سلام. همگی خسته نباشید. میخوام برای ارشد امسال شرکت کنم ولی هنوز شروع به خوندن نکردم. نمیدونم از کجا شروع کنم؟ چه کتاب ویا جزوه ای رو باید توی این زمان کم بخونم؟ و جزوه ها رو چطوری میتونم گیر بیارم؟ چون شهرستان هستم نمیتونم توی کلاس ها شرکت کنم. کدوم موسسه هست که علاوه بر آزمون ،جزوه یا کتاب یا بسته های اموزشی داشته باشه؟؟؟ که جزوه هاش کامل باشه. به عبارتی بهترین موسسه برای رشته معماری کدومه؟؟ """ لطفا هرکی که اطلاعات کاملی داره به من کمک کنه. اخه فرصت کمه . """"
سلام من خودم خیلی نمیشه شروع کردم...همه جزوات ویا بسته های یک موسسه منبع کاملی برای کنکور نیست بخصوص که یکی مثل من و تو که کلاسشونو نمیتونیم من منابع خودمومیذارم امیدوارم بدردت بخوره بقیه اش با بچه ها...خیلی هم منابعمو با راهنمایی بچه ها بالا و پایین کردم و چون دانشگاه هم دارم وقتمو میخوام بذارم رو منابع اصلی و تا جایی که میرسم رو همونا مسلط بشم.
منابع :
فن:مبانی سازه-سازه در معماری-درک رفتار سازه(خود کتاب،کتاب ساختمان های بلند و طراحی لرزه ای هم تاکید میشه خود کتاب و خونی که من اگه برسم جزوه سعیدی پور و میخونم)+کتاب دو جلدی ایستایی و فن ساختمان فاطمی مرکز
تاریخ:من جزوه معاصر وجهان قابوسی+اسلامی نسیم عسکری که تو باشگاه هست و پرینت گرفتم و دارم میخونم بعد میخوام طبق سرفصلای اونا مباحث و از رو کتابا و یا سایر جزوات بخونم که مطالبی که تو این جزوات نیست اضافه کنم و هم برام دوره شه تاریخ که مهمترین نکته تو خوندن تاریخه
زبان:فعلا درگیر504 ام بعد کتاب زبان انگلیسی برای دانشجویان معماری بعدم سراغ مهارت های درک مطلب میرم...منتظر2200لغتatraliعزیزم هستم
درک:کتاب درک معماری عصر کنکاش و خیلی تعریف میکنن+تحلیل سوالت سال های قبل(که من کتاب و نگرفتم و تمرکزم رو تحلیل سوالی قبله)
منظر:کتاب های شاهچراغی و نعیما پیشنهاد میشه(من خودم میخوام درک منظر عصر کنکاشو بخونم اگه برسم)
تاسیسات و تنظیم:جزوات ایزدی پیشنهاد میشه اگه کامل گیرشون بیاری که من نتونستم گیر بیارم( عصر کنکاشو میخوام بخونم)
عناصر و جزییات:جزوات سینا شریفی
برای برنامه ریزی هم میتونی باسیلابس مرکز یا ایوانخانه پیش بری
که من فعلا درگیر زبان و فن و تاریخم...این564 صفحه رو که نمیرسی کامل بخونی امالینک این پست و هم دنبال کن کلی مطلب از تجربه بچه های قدیمیه وخلاصه لپ کلامه...موفق باشی
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/543371-%-94/page520