هنوز وقت واسه جبران هست یه برنامه بریز شروع کن حستم کمکم میاد سر جاش:w41:
آره من مهمون خیلی دوست دارم ولی تو این موقعیت همش میپرسیدم کی میرین؟؟؟:D
واقعا چرا اینقدر فاصله زمانی بین ازمونا کم:(

منم تعجب کردم نسبت به 3 مهر تا 25 مهر خیلی کمه....:(

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w33:

سلام بچه ها
همه درس خونا

کسی نیست....................................................................................................................!!!!

:w32:

به نظرتون اینجور پست ها تاپیک رو الکی شلوغ نمیکنه؟؟
بایذ کلی وقت بزاریم پست ها رو بخونیم تا ببینیم کدوم احوال پرسیه کدوم مطلب مهمه؟؟:weirdsmiley::wallbash:

صدرا صاحب زاده رتبه ی یک انرژی و تکنولوژی معماری :

من روش مطالعم به صورت کتاب به کتاب بود و در کلاسهای دکتر طباطبایی شرکت کردم

از اوسط شهریور شروع کردم و ساعت مطالعم از روزی 8 ساعت کمتر نشده تا آخر

و بلا استثنا تمامی کتابهای گلابچی رو خوندم و مرور کردم

زبان 88

ایستایی 92

سیستم 96

عناصر 78

تنظیم 45

باید اضافه کنم که زبانم خوب بود

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
می گم کسی اطلاعاتی داره از این دوره های ارشد پیام نور که بدون کنکوره؟!
می دونید سطح علمی و اساتید و ووو چه جوریه ؟!

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان برای نرم افزار j memorize
کارت هایی که برای 504 دارم بدون مثال و مترادفه
لینکی می شناسید که جواب لغاتش کامل تر باشه
و مثال داشته باشه مثلا ؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ئه چه خوب که نیست!
چون من دارم
مکانیکش (دقیقا چکیده سلطاندوسته) البته حدود 65 صفحه س!!
بالاخره یه چیزی هم پیدا شد ما بذاریم تو باشگاه دینمون ادا بشه:D سعی میکنم تیکه تیکه بذارم چون دوربین دم دستم نیست:D
وااااای دستت درد نکنــــــــــــــــــــه. چه خبر خوشی دادای. دیگه ناامید شده بودم. داشتم خودمو راضی میکردم که تاسیسات کنکاش هم بد نیست. (آخه از کتابش خیییلی بدم میاد. ازون کتاباییه که زیادی تو خوندنش کندم و به نظرم اصلاً خوب نگفته. البته من همه شو نخوندم. همون 10 ، 15 صفحه اول گیر کردم :biggrin: )
بچه ها میشه ساعت مطالعه تون تو هفته رم بگین؟؟؟؟:w46:
من روز چهارمیه که شروع کردم. روز اول 3 ، 4 ساعت. روز دوم 5. سوم 6. امروز روز چهارمه که تا الان دو ساعت خوندم. اما تمرکز حواسم بده. همه ش ذهنم تو برنامه ریزی و منابعه.:razz:
بله
نه این جزوه رو دوست من که پارسال قبول شد داد بهم (پرینت شده س)منم که تاسیسات اینا نمیخونم الان گفتین دیدم که جزوه ش رو دارم اما حدود 65 صفحه س نه 120 صفحه
چه بهتـــــــــــــــــــــــــر :biggrin: خدا از زبونت بشنوه. هرچی کمتر بهتر. من فقط میخوام صفر نباشم. همینم واسه من زیاده.:D

صدرا صاحب زاده رتبه ی یک انرژی و تکنولوژی معماری :

من روش مطالعم به صورت کتاب به کتاب بود و در کلاسهای دکتر طباطبایی شرکت کردم

از اوسط شهریور شروع کردم و ساعت مطالعم از روزی 8 ساعت کمتر نشده تا آخر

و بلا استثنا تمامی کتابهای گلابچی رو خوندم و مرور کردم

زبان 88

ایستایی 92

سیستم 96

عناصر 78

تنظیم 45

باید اضافه کنم که زبانم خوب بود
جداً این روش کتاب به کتاب جواب میده؟ الان بزرگترین درگیری من برنامه ریزیه. هی فک میکنم باید اصولی پیش برم. این اصولش خفه م کرده.:biggrin: همش تو فکرم چجوری شبای امتحان شور میگرفتم و یه سره و با سرعت بالا یه شبه یه کتابو می خوندم؟؟؟ خب الانم همون کارو کنم. حتماً باید زور پشت سرم باشه. آخه من از دقیقه 90 هم بدترم. روز امتحان نه. خود شب قبل از امتحان تازه شروع می کردم. همچین که مطمئن می شدم دیره و نمیرسم ، تند تند و با استرس میخوندم. :biggrin:

سلام بچه ها ، ایوان خانه خیلی خر است :w46:. با این سوتی دادنش که با اون لیست قبولیاش که اسامی قبول شدگان مشترک با اکادمی معماری و مرکز معماری یکی است . مگه میشه یک نفر توی این سه مرکز حضوری درخشان داشته باشه . باید مواظب خودم باشم رتبه یک انرژی شدم نزارم اسمم رو توی لیستشون مفتو مجانی بزارن فقط شرط می زارم 10 میلیون تومن بدید تا بزارم ابزار تبلیغ موسسه شما بشم . به هر حال آزمون های ازمایشی تکنولوژی توی سیلابیس زده کل کتاب و زبان تخصصی کل متون تخصصی من به عنوان رتبه یک سال بعد گیج شدم . فقط استرس دارم با این کار ایوان خانهنتونم از عهده زبان تخصصی بر بیام بشم رتبه دو کشوری .

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
سلام بچه ها ، ایوان خانه خیلی خر است :w46:. با این سوتی دادنش که با اون لیست قبولیاش که اسامی قبول شدگان مشترک با اکادمی معماری و مرکز معماری یکی است . مگه میشه یک نفر توی این سه مرکز حضوری درخشان داشته باشه . باید مواظب خودم باشم رتبه یک انرژی شدم نزارم اسمم رو توی لیستشون مفتو مجانی بزارن فقط شرط می زارم 10 میلیون تومن بدید تا بزارم ابزار تبلیغ موسسه شما بشم . به هر حال آزمون های ازمایشی تکنولوژی توی سیلابیس زده کل کتاب و زبان تخصصی کل متون تخصصی من به عنوان رتبه یک سال بعد گیج شدم . فقط استرس دارم با این کار ایوان خانهنتونم از عهده زبان تخصصی بر بیام بشم رتبه دو کشوری .

کلا اینجوریه که اگه یه ازمون هم شرکت کرده باشی اسمتو می نویسن
بعضی ها هستن کلاس ایوان خانه ثبت نام می کنن ولی ازمونای مرکز معماریو شرکت می کنن به خاطر همین اسمشون توی هر دو تا موسسه هست

چه خبر اخه....مگه چیه ؟؟؟ چرا اینقدر گرون...

والا نمیدونم یه کتاب ایشون رو عصر کنکاش هم چاپ کرده 12 تومنه اونم به نظر خود ایشون برای بچه های معماری کفایت میکنه برا سیستم

شماخریدینش ؟کتاب خوبیه ؟یه کتابه؟

نه من گرایش اولم تکتولوژیه کتابای دکتر گلابچی رو میخونم
ولی سفارش میکنم کتاب سیستم ساختمانی عصر کنکاش ایشونو از دست ندین

آخرین ویرایش توسط مدیر:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم شما رزومه ی پشت کتاب این آدمو نخوندی ؟؟؟

چطوری میخواید اثبات کنید این آدم بی سواده ؟؟؟

اصن نیازی به سیاست نداره شما یه لطفی کنید رنکینگ اساتید برتر کشور رو تو این حوضه نگاه کن

مگر اینکه کلا با این مملکت مشکل داشته باشی !!!!
تو با سواد بودن اقای گلابچی که شکی نیست دوست من از یه طرف شاید یه جاهایی از صحبت بچه هام درست باشه به قول علیرضا بهتره به جا این حرفها بشینیم درسمونو بخونیم..از اونه آدمای مرموزی که مطمئنم رتبش خوب میشه نمیدونم چرا:)

هی روزگار من خودمو میکشم نهایتا 6 یا 7 ساعت درس میخونم...خیلی هم خودمو نمیکشم....:w47:
خوشبحالت من یه هفتس هیچی نخوندم هر چی هم خونده بودم یادم رفته این دوسه روزه دارم همونایی که خوندمو خوب مرور میکنم که به آزمون اول برسم

کیا مثل من سال دومه دارن کنکور می دن؟؟؟ عجیب احساس غربتی به آدم دست میده... ای روزگار...تازه از فردا می خوام شروع کنم .... memrise حریف میطلبم...کی میاد کل کل؟؟
من:redface:

come on
Im Like you

:w10::w10::w10::w10::w10::w10::w10:

یکم بیشتر درس بخونی دعات می کنم

:twisted::twisted:

من جعبه لایتنر رو ترجیح میدم :)
منم با جعبه لایتنر میخونم

بچه ها جووونم بالاخره امروز مهمونامون رفع زحمت کردن:cry:یه هفتس هیییییچچچچی نخوندم.....حس درس خوندنمم از بین رفته کلا:D
کیا با برنامه مرکز پیش رفتن و چیا خوندن؟؟؟
خوش به حالتون:crying2::crying2:
نگران نباش چون من و تو همدردیم...باید سعی کنیم عقب افتادگیمونو تو آزمونای بعدی تقسیم کنیم مثلا اگه برای تاریخ جهان آزمون بعدی چین و ژاپن و یونان بود مصر و هند رو که نخوندیم رو بهش اضافه کنیم و تو آزمون سوم بین النهرین تازه اون وسطا برای 50 درصد یه دو هفته وقت داریم که مثل اسب بخونیم و خودمونو برسونیم;)

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بخش اول جزوه تاسیسات ایزدی رو همینجا آپلود میکنم
ببینید اگه قابل خوندنه با گوشی براتون عکس میگیرم بعد بذارم تاپیک جزوات اما اگه خوانا نیست باید یه مدت صبر کنید تا بتونم اسکن کنم:redface:

پیوست ها

• part 1 -izadi tasisat.rar
    4.2 مگایابت · بازدیدها: 0

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست گلم این جزوات ایزدی مرکز معماری نداره ؟اطلاعی ندارین؟
داره...من خواستم تنظیمشو بگیرم که دیدم دقیقا مال قیابکلو هستش البته خام بود شاید یه سری نکته خودش یر کلاساش اضافه کن..برای نور و اکوستیکش ترجیح میدم همینای باشگاه رو بخونم

بایذ کلی وقت بزاریم پست ها رو بخونیم تا ببینیم کدوم احوال پرسیه کدوم مطلب مهمه؟؟:weirdsmiley::wallbash:
سارا جون اگه تاپیک خشک و رسمی باشه که آدم رغبت نمیکنه بیاد توش..پارسال یادمه همه بچه ها هر مشکلی داشتن عنوان میکردن و بچه های دیگم خداییش راهکارهای خوبی میدادن یکی دندونش درد میکرد میومد اینجا همه کمکش میکردند که مثلا چیکار کنه یکی مثلا عروسی داداشش بود یکی عزیزی رو از دست داده بود..این چیزا عادیه عزیزم

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نظر من اصن شما استاد اختیار کن با این وضعیت :w02::w17:
یعنی چی؟ استاد بگیرم؟؟ استادی اختیار کنم یا استاد؟ اینا فرقش زمین تا آسمونه. استادی اختیار کنم یعنی استاد شم ، که شما لطف داری. استاد بگیرمم که بد نیست اتفاقاً. لازمه.:D
ببینید اگه قابل خوندنه با گوشی براتون عکس میگیرم بعد بذارم تاپیک جزوات اما اگه خوانا نیست باید یه مدت صبر کنید تا بتونم اسکن کنم:redface:
سحر جونم قربون دستت. واقعاً لطف کردی.:gol::gol::gol: ولی قابل خوندن نیست.:redface: محوه همش.

payman.shsh

عضو جدید
سلام خدمت دوستای گلم.من پارسال امتحان دادم رتبم زیر 100 شد ولی متاسفانه یه روز قبل از اینکه برم برای اسکیس پدرم فوت شدن و نتونستم برم.از اون موقع تا حالا چیزی نخوندم خواشتم یه خرده راهنماییم کنین.هر کتابی رو که باز میکنم خطها و نوشته های سال قبلمو میبینم ویاد زحمتهایی که کشیدم میفتم حالم خیلی بد میشه.نمیتونم تمرکز کنم

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستای گلم.من پارسال امتحان دادم رتبم زیر 100 شد ولی متاسفانه یه روز قبل از اینکه برم برای اسکیس پدرم فوت شدن و نتونستم برم.از اون موقع تا حالا چیزی نخوندم خواشتم یه خرده راهنماییم کنین.هر کتابی رو که باز میکنم خطها و نوشته های سال قبلمو میبینم ویاد زحمتهایی که کشیدم میفتم حالم خیلی بد میشه.نمیتونم تمرکز کنم

خدای من !
خدا رحمت کنه پدرتون رو !!

پس شما خیلی جلوتر از همه مایید
امسال با یه کم تلاش می تونید باز هم همون رتبه و چه بسا بهتر رو به دست بیارین ...
نذارید فکر های بد مانع تلاشتون بشه ...
به نظرم با برنامه ی یکی از موسسه ها دوباره شروع کنید
و به این فکر کنید که از همه جلوترید چون همه مطالب رو خوندید و یاد گرفتید الان ...
به خودتون بگید اگه فرصت امسال رو از دست بدین قطعا حسرت و اندوه بیشتری می خورید سال دیگه ...

پس بسم الله رو بگید و تسلیم نشید ...

m3631

عضو جدید
سلام دوست عزیز روح پدرت شاد.... نمیخوام حرفای کلیشه ای بزنم فقط تجربمو بهت میگم... من شرایطتو درک میکنم چون 4 سال پیش منم به یه شکلی شرایطم مثل تو بود ولی بخاطر اینکه پدرم خیلی دوست داشت من درسمو بخونم مقاومت کردم و فقط و فقط به خاطر خوشحالی پدرم درس خوندم،هر موقع احساساتی میشدم نمیتونستم درس بخونم یادم می افتاد که این فعلا تنها راه برای خوشحال کردن پدرمه پس توام قوی باش و شروع کن... امسال بهتر از پارسال...موفق باشی

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من هیچ ازمونی هنوز ثبت نام نکردم و فقط دارم کتابهایی که خریدم و دارم رو میخونم ؛ هنوز نتونستم خودم به ساعت خوندن مقید کنم تا هفته پیش خوب میخونم اما دانشگاه شروع شده و میرم تو جاده و برمیگردم تا میخواد خستگی در کنم دوباره باید برم، خیلی حالم گرفته و فکر نمیکردم اینقدر انرژیم گرفته شه:crying::crying::crying:
میخوام چهارتا ازمون اخر مرکز معماری رو ثبت نام کنم، به نظرتون خوبه؟

elham_er

عضو جدید
دوستان من تو این ازمون مرکز شرکت نمیکنم..هفته دیگه دفاع پایان نامه دارم ..خیلی کم خووندم..فقط میخوام دفاع کنم بعدش بشینم روزی 10 ساعت بخونم..میشه لطفا سوالای ازمون مرکز و با جوابای احتمالیش بزاررین...مرسی..:redface:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
خدا رحمتشون کنه...
ان شاءالله که خیر
هنوز کلی وقت داری و یه بار هم گل کاشتی بازم میتونی
دوباره شروع کن ...

سلام بچه ها من هیچ ازمونی هنوز ثبت نام نکردم و فقط دارم کتابهایی که خریدم و دارم رو میخونم ؛ هنوز نتونستم خودم به ساعت خوندن مقید کنم تا هفته پیش خوب میخونم اما دانشگاه شروع شده و میرم تو جاده و برمیگردم تا میخواد خستگی در کنم دوباره باید برم، خیلی حالم گرفته و فکر نمیکردم اینقدر انرژیم گرفته شه:crying::crying::crying:
میخوام چهارتا ازمون اخر مرکز معماری رو ثبت نام کنم، به نظرتون خوبه؟

منم تو همین فکرم...
فکر کنم جواب بده....

آخرین ویرایش توسط مدیر:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
خیییییلیییییییییییییی ممننننننووووووووووووون
واقعا دستتون درد نکنه
با اینکه درس داشتی به فکر بقیه هم هستی
ولی فکر کنم لنز دوربینتو چند وقت پاک نکردی خیلی خاک گرفته یا شاید هم چشمای من اینجوری میبینه:D
بازم ممنون بهتر از هیچیه
خدا خیرت بده
رتبه اول کنکور بشی

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
من پیشنهاد میکنم یکی از بچه ها ی تاپیک بزنه و هر دفعه که چند صفحه تاپیک اینجا میره جلو تو این چند صفحه اگه دو تا پست مفید داریم این دو تا پستو تو اون تاپیک بزاره.... و اسپم کردنم تو اون تاپیک ممنوع باشه.... اینجوری بچه هایی که وقت ندارنم اذیت نمیشن..... یکی این کارو کنه که همه صفحه هارو میخونه.......

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا